.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Луда перверзна съседка!!!!

Днес се прибирам и виждам 23 годишната съседка под нас и и викам оо саседке ще се чукаме ли тая ми обърса един шамар и вика простак искаш в педофилия ли да ме обвинят и аз и викам говоря ти довечера в 12:00 с яйца тя почна се смее и да се извинява за шамара!!!

Баси перверзницата...

Guest

Re: Луда перверзна съседка!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Днес се прибирам и виждам 23 годишната съседка под нас и и викам оо саседке ще се чукаме ли тая ми обърса един шамар и вика простак искаш в педофилия ли да ме обвинят и аз и викам говоря ти довечера в 12:00 с яйца тя почна се смее и да се извинява за шамара!!!

Баси перверзницата...
    Хахаха просто има хора с мръсно подсъзнание

Guest

Баси перверзницата...
    Хахаха просто има хора с мръсно подсъзнание
    и аз така си помислих леле са ми е червена бузата наште викат кво ти се е случило и аз викам ми съседката ни е перверзна и като им казах кво е станало и са ме базикат

Хихих,ти по-добре вместо да изживяваше тия истории,напрао да я беше чукнал Да я пробваш така и така колко е перверзна

Guest
    Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    Хихих,ти по-добре вместо да изживяваше тия истории,напрао да я беше чукнал Да я пробваш така и така колко е перверзна
    след тоя шамар дето ми изкриви главата не ми беше до мислене а просто се чудех от каде ми е дошло

Хех ами да не беше прайл така,че да ти изчатка шамар,ами друго,бе,момко Аз ли ще те уча... хах базик ве нещо ми е станало сега ми ко да ти кажа бе момичето се е зело насериозно

Супер фен
    Това го сънува или?

Късметлия!!!
    И съседки има!
    Около мен има само бабички,старци и кочове!!!
    Light The Universe

Супер фен
    Град
    Мбабане
    баси тъпнята

Guest
    Хех ами да не беше прайл така,че да ти изчатка шамар,ами друго,бе,момко Аз ли ще те уча... хах базик ве нещо ми е станало сега ми ко да ти кажа бе момичето се е зело насериозно
    те между другото е много красива и ако беше казала да и както е на 23 и щеше напрао в асансиора натискам стоп копчето и айде ЖИК-ТАК

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Късметлия!!!
    И съседки има!
    Дам а знаеш ли кое е най якото над нас има 2 лезбиики който си викат чат пат по некой и пада баси е..нето и то баш над мойта стая как да не му се прииска на момента на човек ми кажи ???

Guest

Баси перверзницата...
    койт за квот си мисли явно и се е искало щом е мислила за тва :Д

ups zabravih da se iD-na ...gorniq post e moi...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Късметлия!!!
    И съседки има!
    Дам а знаеш ли кое е най якото над нас има 2 лезбиики който си викат чат пат по некой и пада баси е..нето и то баш над мойта стая как да не му се прииска на момента на човек ми кажи ???
    xaxa ako sa naistina lezbiiki nqma da imat nujda da vikat kogoto i da e... I moq sused se skusva ot sex, a stenite sa tolkoz tunki Vsi4ko se 4uva puk i e nqkaksi kofti o6te pove4e kato sum hodila s nego

Цитирай Първоначално написано от Summer`LoVe
    Късметлия!!!
    И съседки има!
    xaxa ako sa naistina lezbiiki nqma da imat nujda da vikat kogoto i da e... I moq sused se skusva ot sex, a stenite sa tolkoz tunki Vsi4ko se 4uva puk i e nqkaksi kofti o6te pove4e kato sum hodila s nego
    О0о това си го представям Чуваш как стене и се усещаш,че някога е стенел така заради теб

хахаха ами ся в 12 отиди и чукни 2 яйца в дупето.. поне да знаиш защо те е ударила
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Аре стига ве. Не смятам,че темата е интересна

Аре стига ве. Не смятам,че темата е интересна
    На тебе ако не е на някои е
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Кой за кво си мечтае.........

Град
    somewhere over the rainbow...
    hhhhhhh qko!!!

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си