- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви предпочитате
абе какви момчета(момичета)предпочит ате,високи или ниски,русокоси или тамнокоси,спортисти или не,с големи или малки :P атрибути
Първоначално написано от Анонимко
То като дойде и не пита тъй че е без значение.
Средно високи(но ако трябва да избирам от двете-високи),руси харесвам но има и тъмнокоси които са супер сладки,не е задължително да са спортисти но трябва да имат перфектни тела-плочки,стегнатп дупе бла бла
,а за атрибута смятам че не е от голямо значение-да не е малък,но не и прекалено голям.
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
умирам си за високи пичове.не е задължително да имат перфектните плочки или изваяни бицепси, но колкото по-уформени-толкова по-добре!
ако момчето е русо предпочитам да е тъмнооко, ако е тъмнокосо-синеоко
![]()
не искам много от живота, нали?!![]()
Никой от изброенитеСтрашно ме привличат дебелите, ниските и побелели мъжленца и разбира се да не пропускаме- с малки атрибути
![]()
тва да не ти е страната на троловете и принцовете ?
![]()
Няя такива критерии. Когато някой ми е симпатичен,ми е симпатичен,независимо дали е с малко по-руса или малко по-кестенява коса,дали е висок или не чак толкова..Офф аре ве спрете се с тия смешни изисквания и измислици-има хора и Хора,има готини и точни,има и смотани и прости. Има сякви,ама за секи си има по някого...
Ами зависи от много неща ако ми хареса момичето нямам предвид визия... както казах от много неща зависи![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
точно тук грешишПървоначално написано от мацка от класа
![]()
Винаги си си мислел,че за тебе няма,нали? Е,ето ме,появих сеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
цял живот те чакамПървоначално написано от мацка от класа
![]()
всъщност имах предвид чичо Димо от 7ми десен40-така го удари, ама половинка не е ударил
![]()
Грубянин!!!Първоначално написано от Seizure of Power
Разби сърцето на момичето!
Не ТЪ е срам!![]()
Light The Universe
Ее,жалко,аз таман се поободрихПървоначално написано от Seizure of Power
И за чичо ти димо ше намерим някой
![]()
А за батко ви Valar!
Нищо няма тъи ли!?
Light The Universe
Ще си помислимПървоначално написано от Valar
![]()
ужас просто няма да се лови нищо тц тц аз направо съм зел от сичко гадно
руса коса ,сини очи,доста висок и с г/д добър инструмент
![]()
nqma nikakvo zna4enie.......... vajnoto e da se obi4ame![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
МммМмМмМ.........мно ниски и дебели момиченца,без коса по главата,само между краката,с миризливи устни,с кафяви зъбки,криви носове,разногледи,циганенц а......ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ![]()
всъщност даПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
намери такава, ама 1:1 и ти казвам браво![]()
Ела ми помогниПървоначално написано от Seizure of Power
ше обиколиме светъ и ше си намериме
![]()
![]()
ami ne mnogo visoki,tumnokosi,moje da ne e sportist no da izglejda dobre,a za atributa...normalnenПървоначално написано от Анонимко
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Първоначално написано от Valar
Има ме!
Тук съм за теб!
Predpo4itam da e visok i s 4erna kosa a moje i da e rus gore doly kato moita kosa(cvqt ,az sum rusa).![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Емиии според мен перфектното момиче е : средна на ръст, с хубава фигура , косата няма значение (стига да не е ИЗРУСЕНА) и задължително - да има перверзен поглед.![]()
![]()
Моля темата да не се пъни с мнения, които нямат нищо общо. Благодаря!
А иначе не е важен само външния вид на момчето. Трябва цял комплекс от качества.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!