Първо, добре е, че си решила да пишеш. Писането разтоварва ума, успокоява те поне за малко. Не мислиш за това, от което се измъчваш.

Второ, направи ми впечатление, че още от 6-ти клас си започнала да навлизаш в тия дълбоки води, наречени взаимоотношения м/у момчета и момичета.

Трето, видяла си вече, че от любовта или каквото там изпитваш, че не винаги ш'ти е сладко. Има и такива моменти.

Четвърто, успяваш по няк'в начин да се опиташ, да го забравиш, ама явно волята ти не е толкова силна и постоянно ти е в главата.

Пето, това, че си му писала "глупости" в момента само ще утъжни ситуацията.Ясно е, че той сега е зает, и може да не ти обърне тва внимание, което ти искаш.

Шесто, ако наистина я обича, както и подозираш мисля, че е най-добре да почнеш да си правиш кефа, както искаш ти, от колкото да се затормозяваш със едно момче.

Седмо, ако пък искаш да си с него, можеш да се постараеш, да му покажеш чувствата си, по някакъв начин, който няма да стане поредния "глупав" опит да му привлечеш вниманието.

Осмо, ако държиш на себе си толкова много, че да махнеш с ръка и да за*беш всичко, направи така, че да ти е густо на тебе, зарязваш го, почваш да излизаш с момчета и въпросът с любовта за сега приключва.

Девето, мисля, че ти е още рано, за да се изтезаваш по тоя начин, а и е минало много време от тогава.

Десето и последно, много пиша и хората започват да ме намразват, за тва