- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грях ли е да се прави секс днес?
някой днес да е правил секс,че гаджето ми се измъчва че сме съгрешили?![]()
Да, огромен грях! Няма спасение за теб вече [-o<![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ne e grqh , zashto pak da e grqh??
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не за мен,нали аз го навих,за негово успокоение,ама не вярва ,че е някаква измислица,та поне някой и друг да е правил![]()
ми щото разпети петък,тая събота била някаква,великден,няква постят,други не,не се пшравело секс,разни глупости и така без секс щях да остана![]()
хаха няма са даваш...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аз си получих каквото исках,ама колко убеждавах,но и пред хора не мога да си покажа аргументите,и какво никой и не е правил днес?ех,ех,ех
Ти пак му кажи , че сте правили ЛЮБОВ ,а не секс\
/
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Грях е!
Предлагам кастрация и на двамата!!!![]()
Light The Universe
ми може да не е грах .. ама сега 1 ден може да по4акате какво толкова.. а пък ако е на "живот или смърт" забавлявайте се/..
Аз правих секс,но не смятам че съм съгрешила!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Правилното отношение към ситуациятаПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
Значи и аз съм грешна, така ли...![]()
![]()
Ами не знам за останалите, но за мен не е грях. Ако пък сметнете, че е окачете една табелка на вратата ми с надпис "грешница". Хора щом ви се прави секс - правете. За тая работа не са ви нужни графици, няма да го правим точно по часовник, нали?!
Както излиза всички тук сме грешници.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Communist
![]()
![]()
![]()
ако ти е кеф,начи не е грех \/
няма любов
Спокойно, за всичко има време.Първоначално написано от koalka
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А и аз чух нещо такова,че било грешно ама все пак какво да направим и аз шпрез седмицата почти всеки ден правих секс сега ще горим в ада =D>
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
I az ne znam dae gre6no vse pak na sexa se krepi sveta...Ami az sa6to pravih predi d aidem na carkva i sled tova pak...
ako si silno religiozna e goliam grqh no ako ne si...................![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?