Ами гледай ся. Няма кво да й отмъщаваш. Случайно да си чувал, че всичко в тоя живот се връща?!?! Постъпила е гадно с теб - ОК. Но помисли, че след 2-3 месеца, година-две-три, дори и след 20 години някой ще постъпи три пъти по-лошо с нея, отколкото тя с теб! И когато това се случи, отиваш и й казваш нещо от сорта - друг път не си играй с чувствата на хората, защото видя на теб какво ти се случи.
Абе верно нема смисъл от отмъщение... колкото и банално да звучи - вероятността да нараниш другия, повече от колкото самия себе си, Е МИНИМАЛНА.
Трайте си, гледайте си живота, не мислете лошо никому, не се опитвайте да раздавате справедливост, не мислете за другите кви са що са, гледайте единствено себе си Вие Да Сте Добре и чак тогава ващите близки, приятели и хората на които държите, не се занимавайте още по-малко с некви си п*тки и глупаци тама дето 5 пари не давате за тях. Някои по-горе каза, че по-голяма наказание от безразличието няма. Наистина е така! Както аз съм се правила на безразлична, така и на мен са ми се правили. Гадно е, разбира се, но понякога помага! Айде със здраве.
П.П заболяха ме пръстите.