- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох, този Великден :(
Хора, кажете как да устоя на изкушението и да не докосна козунака, шоколадчетата, бонбоните и всички останали Великденски кулинарни произведения. Не, наистина не мога да не се наплюскам с козунак- та аз го обожавам! Кажете ми какво да направя...![]()
Maco , ta velikden e vednyj v godinata.Pozvoli si tozi den kakvoto ti e na dushata , a p1k utre si go kompensirai s poveche tichane ili poveche ot uprajneniqta koito pravish. Pone tova e moeto mnenie .
хАХ... Мии един ден нищо няма ти стане![]()
Life sux but just keep smiling
хапни си, но с мярка-празник е все пак. Христос воскресе!
няма любов
Нормално е на працници човек да си хапне малко повечко.Но все пак след това можеш да си направиш някой хранитилен режим и да не ядеш козунак например.
Всичко започва с първата хапка, утре пак ще хапнеш и докато се усетиш вече ще е късно
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Дам,все пак е празник и можеш да си позволиш да опиташ от всичко.Първоначално написано от dinosaur
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ох аз също скромничих но не устоих хапнах си доволно и продължавам да го правядобре че нямам проблеми с килограмите ..
![]()
А бе я не се глези ми си хапни , но малко а не да са наядеш като прасе..![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Hhxuauaxhuhax =D> =D> =D>Първоначално написано от Communist
И аз вчера хапнах повечко козунак и какво?! Дай да легнем и да умремПразник е и естествено,че няма да подмина нечовешки вкусния козунак на баба!
Днес просто ще ям по-малко и ще потренирам повече,утре ще отида на тае бо и всичко е точно
Не се панирай толкова...стига да не ти става навик-хапни си и не го мисли чак толкова
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Веднъж е Велик ден и според мен може да си позволиш да хапнеш малко повече,а пък след това гледай да намериш време да поспортуваш малко повече от обикновеното!![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
воля! аз така си налагам да не ям месо, въпреки че има разни пържоли и други мърши. ама няма пък!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
яденеее.Много е яко.въобще не се сдържай наяж си се.И аз си мислех,че ще се тъъпча и тъпча на великден ама изядох едно яйце и 1 парче козунак и преядох