zdraveite mili teen4eta
Hristos voskrese
iskam da spodelq s vas edin problem koito imam s gadjeto si
zna4i hodim ot po4ti 11 meseca i sme si zaedno vseki den i se obi4ame
az naistina mnogo go obi4am iznam 4e i toi me obi4a
no imam edin problem . ve4erniqt mi 4as e 11 4asa i vsqka ve4er se pribiram v tolkova no po praznici na6ite me puskat do po kasno
i naprimer na nova godina - posre6tnahme q 4uknahme se i se razkarahme po centara i malko sled tova toi mi vika 6te se pribira6 li ? a pak az bqh do po kasno v smisal be6e 1 4asa a na6ite mi kazaha 4e moga i kam 2-3 da se pribera i az mu vikam o6te malko i toi ok , sedqhme i sled 20min vika aide da tragvame bavno bavno 6te varvim i az ok..varvqhme..stighanme do nas i uj 6tqhme da sedim pred nas ama toi vika studeno mi e otivam pak tam i tragna..emi dobre
sa6to taka i na velikden izlqzohme navan kafence tva onova i bqhme s negovi priqteli i obikolihme carkvata ostavihme si sve6tite i edin fr pita "ko 6te pravite sq?" i az dokato si otvorq ustata da kaja mi 6te se razkarame nqkade.. gadjeto mi mu vika : ami tq sega se pribira az posle 6te vi se obadq da 4uq kade ste.. stana mi tapo... i ni6to ne my kazah zamal4ah si.. i ttragvame da se ka4vame v kolata oba4e my vikam aide da pu6im parvo tyka na peikata i toi vika ami po patq 6te pu6im i az ok. i sprq pred nas i si izpu6ih cigarata i q hvarlqm toi me celuva i pali kolata.. i mi vika aide ytre 6te se vidim i as tam mu prikazvah ne6to i vikam dobre i slqzoh
uj za nikade ne barza.ne be6e studeno. az ne zakasnqvah nito ni6to ama... neznam imam 4ustvoto 4e kato sam do po kasno i gleda da se ottarve ot men po rano i taka e tapo no neiskam ni6to da my kazvam sega. ne 4e mi e tapo deto se pribiram po rano ne mi pyka ot tva no vaprosa mi e 6to taka pravi...? znam 4e me obi4a ama nemoga da si go obqsnq.. vie imate li nqkakvo obqsnenie za tova ?