- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с **я
Абе реших да ви питам,преди имах един проблем които си беше така да се каже неприятен.Значи като свърша един път и след това втория път се усещаше едно много кофти болезнено донякъде напрежение и напрао ти се отисква да правиш каквото и да енякои да има представа от какво може да се получава така?
Еми и аз съм го имал на моменти тоя проблем. Зависи след колко време идва втория път. Дай му малко релакс, не го напъвай толко много.
от момчета съм чувала, че е нормално
няма любов
Абе ебете като машини бе, не е от това. Кой не може - да не ебе!
Ем бате,понякога лягам да спя,и като се събудя пак е така,като се каже че спя по минимум 12 часаПървоначално написано от BAYO
![]()
ако става вупрос за "втори тек" - всеки мъж има индивидуален и задължителен т.н рефрактерен период през който не може да достигне до ерекция, няма желание за това, някой изпитват безразличие или отвращение от половия партньор през този период, или болезнени усешания в пениса при опити той да буде насилствено "съживен".Първоначално написано от Schnitzer
това е съвсем нормално. този рефрактерен период съществува при ВСИЧКИ мъже но има различна времева продължителност.
характерно е, че с нарастване на възраста времето между две ерекции/еякулации се удължава прогресивно, като за отбелязване е че при тези, които в млада възраст могат да повторят акта веднага - в зряла рефрактерния период е по-дълъг в сравнение с момчета при които той е бил изразен още в периода на съзряването.