Наистина не знам как да го коментирам.. С риск да обидя доста от вас.. но повечето потребители тук страдат от доста слаба ориентация в уеб пространството и ниско ниво на мислене. Или по-точно наистина не мислят.

За какво ниво ми разправяш тука. Пускаш някакви темички (точно какви то ги пускат 12-... и нагоре лапетийте , като си имаш напредвид,че теми от подобен сорт се повтарят през "тема") и искаш задълбочен отговор. Eh? З-А-Д-Ъ-Л-Б-О-Ч-Е-Н Тя самата тема за задълбочен отговор ли е според теб? Eh?
Драги, Forslor, не бях аз човекът, който е публикувал тази тема. Ако беше положил минимално усилие щеше да установиш, че всъщност аз не съм публикувал Н-И-Т-О Е-Д-Н-А тема в тези форуми. Коментирах факта, че очаквах (преди да отворя темата) като я отворя да видя някакви коментари или въпроси (важно е да отбележа - коментари или въпроси, не отговори, защото, по принцип, имам достатъчно добра ориентация да намеря отговор на всеки въпрос за PS без да прибягвам до тези форуми), различни от "от къде да дръпна еди си коя програма". Но останах разочарован, като установих точно обратното. А потребителят, който е публикувал тази тема е galkata. Дори и да се абстрахираме от потребителското име (което силно не съответства с моето) се съмнявам да а) може да пише на кирилица б) има желание да пише на кирилица в) се интересува от задълбочени коментари.

Edit: Току що установих, че в една друга тема си отбелязал, че една девойка не мисли като пише.. Всъщност аз ти предлагам ти да помислиш малко преди механично да идентифицираш неправилно някои потребители като немислещи.