- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни
Търся си някакъв гланц до 5-10 лв, безцветен или с много лек цвят. Препоръчайте ми нещо което е трайно и не се разтича. Благодаря предварително![]()
Има такива теми!
А иначе на LEOCREMA-страшен е! Има два вида-кафяв и безцветен. Струва около 5лв, не повече. Между другото да уточня че е течен, защото по принцип на леокрема са балсами
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
a moje li da utoschish na Avon tochno koi glanc, zashtoto ima tvurde mnogo![]()
Ami to na Avon ima mnogo... zimash edin katalog i si haresvash
Na Oriflame sashto ima
Na Nivea sashto
Ako ne poznavash distubutor na avon/oriflame otivash v nqkoi kozmetichen magazin i si haresvash daje taka e po-dobre![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Взимаш един каталог на Ейвън,Орифлейм или отиваш в магазин за козметика и казваш да ти дадат да разгледаш гланцовете на Нивеаот тези 3 марки има страшно богат избор,както на цени,така и на видове и цветове от гланцове така че просто няма как да не си харесаш нещо! \/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
от първият магазин за козметика, който срещнеш, можеш да си вземеш безцветен гланц за 80 ст!Първоначално написано от Desperated
![]()
иначе най-хубави са на Ейвън!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Щом е до 10лева, вземи си на мейбълин. Има доста голяма цветова гама и съм сигурна че ще си харесаш нещо
Както споменаха вече leocremata освен кафяв и безцветен има и розов, много е причтен на цвят. Нивеята прозрачния също е много хубав. Определено не съм привърженик на каталожната козметика - не мерси!![]()
Emi,az izpolzvam na NIvea glacovete,v momenta s vi6na.Izbrah tozi,za6toto mi utiva,imam po-svetla koja!Oba4e i miri6e super
![]()
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
Аз ползвам балсам за устни на NIVEA,много съм доволна, също и на AVON (от този с променящия се цвят )!
има ли некви гланцове за момчета . защото се ми се пукат устните![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ami 6tom se pukat ne izpolzvay glanc-a balsam mene mn mi pomaga i e bezcveten
на Nivea мн ми харесва синичкия-аз него си послзвам и мн го харесвам.Преди имах на Leocrema и от него бях много доволна![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Първоначално написано от melito_94
ем я ми препоръчаи някав![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Nivea \/ qgoda ili cheresha
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Иди в някой магазин за козметика и си избери-има на най-различни фирми,на най-различни цени.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Аз имам безцветен гланц на Golden Rose за 2,90 мн е хубав и има вкус на дъвка![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз горещо препоръчвам гланца на Oriflаme от серията Visions ,който си е безцветен с лилаво капаче на тубичката.1-во че когато го използвам не ми се напукват устните,2-ро,че ако примерно не съм си сложила и ми се напукат,след като го използвам ми се възстановяват и 3-то мн е траен и има страхотен блясък ,макар и да е безцветен...просто придава някак си обем на устните \/
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Харесвам на нивеята най-вече черешата,а сега съм със синия и отгоре слагам гланца на бруклин номер 9 понеже съм доста бяла![]()
![]()