- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- празниците...
Как се чувствате по празниците?
За мен лично това е най-мъчителното време в годината. Тогава се изпокарвам с всички и за пореден път разбирам колко съм самотна и че нямам приятели... Винаги оставам сама!
А вие? Как си прекарвате?
Явно е заразно,защото аз съм сищиятПървоначално написано от кметицата:)
![]()
i az s1m v kiupa ... maraba .. dobre do6li v kluba na "samotnite po praznicite"
Мен пък ме кеффкат празниците и тогава се чувам със вси4ките си приятели и си прекарваме супер гот \/ \
/
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
ооо аз тук ще наруша мототона мен ми е много хубаво по празниците, защото тогава съм със семейството си, въртя се вкъщуи, заедно се приготвяме за празника, и винаги изживяването е страхотно. Събираме се роднини (доста сме) и става много весело. Но аз лично приемам празниците дълбоко със сърцето си, например Великден... вярвам в Исус Христос и за мен това в най-светлия и хубав празник, който осмисля вярата ми и вярата ни като народ.
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
vinagi sam se radvala na praznicite i sam gi ochakvala s netarpenie,no tazi godina neznam kakvo stana .. nikakvo praznichno nastronie vse edno e obiknoven den .. moje bi zashtoto sam porastnala malko ili zashtoto semeistvoto mi go nqma .. neznam,no pak mi se iska da e kakto predi da nemoga da zaspa ot valnenie za sledvashtiq den![]()
mi.. po princip mi e dobre shtoto sum s qki hora na qki mesta![]()
ama taq vakanciq neshto.. mn`qko kuca vsi4ko.. i daje i nz zashto mi e tolkova sku4no
![]()