.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    кметицата:)
    Guest

празниците...

Как се чувствате по празниците?
    За мен лично това е най-мъчителното време в годината. Тогава се изпокарвам с всички и за пореден път разбирам колко съм самотна и че нямам приятели... Винаги оставам сама!
    А вие? Как си прекарвате?

Град
    Нямам :(

Re: празниците...

Цитирай Първоначално написано от кметицата:)
    Тогава се изпокарвам с всички и за пореден път разбирам колко съм самотна и че нямам приятели...
    Явно е заразно,защото аз съм сищият

Guest
    i az s1m v kiupa ... maraba .. dobre do6li v kluba na "samotnite po praznicite"

Мен пък ме кеффкат празниците и тогава се чувам със вси4ките си приятели и си прекарваме супер гот \/ \/
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Фен
    Град
    sofiq
    ооо аз тук ще наруша мотото на мен ми е много хубаво по празниците, защото тогава съм със семейството си, въртя се вкъщуи, заедно се приготвяме за празника, и винаги изживяването е страхотно. Събираме се роднини (доста сме) и става много весело. Но аз лично приемам празниците дълбоко със сърцето си, например Великден... вярвам в Исус Христос и за мен това в най-светлия и хубав празник, който осмисля вярата ми и вярата ни като народ.
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Повече от фен
    vinagi sam se radvala na praznicite i sam gi ochakvala s netarpenie,no tazi godina neznam kakvo stana .. nikakvo praznichno nastronie vse edno e obiknoven den .. moje bi zashtoto sam porastnala malko ili zashtoto semeistvoto mi go nqma .. neznam,no pak mi se iska da e kakto predi da nemoga da zaspa ot valnenie za sledvashtiq den

Even heaven is hell without you

mi.. po princip mi e dobre shtoto sum s qki hora na qki mesta ama taq vakanciq neshto.. mn`qko kuca vsi4ko.. i daje i nz zashto mi e tolkova sku4no

И аз съм така.След като си науча по всичко и се наспя идва тежката част.Тогава оставам сама в стаята си.Искам да изляза навън,искам да вдъшам малко свеж въздух,искаам да усетя слънчевите лъчи...Но няма с кой...Самотата е едно от нещата които могат да съсипят човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си