.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: идейки ;]

Hybrid View

**vanessa_depp**
    Guest

идейки ;]

Моля ви,помогнете ми!От близо месец съм си харесала едно момче от моя град,което виждам общо взето само в парка.Не сме се засичали по кафета.Забелязала съм,че не съм му безразлична,но си мисля,че няма да дойде да се запознаем..плс кажете как да се запозная с него така,че да не си проличи колко съм влюбена..или поне не много..

Guest

Re: идейки ;]

Цитирай Първоначално написано от **vanessa_depp**
    Моля ви,помогнете ми!От близо месец съм си харесала едно момче от моя град,което виждам общо взето само в парка.Не сме се засичали по кафета.Забелязала съм,че не съм му безразлична,но си мисля,че няма да дойде да се запознаем..плс кажете как да се запозная с него така,че да не си проличи колко съм влюбена..или поне не много..
    миличка,аз имах същия проблем.
    не се отчайвай а отиди и го заговори !кажи му го нищо не губиш!

п.п.: ебавам се,нагъзи му се и виж как ще реагира.

Град
    нямам си на представа...
    настъпи го "без да искаш"

Ако е сам, питай го дали не иска компания за малко. Поговорете си за кратко, след което му казваш " Айде аз си тръгвам , за да не ти досаждам повече" . Ако каже "седи тука маце" (в превод: Ако искаш остани, не досаждаш) оставаш и почвате лаф, размяна на телефони, скайпове и такиа неща и започваш да се надяваш. Айде успех.

**vanessa_depp**
    Guest
    mersiii ama typo li shte e ,ako otida pri nego,dokato vyrvi s 2-ma,3-ma priqteli?

Цитирай Първоначално написано от **vanessa_depp**
    mersiii ama typo li shte e ,ako otida pri nego,dokato vyrvi s 2-ma,3-ma priqteli?
    Еми нещата малко се затормозяват, в смисъл, стават по-сложни, но не и невъзможни.

П.П. Във форума има доста такива теми, има търсачка горе в десния ъгъл. Опитай с нея, дано ти е от полза

Ако искаш да го заговориш, наистина изчакай, когато е сам. Тогава имаш много по-голям шанс да ти обърне внимание.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    ..във един измислен свят..
    Ако пушиш може да му поискаш огънче или цигара...

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако искаш да го заговориш, наистина изчакай, когато е сам. Тогава имаш много по-голям шанс да ти обърне внимание.
    съгласна съм
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Ако пушиш може да му поискаш огънче или цигара...
    Мдае... напрао конус... тва е толкова старо, тупо, изтрито и изнасилено...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Когато е сам, отиваш и кацваш при него, за да си бъбрите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

BadFerry
    Guest
    otidi s fr v parka i dokato te sedat na nqkoq peika ti otidi pri nego i mu kaji 4e ste se xvanali na bas dali 6te se prestra6i6 da se zapoznaete...az li4no sam go pravila i deistva \/

Град
    на плажа =)
    i az sam go pravila tova sas basa... ama moito be6e da ida i da go pitam kade jivee leleee kak se izlojiiih

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Когато е сам, отиваш и кацваш при него, за да си бъбрите.
    Хаха съгласен съм, ама е лесно само на думи ....

Просто отиваш, издебваш го когато е сам и го почваш. Може ли тва? Може ли онова? Ами това? Ами онова? и така започвате разговор..... инак не се сещам к'в друг начин можеш да го заговориш.

охх....ами аз мога да ти кажа много на4ини да завържеш разговор и на мен ми е лесно защото аз само стоя и пиша ама ти ще трябва да тоидеш при него и да го заговориш....така 4е скъпа наистина разговори има много трябва ти смелост да го заговориш!

Голям фен
    "От близо месец съм си харесала" Това изречение направо ме разби Точно като циганките...хахахахъхъхаха
    По темата- Намери му телефона,пиши му смс да те чака еди къде си и да се видите,пък тогава ще разбере коя си и така.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си