.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Just_Boy :P
    Guest

Въпроси относно 1-път и още нещо... :P

Здравейте
    Значи въпроса ми е следния.Когато го направя за първи път ще ми се скъса ли кожичката на главичката?Когато не ми е надървен мога да си я оголя ама когато ми е надървен и не става А като ми духна нали трябва главичката главно ако има кожичка на нея нищо не става.Абе незнам плс някой да ме светне за това Аз съм на 14 тази год ще правя 15 и тря да е*а някоя.Немога да разбера качвам се в рейса веднъж и гледам некъв супер гаднен тип е притиснъл супер яка мацка Не искам да се фукам ама аз имам потенциал и си нямам гадже в момента...Сини очи,забавен,висок,спортува (футбол),имам готино тяло за 14 годишен,висок съм , с кестенява коса , всяка казва че съм ебати сладура а си нямам гадже.Сиг,защото не излизам от нас,защотото нямам време и не се запознавам с момичета ;( ;( ;( Та помогнете за първия въпрос и дайте някакво мнение и за другото :P Мерси предварително

П.П Плс не ми казвайте потърси из форума,защотото тука има толкова много теми,че не излиза това което искам а некви тъпоти.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ако говориш за френулума (юздичката), която свързва кожата с главата - да, може и да се скъса
    тази год ще правя 15 и тря да е*а някоя
    а така с тва мислене ше стигнеш далеч

ПфФф хора момчето иска съвет не да седи и да гледа как се карате и обиждате.А доколкото дали юздичката ти ще се скъса-да ще се скъса.И относно втория ти въпрос защо си нямаш гадже еми пич отговора е много лесен намери си приятна компания,излизай вечер и се запознавай с момичета

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми, има такава опасност, да..
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    ПфФф хора момчето иска съвет не да седи и да гледа как се карате и обиждате.А доколкото дали юздичката ти ще се скъса-да ще се скъса.И относно втория ти въпрос защо си нямаш гадже еми пич отговора е много лесен намери си приятна компания,излизай вечер и се запознавай с момичета

Тва са глупости!!! тва да не е девствена ципа та да се къса бе! Пич искренно се надявам да не ти се скъса, щото почва да тече супер много кръв и в повечето случаи се спира оперативно!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Тва са глупости!!! тва да не е девствена ципа та да се къса бе! Пич искренно се надявам да не ти се скъса, щото почва да тече супер много кръв и в повечето случаи се спира оперативно!!
    Правилно! Принципно не се къса, а ако се скъса боли ужасно. Гледал съм док. филм за такова чудо и за обрязването. Повярвай ми, не искаш да ти се случи нещо такова.

Отностно втория ти въпрос : Нямаш достатъчно контакти, как искаш да имаш гадже? Ти приятелки имаш ли? Приятели? Ми ако да добре, лесно ще се справиш, ако нямаш лошо, тичай за по-хубаво тяло и някой ден може да си като К. Роналдо - най-харесвания футболист, сред гейовете обаче. Успех с мацките и бодването на шиша

Супер фен
    че ти падне кура.. ама ако си ходил на бчк (в което се съмнявам, щото си на 14 ) казват там да го сложиш в плик с лед и в пирогов ще ти го пришият

Супер фен
    я има цензура, не написах мъжкия полов орган а едно с три букви - първата К, последната Р, а посредата У
    тва е некво ново нещо във форума, явно не съм се мяркал от седмици

Супер фен
    Град
    Burgas
    ama nai se kefq kogato neobrazovani i nekompetentni kazvat kak 6tqla da se skusa koji4kata na poloviq organ na nqkoe mom4e. i nai ve4e kogato ne6to takova go kaje momi4e. abe vii va6te pokoleniq ot mars li padate e

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ако говориш за френулума (юздичката), която свързва кожата с главата - да, може и да се скъса
    тази год ще правя 15 и тря да е*а някоя
    а така с тва мислене ше стигнеш далеч
    Ти уби всички надежди на момчето

Бих казал че се разтяга с времето но за късане е малко зор да се каже...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си