- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Победа !!!
Бий чорбата по главата бий бий бий.За пореден път ви бихме =D>
![]()
Дееба голяма радост???ИМА ТЕМА!САМО ЦСКА!
moje li nqkoi da mi kaje 6toto dnes ne mojax da gledam ma4a. koi bi i kolko zav1r6i ma4a. 10X [-o<
0:1
Къде сте чорбарчета.......то не бяха 1 месец закани.....баси маматаНАШАТА СТРАНА Е БЪЛГАРИЯ,ШАМПИОН Е ЛEВСКИ СОФИЯ
Детска радост...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ПРАВИ РАЗЛИКА-МЕЖДУ АПОСТОЛА-ЛЕВСКИ, КОЙТО ГОРДО ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ И ТОЯ ДОЛЕН ОТБОР!!!Първоначално написано от SoulCrewHools
долен,долен, ама ви скъса зад**ците....Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Само Левски!!!!
Ето Ви културата-левскари!![]()
вий пък щот сте най-образованите дето пред камерите на бнт след мача викахте КУР ЗА ЛЕВСКИ
поне отбора ни не се каза Централен Склад Картофи Арбаджик
->След последния съдийски сигнал зрителите бяха свидетели и просташко поведение на вратаря на Левски, който отиде да провокира феновете на ЦСКА. Срамни за национален играч бяха недвусмислените му движения и жестове към привържениците.Първоначално написано от the_o.c_girl
-> няма какво повече да кажа по отношение на културата на сините![]()
Есента с гол от "дузпа",сега с гол от засада...Хайде да ви е честито...Първоначално написано от XePouH`
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ей тва ме разби - не съм нито от Левски нито от ЦСКА обаче тва ме разбиПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
КОЙ ДОКАРА В БГ НАЙ-ДОБРИТЕ ОТБОРИ В СВЕТА - ЦСКА ЛИ?
Няма значение че ни смазаха ЛЕВСКИ ГИ ДОКАРА!!!
Не ми разправяй тогава че левски не ни представят гордо...![]()
кат няма кво за кажеш по-добре не приказвай мн мн! тук не говорим на кой ква му е културата, а кой е по-добрия отбор...ми то се видя кой е по-добрия,така че и да злобеете,и да не злобеете, Л-С си е N1Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, да... На крива ракета космоса й е виновен![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
засада при гола на Йовов нямаше , но и дузпа за ЦСКА - имаше
П.С. Христо Йовов - пич
Гошко Петков - Урсула , Урсула !
ее айде свали сините очила ?Първоначално написано от EMO_ULTRAS
зависта обсебва всеки чорбар след поредния провалПървоначално написано от OtherDimension
![]()
УУУза левскииииииии и съдията Ви беше купен!В ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ БЕШЕ ЧЕСТЕН ЗА ЦСКА...ТОЛКОВА НИЩОЖЕН ГОЛЗАЩО ЛИ ГОВОРИМ ДР. ПЪТ ЩЕ ВИДИМ
![]()
...ама нямаше да кажеш това, ако играч на цска беше постъпил по този начин.Първоначално написано от GLeZoRanA
Гошо Петков ми напълни душата просто! \
/
Oу, мерси, че ме измъкнахте от заблуждението, че имам някаква култура..Тц, тц..просто не разбирам връзката м/у футболния отбор, който харесваш и това каква ти е културата..
Иначе: ПОздравления на всички ЛЕВСКАРИ!!! Да ни е честито!!![]()
Би ли ми дала линк към снимката в нормален размер?Първоначално написано от GLeZoRanA
Благодарско.Първоначално написано от exploitedteen
Интересно ми е какво е станало с това "знаме"?