- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ve4erniqt 4as.....
I moq problem e tozi izlizam s po-golemi ot men i tqx gi puskat do mnogo kusno. I az se se qdosvam 4e tria da se pribera v 10:30 ili 10:00,kato te mogat i do sutrinta da otkarat . Drugoto koeto e super kofti e 4e az pravq uni mesec 14 ,a imam poznati po-malki ot mene 4iito ve4eren 4as e 11:30.Tova e prosto bezobrazie ,a vsi4ki roditeli sa diktatori .![]()
Дейм,на мен ми е 9 при условие ,че има с кой да се прибирам и кой да ме изпраща и на всичкото отгоре даже напоследък не ме пускат![]()
на 13 си все пак...Първоначално написано от djeini
кротко девойче![]()
moq vecheren chas beshe 10 lqtoto i 6 zimata. ama pochna da mi pisva i zapochnah da ne se pribiram s dni qdqh samo boi i mi pisna nai nakraq i sa izpopribihme s nashte i ot togava prava kvoto iskam na more hodih sama rabota si pribiram si se kogato iskam. ama sq e kofti shtoto predi kato imashe risk da qm boi mi beshe int pa sq dali sha sa pribera ii ne to nqma znachenie tupo e taka![]()
емиии аз не ходя мн често навън късно, но като ходя на диско ме пускат до 9:30...а и тогава свършва...и понякога ме взимат с кола след купона...
ако съм в квартала ме пускат и до 10, 10:15...но като знаят че съм с приятели, на които имам пълно доверие...
ba6ta ti ne e lo6toi prosto se pritesnqva za teb ne znae kogo 6te sre6ne6