.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Гланц за устни

Търся си някакъв гланц до 5-10 лв, безцветен или с много лек цвят. Препоръчайте ми нещо което е трайно и не се разтича. Благодаря предварително

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Има такива теми!
    А иначе на LEOCREMA-страшен е! Има два вида-кафяв и безцветен. Струва около 5лв, не повече. Между другото да уточня че е течен, защото по принцип на леокрема са балсами
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз ползвам балсам за устни на Нивеа (4лв) и отгоре гланц за устни за Ейвън .. (7лв) .. абе нз .. мен така си ми харесва. Цветът се получава супер естествен.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    У нас Си (=
    a moje li da utoschish na Avon tochno koi glanc, zashtoto ima tvurde mnogo

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Ami to na Avon ima mnogo... zimash edin katalog i si haresvash
    Na Oriflame sashto ima
    Na Nivea sashto
    Ako ne poznavash distubutor na avon/oriflame otivash v nqkoi kozmetichen magazin i si haresvash daje taka e po-dobre
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Град
    In The Heart of Darkness
    Имам гланц на RubyRose но е некъв боклук-само за блюсък бърз ти се изсушават устните от него изобщо... гадна работа!
    По-хубавото нещо което имам е балсама на Нивея-пъпеш- много вкусен и много повече пази.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    там където залязва слънцето
    Взимаш един каталог на Ейвън,Орифлейм или отиваш в магазин за козметика и казваш да ти дадат да разгледаш гланцовете на Нивеаот тези 3 марки има страшно богат избор,както на цени,така и на видове и цветове от гланцове така че просто няма как да не си харесаш нещо! \/
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Град
    Пловдив

Re: Гланц за устни

Цитирай Първоначално написано от Desperated
    Търся си някакъв гланц до 5-10 лв, безцветен или с много лек цвят. Препоръчайте ми нещо което е трайно и не се разтича. Благодаря предварително
    от първият магазин за козметика, който срещнеш, можеш да си вземеш безцветен гланц за 80 ст!

иначе най-хубави са на Ейвън!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен
    Град
    София
    Щом е до 10лева, вземи си на мейбълин. Има доста голяма цветова гама и съм сигурна че ще си харесаш нещо

Голям фен
    Град
    sofia
    Както споменаха вече leocremata освен кафяв и безцветен има и розов, много е причтен на цвят. Нивеята прозрачния също е много хубав. Определено не съм привърженик на каталожната козметика - не мерси!

Аз ти препоръчвам гланцовете за устни на Bourjois с 3D ефект. 14лв. са и са страхотни!

Град
    Kadeto jelaq :P
    Emi,az izpolzvam na NIvea glacovete,v momenta s vi6na.Izbrah tozi,za6toto mi utiva,imam po-svetla koja! Oba4e i miri6e super
    Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!

Фен
    Град
    България
    Аз ползвам балсам за устни на NIVEA,много съм доволна, също и на AVON (от този с променящия се цвят )!

има ли некви гланцове за момчета . защото се ми се пукат устните
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ami 6tom se pukat ne izpolzvay glanc-a balsam mene mn mi pomaga i e bezcveten

на Nivea мн ми харесва синичкия-аз него си послзвам и мн го харесвам.Преди имах на Leocrema и от него бях много доволна
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Цитирай Първоначално написано от melito_94
    ami 6tom se pukat ne izpolzvay glanc-a balsam mene mn mi pomaga i e bezcveten

ем я ми препоръчаи някав
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Nivea \/ qgoda ili cheresha
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Голям фен
    Иди в някой магазин за козметика и си избери-има на най-различни фирми,на най-различни цени.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Dreamland Varna
    Аз имам безцветен гланц на Golden Rose за 2,90 мн е хубав и има вкус на дъвка
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Аз горещо препоръчвам гланца на Oriflаme от серията Visions ,който си е безцветен с лилаво капаче на тубичката.1-во че когато го използвам не ми се напукват устните,2-ро,че ако примерно не съм си сложила и ми се напукат,след като го използвам ми се възстановяват и 3-то мн е траен и има страхотен блясък ,макар и да е безцветен...просто придава някак си обем на устните \/

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Guest
    Харесвам на нивеята най-вече черешата,а сега съм със синия и отгоре слагам гланца на бруклин номер 9 понеже съм доста бяла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си