- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- KaKvi trqbva da sa istinski dobrite priqteli ...
Mi kajete spored vas kakvi trqbva da sa istinski dobrite friend4eta ....ili puk
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
На този свят няма такива приятелчета, няма истински friendcheta...
За да бъде някой истински приятел, той трябва да те разбира и да те подкрепя във всичко, да те изслушва и да е до теб когато имаш нужда от него, никога да не говори зад гърба ти и да те защитава от думите на другите... ако има такива приятели аз им свалям шапка!![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Моите!!!![]()
![]()
Не мисля, че може да има критерии за това. На света всички хора са различни и имат различни нужди. За едни, приятелството е ходене по кафета и магазини. За други е изслушване и подкрепяне. За трети друго. Според мен, приятелите са тези, които са до теб и в трудните и в хубавите моменти. Тези, които биха ти давали откровени съвети и биха те подкрепяли винаги. Хората, на които можеш да разчиташ. Вярно, рядкост са, но човек трябва да има вяра и може би малко късмет. Не всички на този свят са егоисти и лицемери.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
аз определено съм такава приятелка . може би една от малкото, защото напоследък ... нямам думи просто . когато някой говори нещо зад гърба на най-добрата ми приятелка или на някоя моя приятелка въобще - откачам .Първоначално написано от kati_0513
буквално
винаги гледам първо на приятелката ми да и е добре и след това гледам себе си . при някои хора това не е хубаво , но на мен не ми пречи
определено поставям приятелите си пред себе си в повечето случаи
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Еми tequila, както казах в поста си- шапка ти свалям...![]()
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Когато ги срещнеш просто ще разбереш.Естествено,не веднага..![]()
извинявам се за песимизма, ама приятели ИЗОБЩО НЯМА!ако питаш мен най-добрите приятели са в семейството ти. Акои искаш истински добър приятел намери некоия леля/чичо, братовчед/братовчедка, брат/сестра или дори родителите ти. според мен (в следствие на горчив опит съм стигнала до този извод) само в семейството си можеш да откриеш приятел, на който можеш да разчиташ и да си сигурен/а че няма да те предадат. със съученици можеш да си ходиш по кафета и магазини колкото си искаш, но според мен не можеш да споделяш най-съкровните неща. не знаеш кога ще чуеш тайната си като клюка
kakvi trqbva da sa ...ami istinskinz az mislq che nqmam istinski priqteli ....imam edna uj istinka priqtelka ...no chestno kazano ne sam sigurna v neq ....
taka che kogato sreshtnesh istinski priqteli shte go pochuvstvash
![]()
YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]
Приятелят е човек, който знае всичко за теб и въпреки това те обича...![]()
Много труден въпрос бе???
Няма да е зле да дадеш някакви жокери...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
+ и на който можеш да кажеш всичкоПървоначално написано от Didi_tronka
![]()
+ на който можеш да кажеш всичкоПървоначално написано от Didi_tronka
![]()
[sorry предималко забравих да вляза в регистрацията си]
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Да можеш да споделиш всичко с тях без да те е срам, страх и т.н.Да ти помагат в трудни моменти, ако имаш нужда, да не те предават.Общо взето това е.
Първоначално написано от кметицата:)
" Еврика! "... най- накрая да открия някой, кото мисли като мен...
Мои най- добри и истински приятели са майка ми и баща ми...![]()
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
напротив, истински приятели има, поне аз мога да го твърдя със сигурност
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Съгласна съм,че по-добри приятели от майка ти ибащаа ти няма,но има наистина ИСТИНСКИ приятели и без да са от смейеството.Аз например си имам една мнооооооооого добра приятелка.Неразделни сме от 2-3 години и мога да ви кажа,че тя наистина е истинска приятелка.Толкова много неща сме правили една за друга,винаги се изслушваме и знам ,че аз мога да й кажа всичко ,което мисля,както и тя на мен.Карали сме се много пъти ,но мисля,че точно караниците са ни довели до това, което сме.Плюс това винаги се подкрепяме и се радваме една за друга просто е невероятно и аз се радвам,че я срещнах.И както всички други момичета излизаме,забавляваме се,ходим по магазините и т.н Мога още много да ви говоря за нас двете ,така че наистина твърдя ,че има истински приятели.Просто трябва да ги намериш.Аз преди да я срещта нямах истиснка приятелка и ми беше много гадно,но съдбата не ме подмина
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
nqma osobeno zna4enie kakuv e .. prosto vajnoto e da ti pomaga i da te razbira i nikoga da ne te predava!![]()
Ми нз за мен един приятел най-вече трябва да те изслушва ( моите фр не го правят) ...също така трябва да можеш да си сигурен в него...да не е някво плямпало...и т.н.![]()
Сорка, ама какво са 2-3 години?!Първоначално написано от sun13
![]()
За мен лично не е много, защото с моята "най-добра приятелка" се познаваме от 13 год. и първите 3-4 наистина бяха като приятелството във филмите-тайни, общи щуротии и там квото ти дойде на акъла... Да ама да те светна, хората се променят и ако сега си на 14 да речем, имате общи интереси, тайни, допълвате се като характер и т.н. бъди сигурна, че това много скоро ще се промени. Ще се промени, защото ти и твоите интереси ще се променят, както и тя и нейните. Ти ще си намериш нови "приятели" или по-точно компания, както и тя. И какво следва? Bye-bye тайни!![]()
+ това сега сигурна ли си, че тайните ви са тайни наистина? Както казва мой познат "Не забравяй, че и най-добрата ти приятелка си има най-добра приятелка!". Никога не го забжравих и не съжалявам. Много мои познати обаче са го забравяли и после горчиво са съжалявали.
За финал искам да кажа, както казах в предния пост приятелите са само в семейството и моя единствен приятел е моя 1-ВИ БРАТОВЧЕД! Той е по-голям от мен и винаги ми дава съвети, а аз му се доверявам, защото моята кръв няма да ме предаде!
Всеки си има свои критерии, но може би общите са: да можеш да разчиташ на него, да можеш да му се довериш и т.н.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Приятел за мен е човек, когото обичам и който ме обича. Не е длъжен да търпи всяка моя депресия...ще ме изслушва, разбира се, но не може веднага и постоянно да го прави.
И едно уточнение - човек не си избира роднините, може родителите му да са лоши хора /има и такива/ и дори да не го обичат, затова имаме нужда от приятели.
а откъде си сигурна , че твоята кръв няма да те предаде ? никога не можеш да си сигурнаПървоначално написано от кметицата:)
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!