- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Boleshe me, a toi mi se razbucha:(
Zdraveite priqteli
Mnogo mi e tejko. S gadjeto sme go pravili 3-4 puti (toi mi beshe purviq) i beshe bolezneno... no se turpeshe.
Dnes pak reshihme da opitame, no tozi put prosto neturpimo me bolq i toi mi se razvika, che si izmislqm i razni takiva.
Zamina si i me ostavi samasega ne mi govori
![]()
И ти не му говори.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Зарежи го!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Пффф бати и тъпияНе само не му говори, ами му заври една тръба и ако го боли му се разсърди
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Мале смятай кав приятел имаш... по добре хич не и го търси.. явно само секс иска.. щом не мисли за тебе и дали на теб ти е хубаво...
НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ни момчетата сме ЕГОИСТИ в леглото!!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
toi hodi s teb edinstveno zaradi sexa, a sled kato ti ne moje6 da my dade6 tova, koeto iska - toi te smenq s dr
Правилно =D>Първоначално написано от Анонимко
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Чудя се как може да има толкова нагли хора!?
Не стига, че те боли, а и той не ти вярва, освен това и ти се сърди.Говори с него още веднъж, и ако продължи въобще не му говори.Bungle e права.
аз се чудя за кво се връзвате..сигурно пак цуралина я е пуснала тая тема![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мене ако ме боли и ми се развика ,че съм се правила повече няма да го погледна,ако съм на твое място!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ZAREJI GO
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Поне 13 години имате ли![]()
![]()
=D> =D> =D> Подкрепям въпроса ти!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Директно ако ти бях приятел, щях да му счупа фаянсовите плочки (зъбите). Тва е нагло, нагло, та се е забравило. Фрасни му 1 майна и му кажи, че не искаш да разговаряш с него повече, а не той да не ти говори. Тцтцтцтц д*ба шибаните пуб*ри дебаПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
Този не заслужава да го погледнеш повече.
Не само, че те боли, но той не ти вярва и си тръгва. Щом не ти говори, не му говори и ти. Ти имаш основание да се сърдиш.
ако бях на твое място щях да го зрежа без да ми мигне окото. Няма да търпя да съм с човек, който не ме уважава и не му пука за мен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Как може да си с такова момче....Запитвала ли си се дали изобщо има чувства към теб.Ако бях на твое място веднага след тази случка щях да го зарежа...Такива глупаци има много за жалост....пффф![]()
кажи му,че щом не ти говори заради тая случка,начи не му пука за теб,а му пука за секса.да видим какво ще ти отговори
няма любов
С теб е само заради секса и му пука само за неговото удоволствие.Зарежи го тоя и не плачи за него, не заслужава.![]()
Коя си е намерила майстора да питам аз!!!![]()
Light The Universe
da ne ti puka za toq smotanqk,kakto na nego ne mu puka za teb.ZAREJI GO!!!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
хахаахПървоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
![]()
->правилно! тоя верно е само за секс при теб.
но според мен проблема (че те боли) е психологичен-т.е. боляло те е първия път и си се притеснила. не можеш да се настроиш за секс и не си достатъчно възбудена. ако престанеш да се тормозиш с въпроса дали и този път ще боли, а се отдадеш на мига-най-вероятно ще има резултат!![]()
![]()
И Аз =D> =D> =D>Първоначално написано от _tweety_sweety
Абе изобщо не се занимавай повече с тоя...щом не те уважава няма смисъл да си с него!![]()
Браво! =D> На същото мнение съм!Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@