.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

към момичетата....

момичета искам да ви попитам по време на месечен цикъл каква на цвят е добре да бъде кръвта по тъмна или по светла?Гледам тука повечето момичеа казват,че им е по-тъмна,а моята е много светла

Голям фен
    Здравей!Ами да ти кажа честно незнам,ама и моята е по-светла.Не вярвам да има значение това ама незнам
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

anonimkata_
    Guest

pri men...

pri men parvite dva dni e 4ervena kato ot rana,t.e. svetla,posle stava tamna no e individualno za vseki

AZ SAM SI AZ,NO...
    Guest

kam momi4etata

zdravei!zna4i az da ti kaja 4esno kravta mi e bila i po tamna i po svetla

Голям фен

Re: pri men...

Цитирай Първоначално написано от anonimkata_
    pri men parvite dva dni e 4ervena kato ot rana,t.e. svetla,posle stava tamna
    i pri men e taka
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Re: pri men...

Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от anonimkata_
    pri men parvite dva dni e 4ervena kato ot rana,t.e. svetla,posle stava tamna
    i pri men e taka
    Да, последните дни става по-тъмна.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    Значи и на ментака по едно време ми беше светла по едно време тъмна и съм на 12..и се разтревожих и питах майка ми и майка ми каза че това е нормално.В началото е по-светла защото е по "рядка" а вече когати ти спира се сасирва (или там както се казва и аз не съм сигурна как..)та така де когато имаш рана е същото първо ти течесветла и после когато спира кръвта става по тъмна........

Фен
    Град
    преместих се
    При мен през целия цикъл кръвта е тъмна.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си