- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За футбола и омразата ми към него
това че не разбираш нещо, не го прави тъпо![]()
ако за тебе футбола е само голи мъжленца по тъпи списания, то за други не е , щото виждат много други неща в самата игра.
но е разбираемо, че не се кефиш при положение че по цял ден кесиш в малоумен тийнейджърски форум и хейтваш всичко![]()
алелуя.
хахаха,знаеш ли кво,забелязала съм,че само хора,които нямат самочувствие непрекъснато го намесват сред отношенията си с останалите.аз за такива неща като самочувствие не си мисля..
ти кво си мислиш,че означава да имаш самочувствие?
да седиш и да си повтаряш "имам самочувствие,имам самочувствие"
или да седнеш да се праиш на мноо як по форумите и да си пич.
не бре момко,просто се чувствам добре със себе си,искам да кажа
някакви неща-казвам ги и толкоз.ако толкова те дразнят постовете ми
преспокойно можеш да не ги четеш.цепиш?!
а колкото до това дали съм злобна .. хахаха.
аз може да съм всичко,но не съм и злобарка.не мога да си обясня
защо трябва да пиша в стил "днеска ше си гледам сериала .."
тва че се изразявам особено не означава,че смисъл няма или че съм злобарка.доста ми е през шнуро за всеки един тука..ква злоба,кви пет ле'а ..пхаха..
Щом не искаш, нямаПървоначално написано от _donna_
Бтв, днес съм в прекрасно настроение и опитите ти да ме обидиш няма да имат успех
![]()
exploitedteen,
В единствено число, ако можеАз съм толкова добронамерено дете. Нито съм се пенила, нито съм се дразнила, нито съм се вживявала, нито дори съм си налагала мнението.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
пффхахаха
що се обяснявам..
сигурно щото всъщност лъжа,че ми е през шнуро и
съм умряла за тва всички тук да ме харесват! (:
обяснявам,щот не ме кефи да ме наричат злобарка.
те за тва.![]()
Ерин,дете осъзнай са ве..
Хаххахах... Още един човек, който не ми знае първото име, а говори за тва каква съмПървоначално написано от _donna_
Много ми станахте вече
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
.. без коментар
Айде стига вече. 1. няма нужда да ме изяждате и 2. темата не беше кефи ли ви донна или не.Явно е, че повече на тема футбол няма да си говорим, айде да не си говорим тогава и на тема донна и менМоже да сме квито и да е, ама проблемът е, че темата е друга. А и не разбирам що толкова много се палите всички. Аз нали все пак съм "глупачка, която не държи на мнението си, но затова пък е инат", кво ми се връзвате тогава. И на най-големия идиот би му станало смешно, когато някой толкова му се хваща на глупостите
Ясно е - аз съм тъпа, донна е тъпа. Ок, доволни ли сте
Незнам кво искате - на самата тема няма да се съглася, че вие сте прави, а за мнението ви за мен не ме грее. Любов да има =D>
Erin Everly
А... На моя гръбПървоначално написано от exploitedteen
Надявай се!
"мъжки полов орган" за форумните хулигани![]()
![]()
![]()
Erin Everly
Бахххтии...тука как ги раздавате тея "мъжки полови органи"..![]()
Ае да не казвам къде е, да не се изплашишПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ми любов... Кво искашПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Erin Everly
Да, бе мислиш ли че тъпите футболисти играят заради тази идея? Те играят за пари. И да ги харесват мацките.Първоначално написано от Анонимко
Ако футбола беше изцяло въпрос на късмет, както твърдят една не малка част от поствалите тук, щеше да се играе със зарчета.![]()