- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- абе добре много ми е интересно, като сте на 14-15-16 години.
Аз пък не виждам какъв ти е проблема...Първоначално написано от Gangsta_zone
Всеки си ходи с когото си иска.
13 и 20 е педофилия, но 16 и 25 не е , така че къде е проблема. ПО закон ако си над 16, можеш и с 50-годишен да тръгнеш ако решиш...
А това момичето колко ще се води по акъла на момчето, зависи от характера и ,а не от възрастта... Виждала съм немалко зрели жени, които са роби на мъжете си, както и млади момичета с гаджета "под чехъл". Възрастта в случая не е критерий.
И още нещо не мога да разбера-(според вашата теория) Големия мъж иска секс с младо момиче, младото момиче иска секс ,пари и може би малко бащинско отношение. И двамата вземат, и двамата дават. И двамата са доволни. Проблем?![]()
И понеже всички момичета околко мен имат връзки(дълготрайни) с по- големи мъже, ще ви кажа моите наблюдения... Гаджето на сестра ми е с 9 години по-голям, а на най- добрата ми приятелка- със 16. И двамата гледат момичетата си в очите , глезят ги, угаждат им и им се водят по свирката( не казвам, че това е общовалидно правило, разбира се). И вервайте ми, не е само за "секса" дет се вика. Аз не съм чувала за тригодишна връзка с цел секс, или за живот на семейни начала с цел секс...![]()
Да не говорим за едно мое гадже, което имах на 16, с 10 години по-голям, който беше в много отношения по- незрял от мен... В общи линии секса беше единственото, в което имаше повече опит ...![]()
И понеже вече изприказвах две хиляди приказки без да кажа нищо, идеята ми е:
Всеки може да си ходи с когото поиска;
Ако и двете страни вземат и получават, това си е направо пълноценна връзка;
Изпускате момента, в който хората се влюбват, където фактора "възраст" отпада;
И не на последно място, на вас защо ви пука?
Май момчетата на 15 просто ги е яд, че 18-20-и нагоре- годишните каки не им връзват, а момичетата ги огрява да са с батковци...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.