- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гушоотслабване
Някой може ли да ми каже как мога да направя гушата си по слаба.Не ми харесва в профил как се вижда много е обла искам да има ъгълче.
Ако сте ме разбрали ще ми помогнете ли![]()
Не знам да има програма за отслабване на гушаЦялото тяло отслабва...
мииии увий си шията с найлон и се скъсай от тичане и най-вече потене...
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Мне, начииии да...ахахах,сложиси найлон както казакомуниста и пусни яко хип хоп и си клати главата в ритъм![]()
![]()
![]()
Май ще е най- добре да се приемеш такава, каквато си (такъв, какъвто си).
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ми то това не си ли е до структура?![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
nemoje6 da promeni6 strutorata na gu6ata ti,vse edno ako 4ernokoj da iska6 da stane6 bql...prosto ne stava
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Недей, че може и да ти повярва...Първоначално написано от Communist
![]()
А сега наистина: Мисля, че не можеш да направиш нищо по въпроса, както казаха по-нагоре, това си е до структура.
А бе пробвай с наилона може ида стани хаха![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
e da ama Maikyl Djeksyn stana ot 4eren bqlПървоначално написано от katttto3
![]()
хахахахаахПървоначално написано от Анонимко
![]()
Life sux but just keep smiling
освен с хирургична намеса, друг начин няма. Не съм сигурна, че това искаш![]()
чувала съм че гушата може да отслабне, ако слагаш някакъв крем за стягане на кожата сутрин и вечер и потупваш леко с горната част на дланта самата гуша...
не знам дали е ефикасно, но може и да пробвам някога...![]()
Упражнения за премахване и превенция от появата на двойна брадичка- сложете палците или свити юмруци под брадичката и така като преодолявате съпротивлението им да натискат нагоре отворете долната челюст. След като отворите устата се изплезете възможно най-напред, като при това движение езика трябва да е насочен надолу.всяко от тези упражнение повтаряйте по 5 пъти.
Упражнения против двойна брадичка
Упражнения, които ще Ви помогнат да премахнете двойната брадичка. С малко повече упоритост можете да го постигнете!
1. Отмятате главата си силно назад.
2. Изваждате езика си напред и бързо го движите напред - назад. При това движение не напрягайте мускулите на горната част на шията, в противен случай те ще изпъкнат неприятно.
3. Държте главата отвесно.
4. Изваждайте езика си колкото е възможно повече и извивайге върха му нагоре, като че ли искате да достигнете носа си. Правете с езика си бързи движения.
5. Затваряте устата. Стискате силно кътните зъби. Натискате с всички сили върха на езика към вътрешната страна на долните резци.
6. Прозявате се силно, бавно и всеотдайно. Това също е едно добро упражнение за работна пауза. При това с пръсти поддържате леко челото и местата около веждите .