Ще започна от най-големия проблем, от който идват всички останали . . .
Значи първо аз съм ужасен човек по характер с мен неможе да се говори нормално, ужасно съм капризна и съм голяма лигла . Винаги се сърдя за най-малката глупост започвам да се сърдя и да убиждам без причина, и се сърдя без причина само за да ми бъде обърнато внимание. Мога да побъркам човек ако поговори с мен 5 минути. Много съм ревнива и бих задушавала човека до мен непрекъснато.Не искам да съм такава контролирам се но немога направо се ракъсвам отвътре. Може да съм забавна но за съжаление лошите черти в характера ми са много повече от добрите. Опитвам се да бъда мила, получава се за 5 минути после не знам какво ми става и отново съм онази същата гаднярка. Не заслужавам обич, незаслужавам никакво внимание, чак когато се науча да ги давам тогава мога и да ги получавам.
Имам приятел от една година, чесно казано не знам как ме търпи, понеже знам че съм гаднярка все си викам ще се държа мило, няма да се цупя за глупости но не се получава. Опитвам какво ли не но нестава. МРАЗЯ СЕ , мразя шибания си характер , съжалявам че такова същество като мен се е родило