.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: пъпки....

пъпки....

оф.. глупавите пъпки... не е както някои казват че не пречат.Купих си зинерит или как бе6е ама доста слабо ... не са се махнали и имам и по гърба глупава работа зинерит не ми помага а не е да кажеш, че имам много пъпки а по точно малки като ранички на челото които не се махат .. кво праим ..?
    НЯМА перфектни :>

Guest
    еми Зинерит е за пъпки не за ранички

епа питай някой лекар ... той ще ти препоръча нещо
    Life sux but just keep smiling

Фен
    Град
    под масата ;)
    зинерита действа след минимум 1 месец употреба.. аз още на второто шишенце забелязах че ми се е изчистило лицето. сега довършвам третото и нямам нито една пъпчица. така че имай търпение или най-добре иди на лекар

Супер фен
    Еми аз ползвам едно за пъпчици,което ми правят в аптеката.Прахче се смесва със течността и се маже,страшно добро е.Може да ги мажеш и със спирт,той ще ги изгори.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    във тоя форум на тема " козметика и диети " по мои наблюдения доминират темите за пъпки .. има толкова много теми .. Search.........

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    във тоя форум на тема " козметика и диети " по мои наблюдения доминират темите за пъпки .. има толкова много теми .. Search.........
    Дам наи вече за пъпки и за обезкосмяването
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    zinerit tr da se polzva po-dalgo i 6et se zabeleji efektat,no se iska postoqnstvo.po-slabo ot nego,no sato mn efikasno e Aknerin.to sadarja sa6tiqt antibiotik.Acne OUT sa6to pomaga,to e mehlem4e i se maje6 s nego.no vseki edin preparat iska postoqnstvo.i za momi4etata po-dobre ako polzvat nqkvi fon dio teni ili nqkvi korektori za d agi prikrivat da preustanovqt upotrebata im dokato polzvat le4ebnata kozmetika.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Фен
    Град
    Varna
    а някой чувал ли е за "акне аут" мен сега една приятелка ми го препоръча ама... нз някои ползвал ли го е?
    Only God can Judge me... Be the Best!

Aknerina e dobro! Sy6to taka edna seriq na Amrita ot aptekite e super. Ima tonik za lice,korektor i tam dr razni koito se prodavat i otdelno. Az parvo se maja s korektora vurhu pup4icite kadeto i da sa. Otmivam i sled tova sus tonik i nakraq si uspokoqvam liceto s krem4e sled 20-30 min.
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Фен
    Град
    Варна
    А от Зинерита не ви ли се изсушава лицето ?
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Голям фен
    Град
    sofia
    ако искаш компетентно мнение - кожен лекар

Град
    някъде в пространството
    Potarsi malko ima tolkova mn takiva temi ako ne nameri6 ni6to za tvoq problem otidi na kojen lekar i da ti prepora4at ne6to,na edna moq fr sa6to i stavaxa papkite na rani i i kazaxa 4e e alergiq

Guest
    ми то щом са ранички а не пъпки не слагай нещо което съдържа спирт и т.н. Аз ползвам една маска за тая цел visibli clear се казва и е около 10 лева можеш да си я вземеш и да попиташ в аптеката за крем които да ти помогне А относно zinerita дам тои изсушава кожата но е ефикасен за туи си вземи крем- бочко, лайка..... Може да звучи смешно ама те са мн добри в тва отношение и не дразнят кожата

moga da vi kaja 4e si vezh 1 tonik za lice na spirtna osnova mn pomaga za papkite i 4ernite to4ki on=ba4e trqbva tarpenie i higiena na liceto vseki den :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си