- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- абе добре много ми е интересно, като сте на 14-15-16 години.
Въобще не е задължително...Първоначално написано от PLAMENKO
Ти си явно някакъв ясновидец...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ане ще ме обиете на 20 годишен му се 4ука младо лелелееллелеле.Аве 20 годишния да не е стар вееее?АХАхАХ е нененененеен....Забелязал сам в тоя форум как някои хора нари4ат хора на по 25 старци.25 разцвета на младоста когато 4овек е толкова активен да го наре4еш дартак ОМФГ....
Първоначално написано от Анонимко
И аз съм забелязала нещо такова... Меко казано не ме радва, все пак и аз съм на 20...
Но предполагам като си на 13-15, 20 ти се струва ехеееей. Пенсия вече...![]()
Едно време и аз така си мислех, а сега кво- същото като на 15, само че не е на 15 а на 20![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
еми ако изглеждаш малък(и се държиш като такъв), така и ще се отнасят с теб. Аз съм на 16... ама сички ме мислят за студентка.. аз какво да няправя. Пък и важното е да имаш самочувствие, а не да ти пука кой как те гледал.. комплексарски истории
Съжалявам обаче и ти не си много права...Говориш сякаш си няква мега умна и тези, които са на твойта възраст(в случая момчетата) са пълни смотаняци...Прекалено много си си набила в главата, че да имаш гажде на 20 е адски престижно, а всъщност разликата не е много голяма(15 или 20).И най-лошото е, че слагаш всички хора под един знаменател - извинявай, не всички са тъпиПървоначално написано от xdsdasfsffafafaffaaf
![]()
Наистина никой не е никакъв да ти определя с кой трябва да бъдеш и какво трябва да правиш,да те коментира и т.н. Е да, всеки си има право на глас, но кво ти пука?Да, въпрос на етика е донякъде и не бива да си чак толкова дезориентиран на 14-15 години.Аз скоро правя 16, ама нито ходя по клубове, дискотеки и барове, нито се занимавам с някви на по 20 със скъпи коли, и си ми е супер и без тва. Така че не мисля, че е важно да се правиш на "дупе", щото след време няма да те питат колко гаджета си имал, в кви коли си се возил и пр., а ще бъдат доста различни нещата :P
И все пак - всеки избира какво да прави![]()
i izliza 4e si na 17 taka liПървоначално написано от Ensnare Forever
![]()