- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- към момичетата....
момичета искам да ви попитам по време на месечен цикъл каква на цвят е добре да бъде кръвта по тъмна или по светла?Гледам тука повечето момичеа казват,че им е по-тъмна,а моята е много светла
![]()
Здравей!Ами да ти кажа честно незнам,ама и моята е по-светла.Не вярвам да има значение това ама незнам![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
pri men parvite dva dni e 4ervena kato ot rana,t.e. svetla,posle stava tamna no e individualno za vseki
zdravei!zna4i az da ti kaja 4esno kravta mi e bila i po tamna i po svetla
i pri men e takaПървоначално написано от anonimkata_
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Да, последните дни става по-тъмна.Първоначално написано от vivian
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Значи и на ментака по едно време ми беше светла по едно време тъмна и съм на 12..и се разтревожих и питах майка ми и майка ми каза че това е нормално.В началото е по-светла защото е по "рядка" а вече когати ти спира се сасирва (или там както се казва и аз не съм сигурна как..)та така де когато имаш рана е същото първо ти течесветла и после когато спира кръвта става по тъмна........