- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kakvo da pravq...
V novo daskalo sym.Po-golqmata chast ot klasa mi sa mom4eta.Momi4etata se delqt na 2 grypi.Ednite momi4eta sa otli4ni4ki,no vsichki v daskaloto gi pluqt i obijdat.Drugite sa 2-djiiki,no vsichki gi blagotvorqt i ne mogat i gyk da im kajat.A az? Kyde da se vpisha? ... tryden izbor. Az ne sym otli4ni4ka,nito 2-kadjiika.No ne iskam vsi4ki da me pluqt s dr-te.No ot dr strana ako sym s 2-kadjiikite u4itelite sh sa durjat gadno.![]()
Движи се с момчетата![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
мхм, определеноПървоначално написано от malkoto^f
![]()
Все пак зависи и от момчетата..ами защо трябва да се впишеш в някоя групичка-не може ли да бъдеш фр и с момичета.Що тря с едните да си супер фр,а с другите да си скарана?!Първоначално написано от christina_aguilera
ми кво искаш...сигурно авторката на темата е някоя 10-годишна. имаше преди време една тема дето едно момиче разправяше че в нейния клас момичетата й казали, че ще има "момичешки съвет" и тя трябва да им каже всичките тайни които знае!Първоначално написано от Didi_tronka
всякакви тъпотии чувам, вече ми омръзна!
моят съвет към авторката на темата : вземи се обеси, че да не си напъваш мозъка да избираш!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от Didi_tronka
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith