- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Победа !!!
Само Левски , и поздрав за чорбарите с аватара ми..
Оня се измъкна и му скъсаха знамето.Човека искаше да покаже че Ц(*ка са турци ама доста неграмотно измисленоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Време е цска да си ходят.И без това само вредят на българския футбол.Все голем го вадят ,а после без положения шампиони искат да стават.Не става само с яденееееееееее![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Има ли някъде снимка от близък план на оня с турското знаме? На тая снимка ми мязат на двама.
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39789
придържайте се към един нормален тон, обидни квалификации няма да се толерират, както по отношение на отборите, така и по отношение на потребителите!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
А Левски какви положения имаха?Първоначално написано от honey91
![]()
Ако ми кажеш къде е засадата евалаПървоначално написано от Ziezi
Моментът на удара
Малко след удара
И стига ревахте че ставате смешни
0:1 fakt!!! stiga revahte,stiga komentirahte!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Този резултат е смешен...както и голът ВИ!ПОДРЕКРЕПИХ СЪС СНИМКИПървоначално написано от IRRIDUCIBILI
i az ama na nekoi im e neudobno a tva 4e Boreto go napravi texni4no ne zna4o i 4e toia 4ernia go do igra ne zna4i ni6toПървоначално написано от the_o.c_girl
ти си смешна... не свикна ли че все ще ви биемПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Да бе-аз,амии дамм ако левскарите не ни вървяха в караката и без купеният ви ,,съдия,, да не беше свирил само против нас?КАКВО ОЧАКВАШ?НЕ И НЯМА ДА СВИКНА, ЗАЩОТО ЦСКА СА МНОГО ПО -ДОБРИ ОТ ЛЕВСКИ И ИМАТ МНОГО ПО-ДОБРИ И ИЗВЕСТНИ ИГРАЧИ В ЧУЖБИНА ИЗЛЕЗЛИ ОТ БГ...ВИЕ ОЩЕ МРАЗИТЕ СТОИЧКОВ, ЗАЩОТО ВИ БИ?ПОМИТЕ ЛИ 5:0 ХАХА ЧЕ КАК И ЗАТОВА СЕГА ГО ПСУВАТЕ, НАЛИ?НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ПРЕОДОЛЕЕТЕЧОРБАРИ СТЕ ВИЕ!
О кой се обадои пак......5:0,7:1,7:2........кво да говоря просто.
П.С. Берое - Ц(*КА 1:0 - това ви беше и купата.....
i pak nikoi ne otgovori istinata boli xax
ти що земаш факти от преди 10 години гледай настоящетоПървоначално написано от the_o.c_girl
ти май си мноо зле ако си милсиш че чорбата са по-добри от Левски просто мноо сте си вдигнали самочуствието и са мислите за голямата работа,а всъщност не сте
http://www.vbox7.com/play:6d1c713d koi se 4uva po silno??? xaxaxa
Аз съм от ЦСКА и въпреки, че ни бихте това не означава, че играхте по-добре от нас и, че сте ни надиграли....винаги съм признавал Левски за добър отбор и оценявам опитите им да играят, но с 30+годишни футболисти скоро това няма да бъде възможно приемете го!
Мачът просто беше свирен ЗА Левски, докато се "отпушат" защото без "едно рамо" не могат, та после се опитваше да замаже положението, като свири "равно" за двата отбора!
Кой сега е номер 1?
......ЦСКА е номер 1 !
с какво са по-добри цецекато бе.. то нали се вижда кой е по-добърПървоначално написано от the_o.c_girl
кво има да говорите тука...
оабче цска-рите много обичате да говорите как Левски посрамил България с участието си в ШЛ ... не говорете много много за това,защото цска и до там не е стигнала.![]()
САМО ЛЕВСКИ!
Хахаха, кво не е стигал ЦСКА бе, хвани се порови малко в историята, имало едно време КЕШ (купа на европейските шампиони) и тази купа е еквивалент на сегашната шампионска лига! Та нашият тим ЦСКА е стигал до 1/2финал на този турнир и е участвал доста пъти в него и то не безрезултатно, докато Левски...е те влезоха в групите на шамп. лига![]()
Кое е еквивалент бе турчин скапан , че с 3 мача и се стига до полуфинал ... малумник червен....Първоначално написано от vixata