- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За футбола и омразата ми към него
Мисля, че след сравнението на Бунтара, темата просто се изчерпа и си плаче за ключ!![]()
Левски шампион але але!
Аз пък не се кефя на футбола.Гледам разни мачове (особено на националите) но само толкова.
хъхъ..
1во - ако всеки пуска теми за това , кой спорт не харесва тука ще стане лютеница... това е форум ,а не днвник..
2ро - каква е разликата между футбола за теб и гънс енд роузез за мен .. аз пък мога да се чудя какво им харесваш на тия дългокоси алкохолици , отрепки и т.н. (давам пример , харесвам гънс..)
3то - относно играчите на еврофутбол и т.н. - също толкова глупаво е да си даваш парите , изкарани с пот на челото от майка ти и баща ти, за кафенце и количка...
общо взето темата ти е много първично написана и лишена от всякакъв смисъл
ето ти и едно клише - "всеки си има право на вкус" , на мен ми харесва футбола - на тебе некъв стил музика и други неща , колкото за теб моите интереси са "тъпи" , толкова и на мен - твоите
със здраве
еми като възприемаш така играта естествено,че няма да е интересна...Първоначално написано от Анонимко
честно казано не ми пука особено,че всички момченца се изживяват като големите футболисти, не ми пука,че футболистие са навсякъде по медиите....
Самия спорт ми харесва и ми е приятно да гледам мачове...приятно ми е да съм фен на отбор и да се радвам да успехите му.
епа обичам футбол![]()
exploitedteen защо не кандидатсваш за спортен журналист или коментатор!
Че гледам като внушител те няма ама ИЧ!!!![]()
Light The Universe
именно! =D>Първоначално написано от exploitedteen
В този момент темата се разтвори за да поеме своя крах!
Един от най-големите и подръжатели се оказа типичен прост футболен фен, който не усеща кога хората му правят четки!!!
Чадо неосъзнато ако не действаше по първосигналната си проста мисъл щеше да ме разбереш НО уви....
За жалост с глупавото си исказване ми развали фпечатлението от предните ти постове!
Аз имам дар слово съответно съм ходил на Училище и продължавам да го правя драги!!!
Заболя ли те празната глава до като изчетеш всичко съжалявам!!!![]()
Light The Universe
Бия отбой!![]()
Нека аз да съм интелектуалец лошо ли е!?
Помисли си лошо ли ще ми е !?
За футбола аз съм фен не всички са прости във всичко има изключения!
Не ходя по стадйони да викам или каквото и да е....
Смея да твърдя,че знам доста подробнно Историята на любимите ми клубове а именно- Ливърпул и ЦСКА
Но съм си домашен фен гледам с приятели и семейството!!!
Не съм някакъв маняк да раздавам на сам на там,че футбола бил религия.
Това са бабини дивитини за мен!
Light The Universe
абре,като те гледам как пишеш стадиони катоПървоначално написано от Valar
найлони си ми ясен къв интелектуалец си ..![]()
Ей... Оставих ви един ден и вие едва не се избихтеВече почвам да се повтарям, но като чета последните мнения, се си мисля, че не сте ме разбрали. Нямам нищо против хората да обичат футбола. Имам против това да се върти всичко около него. Всеки с личното си мнение, но тази мания яко завладява света и мен тва не ме кефи. Защо ли? Ето защо:
-Някои хора дотолкова се вманиачават, че футбола им се превръща в най-важното нещо в живота им.
-Стават вандалщини. Бийте се колкото искате, просто да има смисъл от тоя бой!
-Хората си хвърлят парите по Шампионската лига
-Задръстват се европейските столици
-Футболните фенки (не ме разбирайте погрешно - любителките на футболисти, не на футбола) ми лазят яко по нервите. Как може хората да си слагат такива ограничения? Ако им е толкова за мускулите - плувците също са оферта.
-Не може мач Локомотив Горно-Нанадолнище (примерно) срещу Някакъв си орел (примерно) да е много по-важен от националните успехи на страната ни!
Общо взето тва е. Е, не е пълния списък, но по-нататък още.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
НЕ съм интелектуалец беее....Първоначално написано от _donna_
ЕЕ добре от тука нататака ставам такъв,че да има за какво да ме ядете!!!![]()
Правописни и пунктоационно грешки правят всички тук това е тиин форум за бога!
Виж когато такива и по трагикомични грешки правят Депутати и тем подобни е жалкото!
А в наща рОдина това се случва и то доста често!!!
Light The Universe
Хаххаха... А тва, което ми написа, е другата страна на нещата, така ли?Еми мисля, че ще си остана на моята
![]()
1. Ти говориш за един човек, аз ти говоря за милиони. Не може всичко да се върти около футбола, не може просто. Не може всичко да зависи от него, защото всеки си мисли, че е ебаси фена на еди-кой си тотбор, без дори да знае защо. Мания-мания. И аз съм вманиачена по Гънс, но още не съм направила масово събиране на всички световни техни фенове, за да бием феновете на Ролинг Стоунс примерно. Там е разликата - в това, как показваш, че си фен.
2. Да, стават, но заради проблеми в държавата ни. Феновете такива ли са вече?
3. Какво качествено забавление може да имаш в тва да загубиш примерно 100 лева, спечелени от родителите ти, псувайки телевизора? Много ни се различават мненията за това, какво е забавно.
(Секи, който си печели парите сам, да си ги харчи както иска)
4. Хаххаха... Изтрел дрънци... Ама и ти вече няма кво да кажешЖивея в Младост, уча на полиграфическия, прибирам се със 76. Кажи ми, аджеба, как ще стане това, след като автобусите идват на 2-3 часа? Мда... Футболът ми пречи!
5. А аз мисля, че казах, че говоря за тези, които излизат само с футболисти. Кой не чете мненията внимателноА, ако си мислиш, че съм ти чела мнението... Можеш да го резюмираш, за да видя за кво става въпрос.
6. Критиката ми е към журналистите, които трябваше да покажат малко повече уважение към националните ни състезатели и по-малко на шампионската лига. Разбирам, хората харесват футбол най-много, рейтинга е важен, но това си беше неуважение!
П.П. И по-кратичко, ако може
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Доста голяма част от българските футб. маниаци=хулигани.
Оф... Знам определенията на двете думиНе съм тълковен речник, но се пак ги знам.
Ем, да, няма, ама тогава ми идва на 30 мин. Между 2 часа и 30 мин има огромна разлика.
Оф... Не ми се фащай за думите. Мързи ме да обеснявам, като го направи някой.
Хаххаха... Гладиатори? Пф... Ако под гладиатоори разбираш, хора дето са се научили как да си мърдат краката... Дамз... Тогава верно са гладиатори.
Добре де, радост, ама що да вреди на другите?
Еми, може би, и малцината, които сме "съвременни патриоти", имаме право да видим, нещо, направено блестящо от наши сънародници.
П.П. Ти на тва кратко ли му викаш?![]()
Erin Everly
Доста истина има в думите тиПървоначално написано от ErinEverly
Аз нямам нищо против футбола, но си прав/а
Браво =D>
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Абе... Тъпанари са хулиганите.
Не съм казала, че мога да си ги мърдам по-добре от тях, а и не искам. Доволна съм от крачните си способности и в момента![]()
![]()
![]()
А сравнението ти не беше точно - въображението е важна част от твореца.
Не можеш да го сравняваш с крачните способности![]()
П.П. Айде, можеш и по-кратко! Вярвам в теб![]()
![]()
Erin Everly
Футболистите са като манекенките за мен - същества, които от ранна възраст си заебават образованието и за тях е важна само работа, в която не влагат интелект. И каквото и да кажете, аз досега само глупости съм чула от устите на футболисти.
Ау... Творци неземниКрасота необяснима
Мани ти, аз предпочитам да гледам мач, отколкото някоя картина на Моне примерно - по красиво е разиграването на топката
![]()
![]()
А моята е, че щом причинява беди и дразни други хора, трябва да се предприемат някакви действия. А аз не съм казала, че не е интересно!
Erin Everly
Това показва не че си фен, а какъв си кретен... А пък хората имат нужда от мании...Първоначално написано от ErinEverly
ПОбоища стават навсякъде, не само по стадионите. Има хора, които просто имат нужда да пребият някой (не че го разбирам,де). ПО-добре да се бият един друг по стадионите, отколкото да хванат някакви миролюбиви хора по улиците, или пък жените и децата си...
Същите тези хорица, ако нямаше футбол, щяха да се вманиячат по някой друг спорт, и пак да си намират поводи да се сбият...
Въпрос на вкус- казала котката и си облизала под опашката... Това, което доставя удоволствие на някой, си е лично негова работа. На мен не ми е забавно да гледам голф примерно, но има хора, които си умират за този спорт..3. Какво качествено забавление може да имаш в тва да загубиш примерно 100 лева, спечелени от родителите ти, псувайки телевизора? Много ни се различават мненията за това, какво е забавно.
(Секи, който си печели парите сам, да си ги харчи както иска)
Аз познавам футболисти с умствен багаж. Не може да определяш хората така по професиите им...5. А аз мисля, че казах, че говоря за тези, които излизат само с футболисти.
Тук съм напълно съгласна... Трябва да се уважават повече постиженията на българските спортисти... Но това няма смисъл да става в ущърб на футбола, нали?6. Критиката ми е към журналистите, които трябваше да покажат малко повече уважение към националните ни състезатели и по-малко на шампионската лига. Разбирам, хората харесват футбол най-много, рейтинга е важен, но това си беше неуважение!
И аз се дразня когато пренебрегват волейбола или фигурното пързаляне(другите ми два любими спорта). Но пък бих се издразнила и ако не дадат нищо за шампионската лига...![]()
Колкото до самия футбол... Не знам дали помниш какво се случваше през 1994 година... Сигурно не... Представи си един всенароден празник... Целия ми квартал не спа цяла нощ след мача с Германия, непознати се поздравяваха и прегръщаха по улиците, чичкото от кварталния магазин раздаваше безплатно кола и вафли на всички хлапета... Бях на 8, но това никога няма да го забравя... Нито веднъж повече не видях толкова много хора, свързани от една обща радост, една обща тръпка... И съм на мнение, че футболът е създаден да обединява, а не да разделя хората...
Вече как го интерпретират някакви хора, е друг въпрос... Човекът е способен да опорочи и най- хубавите неща...
ПОздрав за всички фенове на футбола с едно половинминутно филмче... Другите също не е зле да го видят. Показва истинската магия на футбола, нищо че е просто реклама......![]()
http://youtube.com/watch?v=2mZTHOce_KE
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
На стадиона е забавно, спор няма![]()
Осакатяват хора! И едно такова е достатъчно, за да се предприемат мерки. Ама не!
Оф... Дамз... Както винаги - инат съм, не разбирам, само дето не съм мъжемразка тоя пътАз искам световен мир
Искамм хората да са по-широко скроени.
Изкарвай я колкото искаш, но не върху други хора. И пази...
Оф... Писна ми от теб, значи. Не разбра ли, че ме мързи да пиша. Ако искаш нормален спор, ме търси утре![]()
Erin Everly
Прав си, обаче аз не претендирам групарите да са интелигентни...
А и аз не отричам, че работата им е да гонят топката - те и манекенките позират добре.
Но каква е файдата да можеш да правиш нещо наистина гениално, ако не можеш да завържеш разговор?
Широко скроен е този човек, който приема различията на другите... Различни вкусове, начини на поведение... Харесване на различни спортове...Искамм хората да са по-широко скроени.
Прав си, не съм тренирала нищо. Иначе говорех принципно, защото спомена гениалните математици. Не че си умирам да общувам с футболисти, но ако това стане, мнението ми винаги може да се промени - изказах досегашните си впечатления.
То и Ван Гог е бил перко, и Анщайн е бил социопат, и Яворов не е бил много в час... БОтев е бил леееко самоубиец- грандоман...Доста творци са си падали или си падат почашката и поразни наркотични вещества... Но това са гениални личности. Хора постигнали много в своите области на действие. Хора, които ще бъдат запомнени...Първоначално написано от `Death`Whore`
Не такива, с които имам нужда да водя разговор.
Обаче има разлика между футболист и поет.
И Хихо, Волен също е в политиката...