- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не сте на църква?
е ти пък нема да ми казваш аз какво да приказвам и какво не!изказах мнение по повод откровената ви простащина и безбожност и тва е,ясно?Първоначално написано от brain_stew
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Еми не разбирам защо приемаш за простащина факта, че някои хора не вярват в Бог!Това е просто личния избор на човек...дали да вярва в нещо или не!Първоначално написано от Ziezi
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не знам дали правото на човека да избира го прави "откровен простак" в случай, че изборът му не съвпада с твоя.Първоначално написано от Ziezi
Ти се дразниш от нашата безбожност - аз съответно се дразня от твоята привидна загриженост за българското. Не си по-различен от останалите, а просто си избрал да парадираш с фалшив традиционализъм, докато ние поставяме на преден план стремежа да бъдем уникални със анархизма и новаторския си дух. Разни хора, разни идеали. Не се опитвай да бъдеш съдник на другите, а се погрижи за собствените си разбирания. Поздрав.
и аз съм така!Първоначално написано от [Lucifer
ама тва не ми пречеше да отида! не отидох щото мойте хора ходиха много късно вечерта и цяла вечер нямаше да се прибират, а аз не искам да се прибирам сама по нощите, освен това църквата е далече и най-вожното - мързеше ме!
![]()
иии... Ziezi , не ставаш ли малко нахален?!кво право имаш да съдиш другите за това че не им се е ходило или че не са вярващи!?
![]()
всеки си прави квото си поиска! ти като си вярващ, ходи си на църквата и остави хората на мира! никой не е отворил тема : що ходите на църква, нали!? тогава и ти престани да пълниш форума с помия и да гледаш другите! тъ*анар
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
въобще не ми пука дали вярвате в Господ или не!Дразня се от факта,че се ебавате по този начин с този празник!Това показва откровената ви простащина!
Безреднико,като искаш да парадираш с нещо поне научи неговия смисъл!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Защото мисля че е глупаво.
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Не обичам да ходя на църква и не ходя.
Иначе вярвам в Господ, но не мога да кажа, че съм религиозен.
хъхъ..
Аз не ходих защото бях малко на гости извън София и цял ден преди това бях по магазините ии много се бях изморила за църква...![]()
А Аз пък тъкмо тръгвах за църквата!!!![]()
Light The Universe
Религията е опиум за народа,а църквата е инструмент на западния империализъм!
Не съм християнка и за тва неходя на църква
До колкото разбрах на Александър Невски некъв поп бил пийнал,трябваше да ида да видя това![]()
Бях се напила, хъх и решихме все пак с компанийката да посетим близката църквицаНе беше толкова страшно...
Ако цяла година не си ходил на църква, и днес да отидеш това не те прави по вярващ.Всеки решава дали да отиде или не.
Waaaaagh!!! Dakka, dakka, dakka!!!
Дъ бест аватар от галерията