- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Луда перверзна съседка!!!!
Днес се прибирам и виждам 23 годишната съседка под нас и и викам оо саседке ще се чукаме ли тая ми обърса един шамар и вика простак искаш в педофилия ли да ме обвинят и аз и викам говоря ти довечера в 12:00 с яйца тя почна се смее и да се извинява за шамара!!!
Баси перверзницата...
Хахаха просто има хора с мръсно подсъзнаниеПървоначално написано от Анонимко
![]()
и аз така си помислих леле са ми е червена бузата наште викат кво ти се е случило и аз викам ми съседката ни е перверзна и като им казах кво е станало и са ме базикатПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хихих,ти по-добре вместо да изживяваше тия истории,напрао да я беше чукналДа я пробваш така и така колко е перверзна
![]()
след тоя шамар дето ми изкриви главата не ми беше до мислене а просто се чудех от каде ми е дошлоПървоначално написано от мацка от класа
Хех ами да не беше прайл така,че да ти изчатка шамар,ами друго,бе,момкоАз ли ще те уча... хах базик ве нещо ми е станало сега ми ко да ти кажа бе момичето се е зело насериозно
![]()
Това го сънува или?![]()
Късметлия!!!
И съседки има!
Около мен има само бабички,старци и кочове!!!![]()
Light The Universe
баси тъпнята![]()
те между другото е много красива и ако беше казала да и както е на 23 и щеше напрао в асансиора натискам стоп копчето и айде ЖИК-ТАКПървоначално написано от мацка от класа
Дам а знаеш ли кое е най якото над нас има 2 лезбиики който си викат чат пат по некой и пада баси е..нето и то баш над мойта стая как да не му се прииска на момента на човек ми кажи ???Първоначално написано от Valar
койт за квот си мислиПървоначално написано от Анонимко
явно и се е искало щом е мислила за тва :Д
ups zabravih da se iD-na ...gorniq post e moi...
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
О0о това си го представямПървоначално написано от Summer`LoVe
Чуваш как стене и се усещаш,че някога е стенел така заради теб
![]()
хахаха ами ся в 12 отиди и чукни 2 яйца в дупето.. поне да знаиш защо те е ударила![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аре стига ве. Не смятам,че темата е интересна![]()
На тебе ако не е на някои еПървоначално написано от мацка от класа
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дубре
.