.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    Sofiq

КОЙ ОТ ДВАМАТА ДА ИЗБЕРА??????????

В момента съм много,много раздвоена и наистина незнам какво да правя.Влюбена съм в две момчета,знам че много от вас немогат да ме разберат и ще кажат,че е невъзможно да съм влюбена и в двамата,но е така!Единият го познавам от много отдавна и знам че наистина ме обича и за всичко мога да разчитам на него,имам му пълно доверие,а другият го познавам от няколко седмици,но съм напълно запленена от него,само за него мисля,много го харесвам и знам че и тои ме харесва,виждаме се всеки ден и ми е супер с него.
    Мислех си няколко дни да излизам едновременно и с двамата,докато не разбера с кой ми е по добре и с кой искам да съм,но проблема е че и тримата имаме общи познати,които са ме виждали и с двамата и ме е страх някой от тях да не разбере.
    Знам че трябва да избера само един,но наистина незнам кой [/b]

Град
    нямам си на представа...
    бооооооооооооооже...обичал двама...виж ся...тез любови ги знам...обичам те мило обичкам си бебчо и такива лиготий...и след 1 седмица се ненавиждате...тва не е любов...любовта е вечна...(според мен!)

ситуацията ти е малко гадна...моя съвет е да тръгнеш с момчето с което се познаваш от преди...на него имаш повече доверие, познаваш го добре(предполагам)...за другия сигурно не знаеш почти нищо...ти решаваш все пак

Според мен е най добре да тръгнеш с момчето което познаваш отдавна,а и си сигурна че той споделя твойте чувства.Колкото до втрото момче може би е само някакво увлечение.Ти си прецинямваш но както каза потребителя преди мен не е възможно да си влюбена и в двамата.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Цитирай Първоначално написано от malone
    Според мен е най добре да тръгнеш с момчето което познаваш отдавна,а и си сигурна че той споделя твойте чувства.Колкото до втрото момче може би е само някакво увлечение.Ти си прецинямваш но както каза потребителя преди мен не е възможно да си влюбена и в двамата.
    И аз съм на това мнение...

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Мега фен
    Град
    София
    Уф!Помисли треэво!Не може да обичаш двама..!Може да имаш сероаэни чувства към един от тях (може би към момчето ,което поэнаваш от повече време ) ,но другото 100% е овлечение...! Но все пак следвай сърцето си и дано да направиш правилния иэбор и да няма раэочаровани ,наранени и т.н!
    Късмет ти желая
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ще избереш тоя от няколкото седмици, няма кво да се лъжем
    другия си го закотвила да чака и той ше си чака, няма да избяга липсва тръпката от неизвестното, което те привлича в г-н няколко седмици
    ама ако те зареже, не отивай при другото момче (стария познат) ще е нечестно и гадно спрямо него
    не стига, че те е чакал, ми ше става и кош за душевни отпадъци

Това не е любов, а просто влечение. Ако можеш преспи с момчето-от-две-седмици няколко пъти и интереса ще спадне 100%
    vengeance knows no mercy

Град
    ..във един измислен свят..
    И имапш наглостта да казваш обичам ...пффффф

ei mila razberi kakvo iska6 znam 4e sega si oburkana no.. i tova obi4am go upotrebqvai kogato naistina si sigurna v 4uvstvata si za6oto tova e mn silna duma tei de az se otklonih ot temata sry i tei na vuprosa ami izberi ne tozi kum koitu 4ustva6 samo vle4enie a tozi koito 6e ti bude veren i nakoito moje6 da se doveri6 tova ot meni re6avai
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ще избереш тоя от няколкото седмици, няма кво да се лъжем
    другия си го закотвила да чака и той ше си чака, няма да избяга липсва тръпката от неизвестното, което те привлича в г-н няколко седмици
    ама ако те зареже, не отивай при другото момче (стария познат) ще е нечестно и гадно спрямо него
    не стига, че те е чакал, ми ше става и кош за душевни отпадъци
    Хах пич кефи6 ма сагласен сам с теб
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

Мега фен Аватара на koalka
    Лъжеш се, че си влюбена.Когато обичаш някой, обичаш само него и другите не те интересуват.Еми, избери този, към който имаш по-силни чувства, с който се чувстваш по-добре, не знам.

Ще моеш да си избереш от двамата, само когато ти се "опре нож в гърлото". Тва мисля. Тоя новия може да те харесва, но не те обича, така че бъди готова за разочарование.Отностно др. момче бих казал, че е готов да те дари с любов, такава, за каквато си си мечтала

Град
    Sofiq
    Mersi mnogo na tezi koito sa napisali kakvo mislqt,naistina no polojenieto mi vse o6te si ostava sa6toto,znam 4e ednoto mom4e go poznavam ot odavna i vsi4ki mi kazvat da ostana s nego,no ne razbirat 4e izpitvam mnogo silni 4uvstva i kam drugiq.Nevazmojno e znam,nevazmojno e da sam vlubena v dvama,mojebi za ediniqt samo se zablujdavam,no nqmam predstava za koi

Град
    нямам си на представа...
    за втория булка за втория! по-добра връзка ше излезе с първото момче спУред менИ

Moqt savet e da izlezne6 o6te nqkolko dni i s dvamata i nakraq ve4e da re6i6 koi 6te izbere6,za6toto vse pak ne moje da si igrae6 s tqh,kolkoto i da sa iskreni 4uvstvata ti

milata situaciqta e mn obarkana az te savetvam da tragne6 s mom4eto koeto poznaza6 otdavana taka 6e si sigurna i v negovite i v tvoite 4uvstva kolkoto do ob6ite priqteli te nqmat pravo da ti se mesqt v li4niq jivot ako naistina sa priqteli 6e te razberat i nama da kajat ni6o

A i mejdodrugoto edna priqtelka ima6e sa6tiq problem,no pri neq ne6tata bqha po razli4ni,6toto ednoto mom4e koeto si haresva6e i izneveri i tq zatova ostana s drugiq,no neznam koi ot dvamata haresva6e pove4e.
    Znam 4e pri teb e razli4en slu4aq,no az samo da spodelq.
    Mislih si ako na men mi se slu4i taka i az mai 6te izbera vtoriq,neznam za teb

Град
    Пловдив
    и аз до преди 25 дена бях така и накрая избрах момчето което познавам отдавна...по добре питомното от колкото дивото...

Neznam ama taq tema mi vleze v glavata. Skypa mi e angel4e_0303 ako ima6 vazmojnost i ako isk6 razbirase mi pi6i,bih iskala da mi razkaje6 malko pove4e za tazi situaciq. Predvaritelno ti blagodarq

Macka ne ti e lesno vijdam,no edinstveniq na4in e da pomisli6 mnogo hubavo s koi ot dvamata 6te se 4uvstva6 po dobre i koi si zaslujava za6toto ina4e neznam

Guest

Re: КОЙ ОТ ДВАМАТА ДА ИЗБЕРА??????????

Цитирай Първоначално написано от PeAcH
    В момента съм много,много раздвоена и наистина незнам какво да правя.Влюбена съм в две момчета,знам че много от вас немогат да ме разберат и ще кажат,че е невъзможно да съм влюбена и в двамата,но е така!Единият го познавам от много отдавна и знам че наистина ме обича и за всичко мога да разчитам на него,имам му пълно доверие,а другият го познавам от няколко седмици,но съм напълно запленена от него,само за него мисля,много го харесвам и знам че и тои ме харесва,виждаме се всеки ден и ми е супер с него.
    Мислех си няколко дни да излизам едновременно и с двамата,докато не разбера с кой ми е по добре и с кой искам да съм,но проблема е че и тримата имаме общи познати,които са ме виждали и с двамата и ме е страх някой от тях да не разбере.
    Знам че трябва да избера само един,но наистина незнам кой [/b]
    Абе лайно малко да те бият докато не пуклясаш бе ! Малееее къв бой бихте яли от мене...

Град
    Sofiq

Neznam ama taq tema mi vleze v glavata. Skypa mi e angel4e_0

Mi da 6te se radvam da ti razkaja podrobno cqlata istoriq,koqto vsa6tnost nikak ne e kartka,no ne6to ne moga da te namerq po skypa,qvno ne6to si obarkala

Am da obarkala sam sorry na4i tva mi e angelcheto_0303.
    EEE mn mn mersi,samo da ne ti se struvam malko nahalni4ka no prosto mi e lubopitno .

Guest
    Nezna kvo da te posavetvam,monogo gadno polojenie

Guest
    Edna moq mnogo dobra priqtelka sa6to ima6e takav problem i v kraina smetka ne ostana nito s ediniq,tolkova gi haresva6e i dvamata,4e re6i da se otdrapne ot tqh za da ne gi narani,nie vsi4ki i kazvahme 4e tova e super tapo,no tq si znae,taka 4e i ti postapi taka kakto si re6i6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си