- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- някой знаели РУСКИ
значи трябва да направя описание на облеклото и характера само че на руски. Трябва ми превод на не6то таково
Аз се обличам спортно. През лятото нося късипонталони и светли тениски. Обувките ми са леки и на цвят зелени. В ръката ми има сребърни гривни, а врата сребърен ланец. През лятото обичам да нося и слънчеви очила. През зимата се обличам с по-дебели дрехи предимно на цвят са по тъмни. Както всички през зимата и аз нося шал и шапка. Шапката ми е синя, а шалът синйо-зелена. Имам и дебело, сиво яке, което от вътре е с кожухче.
а за характера
Имам интересен и забавен характер. Обичам да се запознавам с нови приятели. Понякога съм избухлив но много бързо ми отминава. Зодиата ми е козипог. Много съм енергичен, обичам да спортувам и да ходя на дискотеки. Стремя се винаги да съм първо място както в спорта така и в училиштето. Като имам някакав проблем търся помощ или от приятелите или от подителите....
ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен и то много
моляви само не се ебавайте. благодаря ви предварително
извинете ако има правописни гешки
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Пусни още една тема, че малко ти бяха.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=86539
За характера може утре да се помъча![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ami k'vp da pava nikoy ne mi gomogna pik ajasno mogo mi trqbva prevodaПървоначално написано от valantain_love