- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обидно ли е да наречете някое хубаво момиче "кифла"
Обидно ли е да наречете някое хубаво момиче "кифла"?
Уфф ужасно е. Имам един приятел с който като се поскараме нещо и за да ме дразни ми го казва. Ауу много ме дразни. Казала съм по-добре овца да ми каже...не е толкова дразнещо поне![]()
Кифла....... сяя зависи в къв контекст.
Ако е "Е тая е бати надутата кифла".. обидно
Ако е " Я, ква сладка кифла".. има два вариянта 1.Момичето да се обиди, щото са й казали кифла(щото се подразбира пълничко девойче, макар, че тия са сладуранки) и 2. да й хареса, щото кифла е сладка дума..
ии абе кво ви пука![]()
vij sa ,kifla e obidno no naprimer kifli4ke e po priemlivo
по-добре баница .. или не тутманик![]()
Аз не се обиждам от тая дума...защото знам, че не съм кифла![]()
Глупости на таркалета! Кифла се вика с идеята да се обиди, че е разплута, оптусната!Първоначално написано от exploitedteen
Естествено, че да, но дали е хубаво или грозно, все е обидно..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
зависи от контекста, на кого го казваш и с каква интонация го казваш![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да, представяш ли си- "Еее копеле, тая е егати баницата!".Първоначално написано от МИЧКА
Абре обидна дума или не, на не малка част от така наречените "кифли" им е през кифлата, че ги наричат по този начин.
![]()
![]()
Абе по-добре е от общото наименование за всички жени, което някои момчета използват "пут*и".
е!че какво значи обидно?!тя като се знае,че е кифла кво да се обижда.
кифли за мен са някакви мъртвородени чалгарки с изрусени коси и дрехи в 15 цвята,без душа и усет към човешкото,нечистоплътни,му дни и глупави,които се влачат като продрани ташаци на тая земя и не трябва изобщо да ги има.такива с дебели задници в стегнати лилави панталони или малоумно враждебно изражение на лицето ..
кифли..хахах..
Най-добре кифлок!!!![]()
Разбира, се че звучи обидно но ако си е такава.....
Light The Universe
аз на всяка втора дропла,дето ме дразни и викам кифла..но принципно с насмешка,а и не с няква ярост в гласа..пък и имам един приятел,дето ме нарича така,когато здравата го ядосам,ама пак с любов го казва - 'кофло!' или 'кифличке'
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ние преди няколко години така си викахме с приятелките ми...
Не мисля, че е обидна дума. Всъщност зависи от интонацията и ситуацията... И от това кой кого нарича така... Но аз не бих се обидила ако ми кажат "кифла"... Аз обичам кифли, вкусни са![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами
Обидно било
Грънци
Няма по-голям комплимент от "Ама ей кифло, мноо си арна ма!"
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ОбИДНО Е рАЗбИрАСЕ ТА ТИ ТАКА Я ОбИЖДАШПървоначално написано от Live style change
![]()
Да ! Убидно е , но зависи дали момичето си го заслужава![]()
Според мен не е обидно. Аз мисля че на тея напудрените п***и им викат кифли зависи кой как го разбира. Ти ще се обидиш ли ако ти кажат "Ей куре кво стаааа"???
Зависи дали на момичето му пука![]()