.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    мда,за съжаление съм прав...от този народ нищо не става вече...абе майка му деба шибана дееба голем КЕФ ли ви прави на един от най-важните християнски празници да се ебавате така?на един му било тъпо,на друг не му пукало..ама да ви турят некой мангал да върти кючеци върху иконата на св. Георги(примерно) ше ви е по-весело нали?Бахти....
    Или то вече не е КУУЛ да се празнуват такива празници,а?
    Както и да е...Mane, thekel, fares.... Лека!
    Беее недейте да ни държите сметка кво правим и кво не!Гледайте себе си!Нима ви пука дали ходим на църква...или ви интересува причината?!Аз не ходя на църква защото не съм вярваща, а не защото е КУУЛ да си седя в къщи на празника!Повечето хора тук може би са отишли, някои не сме по една или друга причина!Ти като искаш върви и се моли на Бога в който вярваш!

и бтв забелязала съм, че е е станало много модерно всичко да свързвате с циганите и т.н.тъпичко е малко!
    е ти пък нема да ми казваш аз какво да приказвам и какво не!изказах мнение по повод откровената ви простащина и безбожност и тва е,ясно?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    мда,за съжаление съм прав...от този народ нищо не става вече...абе майка му деба шибана дееба голем КЕФ ли ви прави на един от най-важните християнски празници да се ебавате така?на един му било тъпо,на друг не му пукало..ама да ви турят некой мангал да върти кючеци върху иконата на св. Георги(примерно) ше ви е по-весело нали?Бахти....
    Беее недейте да ни държите сметка кво правим и кво не!Гледайте себе си!Нима ви пука дали ходим на църква...или ви интересува причината?!Аз не ходя на църква защото не съм вярваща, а не защото е КУУЛ да си седя в къщи на празника!Повечето хора тук може би са отишли, някои не сме по една или друга причина!Ти като искаш върви и се моли на Бога в който вярваш!

и бтв забелязала съм, че е е станало много модерно всичко да свързвате с циганите и т.н.тъпичко е малко!
    е ти пък нема да ми казваш аз какво да приказвам и какво не!изказах мнение по повод откровената ви простащина и безбожност и тва е,ясно?
    Еми не разбирам защо приемаш за простащина факта, че някои хора не вярват в Бог!Това е просто личния избор на човек...дали да вярва в нещо или не!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов

Не знам дали правото на човека да избира го прави "откровен простак" в случай, че изборът му не съвпада с твоя.
    Ти се дразниш от нашата безбожност - аз съответно се дразня от твоята привидна загриженост за българското. Не си по-различен от останалите, а просто си избрал да парадираш с фалшив традиционализъм, докато ние поставяме на преден план стремежа да бъдем уникални със анархизма и новаторския си дух. Разни хора, разни идеали. Не се опитвай да бъдеш съдник на другите, а се погрижи за собствените си разбирания. Поздрав.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]ateist
    и аз съм така! ама тва не ми пречеше да отида! не отидох щото мойте хора ходиха много късно вечерта и цяла вечер нямаше да се прибират, а аз не искам да се прибирам сама по нощите, освен това църквата е далече и най-вожното - мързеше ме!

иии... Ziezi , не ставаш ли малко нахален?! кво право имаш да съдиш другите за това че не им се е ходило или че не са вярващи!? всеки си прави квото си поиска! ти като си вярващ, ходи си на църквата и остави хората на мира! никой не е отворил тема : що ходите на църква, нали!? тогава и ти престани да пълниш форума с помия и да гледаш другите! тъ*анар
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Голям фен Аватара на Ziezi
    въобще не ми пука дали вярвате в Господ или не!Дразня се от факта,че се ебавате по този начин с този празник!Това показва откровената ви простащина!
    Безреднико,като искаш да парадираш с нещо поне научи неговия смисъл!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Фен
    Град
    Dreamland
    Защото мисля че е глупаво.
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Не обичам да ходя на църква и не ходя.
    Иначе вярвам в Господ, но не мога да кажа, че съм религиозен.
    хъхъ..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз не ходих защото бях малко на гости извън София и цял ден преди това бях по магазините ии много се бях изморила за църква...

А Аз пък тъкмо тръгвах за църквата!!!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на quench
    Религията е опиум за народа,а църквата е инструмент на западния империализъм!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    София
    Не съм християнка и за тва неходя на църква
    До колкото разбрах на Александър Невски некъв поп бил пийнал,трябваше да ида да видя това

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Бях се напила, хъх и решихме все пак с компанийката да посетим близката църквица Не беше толкова страшно...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Повече от фен
    Ако цяла година не си ходил на църква, и днес да отидеш това не те прави по вярващ.Всеки решава дали да отиде или не.

Waaaaagh!!! Dakka, dakka, dakka!!!
    Дъ бест аватар от галерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си