.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO

ти май нещо за много велика се имаш и обиждаш тука пичовете , ама аз щи кажа че твоя приятел е с тебе само щото неможе да си хване некоя на неговата възраст и щото му се чука младо

Въобще не е задължително...
    Ти си явно някакъв ясновидец...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Ане ще ме обиете на 20 годишен му се 4ука младо лелелееллелеле.Аве 20 годишния да не е стар вееее?АХАхАХ е нененененеен....Забелязал сам в тоя форум как някои хора нари4ат хора на по 25 старци.25 разцвета на младоста когато 4овек е толкова активен да го наре4еш дартак ОМФГ....

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ане ще ме обиете на 20 годишен му се 4ука младо лелелееллелеле.Аве 20 годишния да не е стар вееее?АХАхАХ е нененененеен....Забелязал сам в тоя форум как някои хора нари4ат хора на по 25 старци.25 разцвета на младоста когато 4овек е толкова активен да го наре4еш дартак ОМФГ....
    И аз съм забелязала нещо такова... Меко казано не ме радва, все пак и аз съм на 20...
    Но предполагам като си на 13-15, 20 ти се струва ехеееей. Пенсия вече...
    Едно време и аз така си мислех, а сега кво- същото като на 15, само че не е на 15 а на 20
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    еми ако изглеждаш малък(и се държиш като такъв), така и ще се отнасят с теб. Аз съм на 16... ама сички ме мислят за студентка.. аз какво да няправя. Пък и важното е да имаш самочувствие, а не да ти пука кой как те гледал.. комплексарски истории

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми приятелят ми е голям на 2 1 ще става тази година аз навърших 17 но той като по голям иска да излиза със приятелите си на дискотеки кафета а мен ми е малко кофти че нямам 18 на някои места не мога да ходя а иначе не ме гледат странно

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xdsdasfsffafafaffaaf
    като чета понякога коментарите ме хваща яд понякога... то бива тъпотия ама чак толкова не .. само аз ще кажа че момчетата на по 15-16 години.. играят още на топка пред блока и незнаят как да си избършат гъза .. аз съм ходила с момче на моята възраст и кво ?! слушах как госпожата му по френски му писала 2-ка и той и се изхрачил в лицето .. как играл Counter-Strike некъв и-нет клуб и още много тъпотий и сега като ходя с 20 годишен е съвсем различно .. има друг поглед на нещата и усещам че говоря с истински човек не с фарфаляк някъф дет незнае ко иска сере ли му се пикай ли му се.. така че .. а и в крайна сметка вас ко ви бърка кой с кого ходи и ква им е разликата.. важното е наистина да се обичат.. а пък тези недораслите могат само да завиждат че немогат да си хванат едно гадже по простата причина че никоя няма да се върже на акъла на вчерашен келеш .. ест. сякви ги има но са рядкост.. толкоз от мен .. дано да им дойде акъла на младежта скоро време
    Съжалявам обаче и ти не си много права...Говориш сякаш си няква мега умна и тези, които са на твойта възраст(в случая момчетата) са пълни смотаняци...Прекалено много си си набила в главата, че да имаш гажде на 20 е адски престижно, а всъщност разликата не е много голяма(15 или 20).И най-лошото е, че слагаш всички хора под един знаменател - извинявай, не всички са тъпи
    Наистина никой не е никакъв да ти определя с кой трябва да бъдеш и какво трябва да правиш,да те коментира и т.н. Е да, всеки си има право на глас, но кво ти пука?Да, въпрос на етика е донякъде и не бива да си чак толкова дезориентиран на 14-15 години.Аз скоро правя 16, ама нито ходя по клубове, дискотеки и барове, нито се занимавам с някви на по 20 със скъпи коли, и си ми е супер и без тва. Така че не мисля, че е важно да се правиш на "дупе", щото след време няма да те питат колко гаджета си имал, в кви коли си се возил и пр., а ще бъдат доста различни нещата :P
    И все пак - всеки избира какво да прави

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    То аз мразя да ходя на кафета .. А относно дискотеките , ами какво съм виновен аз, че приличам на 20 годишен? Да, досега никога не са ми искали лична карта където и да съм ходил. Всеки ми дава 18-20 години мале ужас А относно 14-15-16 годишните... Ами те не ги ли виждате? Всички ходят еднакво облечени с едни големи полицейски очила от 80те, пухени якенца и т.н. То тва е много смешно!!! И вече като тръгнат да се правят наляво надясно гъзетата Сложили ланците по 100 грама ( Кой знае сребро или не), надупили дрехите от битака и айде да си покажем новите работи ... абе ма*ната им на тея
    i izliza 4e si na 17 taka li

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си