Аз "усилието" съм го направил да прочета всички постнати коментари, но това ,че ти постваш първо като анонимен и т.н без уточнен ник или пол ...всеки би си помислил ,че темата е постната от теб. Нямам време , а и не съм длъжен да проверявам на всеки персонално профила и да чета какво е поствал и т.н .Избягвайки официалностите ... тази "галка" (ясно е ,вече че не си ти ) пита от къде може да си свали програмата, отговарят й ...след което ти се изцепваш със това "очаквах по задълбочени коментари" и ето тук "работата се обърква". Темата не изисква сама по себе си ,задълбочени отговори ( да започнем да разтягаме локуми извън темата - това явления се нарича flood, spam ....). По просто от това немога да ти го обясня , може би заради "слаба ориентация в уеб пространството и ниското ниво на мислене" (много набързо ме определи... да не си взел пример от мене ) .
Първо прочети правилата и тогава постни една тема ,която се отнася конкретно за работата с Фотошоп , за да избягваме за вбъдеще подобни смешни,прости,непотребни,и лишни коментари и някои хора да се изхвърлят тук , като че ли са хванали .... за ...... .
Все пак това е един от разделите на teen форум , който не e специализиран да се занимава със даден софтуерен продукт и разкриване на неговите възможности сред заинтересованите потребители.
Ти какво си мислиш ,че на мен като ми потрябва инфо за нещо се насочвам тук (където също има хора които разбират от това , но защо да си правя труда след като вече има отговор някъде другаде) , а не към сайта или форума на дадения продукт
Ето, надявам се да се задоволиш със този повърхностен коментар от моя страна, явяващ се като флууд на флууда .
\\//
--------------- За първи път да изпиша толкова текст за едното нищо.