.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Мисля, че след сравнението на Бунтара, темата просто се изчерпа и си плаче за ключ!
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аз пък не се кефя на футбола.Гледам разни мачове (особено на националите) но само толкова.
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    1во - ако всеки пуска теми за това , кой спорт не харесва тука ще стане лютеница... това е форум ,а не днвник..
    2ро - каква е разликата между футбола за теб и гънс енд роузез за мен .. аз пък мога да се чудя какво им харесваш на тия дългокоси алкохолици , отрепки и т.н. (давам пример , харесвам гънс..)
    3то - относно играчите на еврофутбол и т.н. - също толкова глупаво е да си даваш парите , изкарани с пот на челото от майка ти и баща ти, за кафенце и количка...

общо взето темата ти е много първично написана и лишена от всякакъв смисъл
    ето ти и едно клише - "всеки си има право на вкус" , на мен ми харесва футбола - на тебе некъв стил музика и други неща , колкото за теб моите интереси са "тъпи" , толкова и на мен - твоите

със здраве

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от pickpocket
    И още нещо окето подкрепям!Г-жата ми по литература яко се даразни на футбола "от тоя спорт няма смисъл!!!Некакви индиянци гонат 1 кожено кълбо с въздух" е тва кат ого каже тая жена много ме кефи!!
    Мда е, или пък "За какво ритат топката, като после бягат след нея"
    еми като възприемаш така играта естествено,че няма да е интересна...

честно казано не ми пука особено,че всички момченца се изживяват като големите футболисти, не ми пука,че футболистие са навсякъде по медиите....
    Самия спорт ми харесва и ми е приятно да гледам мачове...приятно ми е да съм фен на отбор и да се радвам да успехите му.
    епа обичам футбол

exploitedteen защо не кандидатсваш за спортен журналист или коментатор!
    Че гледам като внушител те няма ама ИЧ!!!
    Light The Universe

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз не разбирам защо коментираме тази тема с хора, които не са осетили магията на футбола... все едно да хванем да си говорим за ядрен синтез тука и молекулярна биология...

Футбола е магия! Защо ли??
    Защото предизвиква емоции и то огромни... защото си съпричастен на нещо, защото е зрелищен, защото когато любимият отбор вкара гол или победи във важен мач тръпката е ВЕЛИКА!!! Защото това е спорт, който комбинира индивидуалните качества на футболистите с отборните такива...
    това не е лека атлетика, където всичко е само физика, във футбола колкото и да е странно за някой се изисква и доста мислене, има го и надхитрянето на треньорите и всичко... просто футбола е адски комплексен спорт, който обединява хората и само човек, който не е стъпвал на стадион може да говори против него...

Отиди на стадиона... виж атмосферата... примерно Камп Ноу... мач Барселона - Реал... чуй как ДЕВЕДЕСЕТ ХИЛЯДИ фена пеят в едно... виж хореографията по трибуните, усети тръпката, а после гледай един невероятен мач- 90 минути изпълнен с красота, финтове, голове, напрежение, тактика, надлъгване....
    Усети тръпката от това твоят отбор да победи...

ПП. не знам защо винаги свързвате футбола и с хулиганството... хулиганство има, защото просто футбола е най-популярният спорт и респективно е най-посещаваният...
    Хулиганите могат да се сбият и на фигурно пързаляне, защото те не отиват заради самият спорт и отбор... наскоро в Австралия на световното по тенис се сбиха хървати и сърби...
    именно! =D>

В този момент темата се разтвори за да поеме своя крах!
    Един от най-големите и подръжатели се оказа типичен прост футболен фен, който не усеща кога хората му правят четки!!!
    Чадо неосъзнато ако не действаше по първосигналната си проста мисъл щеше да ме разбереш НО уви....
    За жалост с глупавото си исказване ми развали фпечатлението от предните ти постове!
    Аз имам дар слово съответно съм ходил на Училище и продължавам да го правя драги!!!
    Заболя ли те празната глава до като изчетеш всичко съжалявам!!!
    Light The Universe

Бия отбой!
    Нека аз да съм интелектуалец лошо ли е!?
    Помисли си лошо ли ще ми е !?
    За футбола аз съм фен не всички са прости във всичко има изключения!
    Не ходя по стадйони да викам или каквото и да е....
    Смея да твърдя,че знам доста подробнно Историята на любимите ми клубове а именно- Ливърпул и ЦСКА
    Но съм си домашен фен гледам с приятели и семейството!!!
    Не съм някакъв маняк да раздавам на сам на там,че футбола бил религия.
    Това са бабини дивитини за мен!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Бия отбой!
    Не ходя по стадйони да викам
    абре,като те гледам как пишеш стадиони като
    найлони си ми ясен къв интелектуалец си ..

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ей... Оставих ви един ден и вие едва не се избихте Вече почвам да се повтарям, но като чета последните мнения, се си мисля, че не сте ме разбрали. Нямам нищо против хората да обичат футбола. Имам против това да се върти всичко около него. Всеки с личното си мнение, но тази мания яко завладява света и мен тва не ме кефи. Защо ли? Ето защо:

-Някои хора дотолкова се вманиачават, че футбола им се превръща в най-важното нещо в живота им.
    -Стават вандалщини. Бийте се колкото искате, просто да има смисъл от тоя бой!
    -Хората си хвърлят парите по Шампионската лига
    -Задръстват се европейските столици
    -Футболните фенки (не ме разбирайте погрешно - любителките на футболисти, не на футбола) ми лазят яко по нервите. Как може хората да си слагат такива ограничения? Ако им е толкова за мускулите - плувците също са оферта.
    -Не може мач Локомотив Горно-Нанадолнище (примерно) срещу Някакъв си орел (примерно) да е много по-важен от националните успехи на страната ни!

Общо взето тва е. Е, не е пълния списък, но по-нататък още.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Бия отбой!
    Не ходя по стадйони да викам
    абре,като те гледам как пишеш стадиони като
    найлони си ми ясен къв интелектуалец си ..
    НЕ съм интелектуалец беее....
    ЕЕ добре от тука нататака ставам такъв,че да има за какво да ме ядете!!!
    Правописни и пунктоационно грешки правят всички тук това е тиин форум за бога!
    Виж когато такива и по трагикомични грешки правят Депутати и тем подобни е жалкото!
    А в наща рОдина това се случва и то доста често!!!
    Light The Universe

Супер фен
    Град
    Хаххаха... А тва, което ми написа, е другата страна на нещата, така ли? Еми мисля, че ще си остана на моята

1. Ти говориш за един човек, аз ти говоря за милиони. Не може всичко да се върти около футбола, не може просто. Не може всичко да зависи от него, защото всеки си мисли, че е ебаси фена на еди-кой си тотбор, без дори да знае защо. Мания-мания. И аз съм вманиачена по Гънс, но още не съм направила масово събиране на всички световни техни фенове, за да бием феновете на Ролинг Стоунс примерно. Там е разликата - в това, как показваш, че си фен.

2. Да, стават, но заради проблеми в държавата ни. Феновете такива ли са вече?

3. Какво качествено забавление може да имаш в тва да загубиш примерно 100 лева, спечелени от родителите ти, псувайки телевизора? Много ни се различават мненията за това, какво е забавно.
    (Секи, който си печели парите сам, да си ги харчи както иска)

4. Хаххаха... Изтрел дрънци... Ама и ти вече няма кво да кажеш Живея в Младост, уча на полиграфическия, прибирам се със 76. Кажи ми, аджеба, как ще стане това, след като автобусите идват на 2-3 часа? Мда... Футболът ми пречи!

5. А аз мисля, че казах, че говоря за тези, които излизат само с футболисти. Кой не чете мненията внимателно А, ако си мислиш, че съм ти чела мнението... Можеш да го резюмираш, за да видя за кво става въпрос.

6. Критиката ми е към журналистите, които трябваше да покажат малко повече уважение към националните ни състезатели и по-малко на шампионската лига. Разбирам, хората харесват футбол най-много, рейтинга е важен, но това си беше неуважение!

П.П. И по-кратичко, ако може

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен
    Град
    Доста голяма част от българските футб. маниаци=хулигани.

Оф... Знам определенията на двете думи Не съм тълковен речник, но се пак ги знам.

Ем, да, няма, ама тогава ми идва на 30 мин. Между 2 часа и 30 мин има огромна разлика.

Оф... Не ми се фащай за думите. Мързи ме да обеснявам, като го направи някой.

Хаххаха... Гладиатори? Пф... Ако под гладиатоори разбираш, хора дето са се научили как да си мърдат краката... Дамз... Тогава верно са гладиатори.
    Добре де, радост, ама що да вреди на другите?
    Еми, може би, и малцината, които сме "съвременни патриоти", имаме право да видим, нещо, направено блестящо от наши сънародници.

П.П. Ти на тва кратко ли му викаш?

Erin Everly

Фен
    Град
    Варна

Re: За футбола и омразата ми към него

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Честно да ви каж, много яко ми писна от всичко това. Писна ми от всички момченца, които искат да станат ФУТБОЛИСЧЕТА, писна ми от момичетата, които виждат в живота си само ФУТБОЛИСТИТЕ, писна ми от световно-известните ФУТБОЛИСТИ, които само по списанията ги дават голи от кръста нагоре, но 1 изречение не могат да свържат, писна ми от вандалщината на стадионите, където ДАЖЕ умират хора, писна ми от тъпата шампионска лига, писна ми от това, че по спортните новини дават 2-минутен репортаж за Албена и Максим и после пускат глупавите европейски и световни ФУТБОЛНИ мачове, ПИСНА МИ ВСИЧКО ДА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ФУТБОЛА! Не ми пуска, дали сега ще почнете да ме псувате и да ми обяснявате колко съм тъпа. Не мога да намеря причина за това световно вманиачаване по един спорт, в който всичко се върти най-вече около късмета. Не може това да е най-важното в живота, не може! А левски и цска? Абе хора, вие дори не можете да изтъкнете една основателна причина, защо харесвате дадения отбор! Може да разбирате от ФУТБОЛ, но със сигурност не знаете как трябва да го показвате! Дайте да отидем да пребием оня, щото е от цска. Или пък тъпия хазарт в шампионската лига! Как можете да харчите парите, спечелени с пот на челото от родителите ви, без дори да ви мигне окото? И да ги хвърляте на късмета! Е, не, не мога да се съглася, че всичко това е правилно! Не мога!

П.П. Специално пуснах темата тук. Моля да не я местите!
    Доста истина има в думите ти Аз нямам нищо против футбола, но си прав/а Браво =D>
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Супер фен
    Град
    Абе... Тъпанари са хулиганите.
    Не съм казала, че мога да си ги мърдам по-добре от тях, а и не искам. Доволна съм от крачните си способности и в момента
    А сравнението ти не беше точно - въображението е важна част от твореца.
    Не можеш да го сравняваш с крачните способности

П.П. Айде, можеш и по-кратко! Вярвам в теб

Erin Everly

Мега фен
    Футболистите са като манекенките за мен - същества, които от ранна възраст си заебават образованието и за тях е важна само работа, в която не влагат интелект. И каквото и да кажете, аз досега само глупости съм чула от устите на футболисти.

Супер фен
    Град
    Ау... Творци неземни Красота необяснима Мани ти, аз предпочитам да гледам мач, отколкото някоя картина на Моне примерно - по красиво е разиграването на топката
    А моята е, че щом причинява беди и дразни други хора, трябва да се предприемат някакви действия. А аз не съм казала, че не е интересно!

Erin Everly

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    1. Ти говориш за един човек, аз ти говоря за милиони. Не може всичко да се върти около футбола, не може просто. Не може всичко да зависи от него, защото всеки си мисли, че е ебаси фена на еди-кой си тотбор, без дори да знае защо. Мания-мания. И аз съм вманиачена по Гънс, но още не съм направила масово събиране на всички световни техни фенове, за да бием феновете на Ролинг Стоунс примерно. Там е разликата - в това, как показваш, че си фен.
    Това показва не че си фен, а какъв си кретен... А пък хората имат нужда от мании...
    ПОбоища стават навсякъде, не само по стадионите. Има хора, които просто имат нужда да пребият някой (не че го разбирам,де ). ПО-добре да се бият един друг по стадионите, отколкото да хванат някакви миролюбиви хора по улиците, или пък жените и децата си...
    Същите тези хорица, ако нямаше футбол, щяха да се вманиячат по някой друг спорт, и пак да си намират поводи да се сбият...

3. Какво качествено забавление може да имаш в тва да загубиш примерно 100 лева, спечелени от родителите ти, псувайки телевизора? Много ни се различават мненията за това, какво е забавно.
    (Секи, който си печели парите сам, да си ги харчи както иска)
    Въпрос на вкус- казала котката и си облизала под опашката... Това, което доставя удоволствие на някой, си е лично негова работа. На мен не ми е забавно да гледам голф примерно, но има хора, които си умират за този спорт..

5. А аз мисля, че казах, че говоря за тези, които излизат само с футболисти.
    Аз познавам футболисти с умствен багаж. Не може да определяш хората така по професиите им...

6. Критиката ми е към журналистите, които трябваше да покажат малко повече уважение към националните ни състезатели и по-малко на шампионската лига. Разбирам, хората харесват футбол най-много, рейтинга е важен, но това си беше неуважение!
    Тук съм напълно съгласна... Трябва да се уважават повече постиженията на българските спортисти... Но това няма смисъл да става в ущърб на футбола, нали?
    И аз се дразня когато пренебрегват волейбола или фигурното пързаляне(другите ми два любими спорта). Но пък бих се издразнила и ако не дадат нищо за шампионската лига...

Колкото до самия футбол... Не знам дали помниш какво се случваше през 1994 година... Сигурно не... Представи си един всенароден празник... Целия ми квартал не спа цяла нощ след мача с Германия, непознати се поздравяваха и прегръщаха по улиците, чичкото от кварталния магазин раздаваше безплатно кола и вафли на всички хлапета... Бях на 8, но това никога няма да го забравя... Нито веднъж повече не видях толкова много хора, свързани от една обща радост, една обща тръпка... И съм на мнение, че футболът е създаден да обединява, а не да разделя хората...
    Вече как го интерпретират някакви хора, е друг въпрос... Човекът е способен да опорочи и най- хубавите неща...

ПОздрав за всички фенове на футбола с едно половинминутно филмче... Другите също не е зле да го видят. Показва истинската магия на футбола, нищо че е просто реклама......

http://youtube.com/watch?v=2mZTHOce_KE
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    На стадиона е забавно, спор няма

Супер фен
    Град
    Осакатяват хора! И едно такова е достатъчно, за да се предприемат мерки. Ама не!
    Оф... Дамз... Както винаги - инат съм, не разбирам, само дето не съм мъжемразка тоя път Аз искам световен мир Искамм хората да са по-широко скроени.
    Изкарвай я колкото искаш, но не върху други хора. И пази...
    Оф... Писна ми от теб, значи. Не разбра ли, че ме мързи да пиша. Ако искаш нормален спор, ме търси утре

Erin Everly

Мега фен
    Прав си, обаче аз не претендирам групарите да са интелигентни...

А и аз не отричам, че работата им е да гонят топката - те и манекенките позират добре.

Но каква е файдата да можеш да правиш нещо наистина гениално, ако не можеш да завържеш разговор?

Град
    Искамм хората да са по-широко скроени.
    Широко скроен е този човек, който приема различията на другите... Различни вкусове, начини на поведение... Харесване на различни спортове...

Мега фен
    Прав си, не съм тренирала нищо. Иначе говорех принципно, защото спомена гениалните математици. Не че си умирам да общувам с футболисти, но ако това стане, мнението ми винаги може да се промени - изказах досегашните си впечатления.

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Но каква е файдата да можеш да правиш нещо наистина гениално, ако не можеш да завържеш разговор?
    То и Ван Гог е бил перко, и Анщайн е бил социопат, и Яворов не е бил много в час... БОтев е бил леееко самоубиец- грандоман...Доста творци са си падали или си падат почашката и поразни наркотични вещества... Но това са гениални личности. Хора постигнали много в своите области на действие. Хора, които ще бъдат запомнени...
    Не такива, с които имам нужда да водя разговор.

Мега фен
    Обаче има разлика между футболист и поет.

И Хихо, Волен също е в политиката...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си