.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ---
    Guest

прочетете и помогнете

имам проблем. срамните ми устни са по-тъмнички и на края не ся гладки се едно имат пъпчици,имам и бяло течение. без да ми давате съвети да ходя на гинеколог какво други можете да ме посъветвате.затова ме е срам примерно ако следващото ми гадже ме види отдолу. благодаря ви предварително.

След като си готова да правиш секс и не те е срам, трябва да можеш дя идеш и на гинеколог без да те е е срам !!!
    ...it's WilD ObseSSioN...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не трябва да те е срам от собственото ти тяло. Това си ти и си красива каквато си. Нищо няма да се промени, ако гаджето ти те види.
    А срамните устни винаги ли са ти били такива ?
    Относно бялото течение - ако е много силно(обилно) и има специфична миризма, консултацията с гинеколог е желателна!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    мм дам приеми се такава каквато си за да се харесаш на себе си и на другите. а доколкото за срамните устни няма 2 еднакви.. те са като пръстовите отпе4атъци.
    НО задължително посети гинеколог!!!. не искаш проблеми или йо=йо ефект с гаджето ти..ще стане по зле многооо по зле..

Абе,тичай на генеколог

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Замини, веднага.
    Ние не сме лекари, та да ти кажем какво да правиш!?!?!
    След като се притесняваш от това, иди на лекар да ти помогне да премахнеш проблема.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    в мечтите ти
    Ако срамните ти устни винаги са били такива няма защо да се притесняваш, все пак всеки е различен.А относно бялото течение е необходимо да посетиш гинеколог, може да имаш инфекция, а евентуално самолечение би могло да влоши нещата.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

reablensse
    Guest
    значи,миличка,това не са пъпчици,кожата от вътрешната страна на устните трябва да е такава,не са пъпчици ами си специфика на кожата,аз не бих ходила на гинеколог,това е естествено,за тъмния цвят,съветвам те да видиш 1во в дата.бг на лични снимки или ххх и просто виж колко несъвършени жени има,тъмния цвят е нормален,зависи от тена ти,но като цяло всички го имат.не трябва да те е срам да се покажеш,всеки има своя чар особено за партмьора си

ОТЙВАИ НА ГИНЕКОЛОГ !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си