S nego hodehme.. predi 2 sedmici se razdelihme.. no ostanahme priateli... do predi 3 dni kogato na nego priatelite mu mu nabutaha fitilite che sym pravila svirki na edin ot tqh.. toi nz dali im povqrva.. ama se skarahme ujasno gadno i mi kaza che nikua ne iska da me vijda poeche.. che ne e zaslujaval tfa da mu go napravih sled tia 2 meseca.. s negof priatel! ... I tezi 3 dni dori ZDR ne sme si kazali.... no tazi vecher mu pisah sms "Hristos Voskrese" i toi mi otg "Voistina Voskrese" ... I posle v diskotekata doide pri mene.. priznavam si .. uchudi me... Pogovorihme si malko... syvsem obshti neshta... i toi bega.. pred ochite mu se pregryshtah i tancuvah s drug... Toi ne svali ochi ot men... Moita priatelka me predupredi che ako prodalja she si navleka omrazata mu.. Nakraq si trygna.. prosto mi mahna za Chao.. syvsem nebrejno.. dori ne iskashe da me pogledne v ochite kogato mina pokrai men...... Tvyrdq che go obicham a kakvo mu pravq... Spored vas kakvo misli toi... za men.. za nas.. kakvo li izpitva... kakvo chuvstva... kakvo jelae... kakvo ne jelae...