.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    mmmm az
    Guest

da ne znae6 kakvo iska6

lesno i prosto izlizam s mom4e k1m koeto nqmam 4uvstva no mi e mnogo priqtno da s1m s nego tva kakvo e iii za6to taka obi4am edin 4ovek a toi ne e s men opitva mse da go zamestq no vseki sledva6t e bledo negovo kopie a tozi s koito izlizam mnogo me haresva ne sme zaedno no vseki p1t se celuvame a sme mnogo dobtri priqteli d1rja na nego kat o tak1v a toi iska ne6to pove4e ot celuvki

Голям фен
    dai malko info za mom4eto ,koeto obi4a6.za6to ne ste zaedno?kakav e problemat?
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Защо се опитваш да го заместиш? Не е ли по-добре да го забравиш на пълно и да търсеш щастието си с някой друг. Ако не можеш да си с този, когото обичаш по ред причини, по-добре го забрави.
    Защо искаш всеки следващ да прилича малко или много на него? Всеки е различен, всеки би могъл да ти даде различни неща..

Re: da ne znae6 kakvo iska6

Цитирай Първоначално написано от mmmm az
    lesno i prosto izlizam s mom4e k1m koeto nqmam 4uvstva no mi e mnogo priqtno da s1m s nego tva kakvo e iii za6to taka obi4am edin 4ovek a toi ne e s men opitva mse da go zamestq no vseki sledva6t e bledo negovo kopie a tozi s koito izlizam mnogo me haresva ne sme zaedno no vseki p1t se celuvame a sme mnogo dobtri priqteli d1rja na nego kat o tak1v a toi iska ne6to pove4e ot celuvki
    "напоследък съм мн объркана"

Мега фен Аватара на koalka
    Голяма грешка е да се опитваш да намериш момче като него, да ги сравняваш с него и т.н.Така единствено си пропиляваш шанса с това момче, защото търсиш него в това момче и не можеш да оцениш истинските му качества.Замисли се малко.Ако нямаш чувства-по-добре не бъди с него и не му давай напразни надежди, че нещо може да стане.

nai-lo6oto koeto moje6 da napravi6 e da byde6 s 4ovek kym koito ne izpitva6 ni6to
    a nai-dobroto da zabravi6 golqmata si lubov i da jivee6 jivota si kakti ti iska6 lubovta idvala sama pone taka kazvat

Има ли някои, който да знае какво иска!?
    НЕ
    Тогава какво!
    Всичко е внушение!
    Light The Universe

Кофти работи правиш скъпа, ма не е за добро повярвай ми. Пък после се питай и се вайкай защо тва момче така прави, защо иска това, аз не съм му давала ник'ви надежди. Не го разигравай, че ако някой правеше същото с теб, едва ли щеше да ти е приятно. И мен са ме правили на глупак по тоя начин, не е готино, ма после само те са си знаели кво им и се е случвало. Колелото се върти... гледай да не дойде и при теб

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Кофти работи правиш скъпа, ма не е за добро повярвай ми. Пък после се питай и се вайкай защо тва момче така прави, защо иска това, аз не съм му давала ник'ви надежди. Не го разигравай, че ако някой правеше същото с теб, едва ли щеше да ти е приятно. И мен са ме правили на глупак по тоя начин, не е готино, ма после само те са си знаели кво им и се е случвало. Колелото се върти... гледай да не дойде и при теб
    BAYO е педaл але алее

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    BAYO е педaл але алее
    алоо,гостинино..я да не обиждаш съфорумниците
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    BAYO е педaл але алее
    алоо,гостинино..я да не обиждаш съфорумниците
    А Solu Дувайн е гей але алеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си