.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

KaKvi trqbva da sa istinski dobrite priqteli ...

Mi kajete spored vas kakvi trqbva da sa istinski dobrite friend4eta .... ili puk
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

На този свят няма такива приятелчета, няма истински friendcheta...
    За да бъде някой истински приятел, той трябва да те разбира и да те подкрепя във всичко, да те изслушва и да е до теб когато имаш нужда от него, никога да не говори зад гърба ти и да те защитава от думите на другите... ако има такива приятели аз им свалям шапка!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Моите!!!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Не мисля, че може да има критерии за това. На света всички хора са различни и имат различни нужди. За едни, приятелството е ходене по кафета и магазини. За други е изслушване и подкрепяне. За трети друго. Според мен, приятелите са тези, които са до теб и в трудните и в хубавите моменти. Тези, които биха ти давали откровени съвети и биха те подкрепяли винаги. Хората, на които можеш да разчиташ. Вярно, рядкост са, но човек трябва да има вяра и може би малко късмет. Не всички на този свят са егоисти и лицемери.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    На този свят няма такива приятелчета, няма истински friendcheta...
    За да бъде някой истински приятел, той трябва да те разбира и да те подкрепя във всичко, да те изслушва и да е до теб когато имаш нужда от него, никога да не говори зад гърба ти и да те защитава от думите на другите... ако има такива приятели аз им свалям шапка!
    аз определено съм такава приятелка . може би една от малкото, защото напоследък ... нямам думи просто . когато някой говори нещо зад гърба на най-добрата ми приятелка или на някоя моя приятелка въобще - откачам . буквално винаги гледам първо на приятелката ми да и е добре и след това гледам себе си . при някои хора това не е хубаво , но на мен не ми пречи определено поставям приятелите си пред себе си в повечето случаи
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Еми tequila, както казах в поста си- шапка ти свалям...

Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Когато ги срещнеш просто ще разбереш.Естествено,не веднага..

кметицата:)
    Guest
    извинявам се за песимизма, ама приятели ИЗОБЩО НЯМА!ако питаш мен най-добрите приятели са в семейството ти. Акои искаш истински добър приятел намери некоия леля/чичо, братовчед/братовчедка, брат/сестра или дори родителите ти. според мен (в следствие на горчив опит съм стигнала до този извод) само в семейството си можеш да откриеш приятел, на който можеш да разчиташ и да си сигурен/а че няма да те предадат. със съученици можеш да си ходиш по кафета и магазини колкото си искаш, но според мен не можеш да споделяш най-съкровните неща. не знаеш кога ще чуеш тайната си като клюка

Град
    NqKaDe TaM :P~
    kakvi trqbva da sa ...ami istinski nz az mislq che nqmam istinski priqteli ....imam edna uj istinka priqtelka ...no chestno kazano ne sam sigurna v neq .... taka che kogato sreshtnesh istinski priqteli shte go pochuvstvash
    YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]

Голям фен
    Приятелят е човек, който знае всичко за теб и въпреки това те обича...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Много труден въпрос бе???
    Няма да е зле да дадеш някакви жокери...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    + и на който можеш да кажеш всичко

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    + на който можеш да кажеш всичко

[sorry предималко забравих да вляза в регистрацията си]
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Мега фен Аватара на koalka
    Да можеш да споделиш всичко с тях без да те е срам, страх и т.н.Да ти помагат в трудни моменти, ако имаш нужда, да не те предават.Общо взето това е.

Цитирай Първоначално написано от кметицата:)
    извинявам се за песимизма, ама приятели ИЗОБЩО НЯМА!ако питаш мен най-добрите приятели са в семейството ти. Акои искаш истински добър приятел намери некоия леля/чичо, братовчед/братовчедка, брат/сестра или дори родителите ти. според мен (в следствие на горчив опит съм стигнала до този извод) само в семейството си можеш да откриеш приятел, на който можеш да разчиташ и да си сигурен/а че няма да те предадат. със съученици можеш да си ходиш по кафета и магазини колкото си искаш, но според мен не можеш да споделяш най-съкровните неща. не знаеш кога ще чуеш тайната си като клюка

" Еврика! "... най- накрая да открия някой, кото мисли като мен...
    Мои най- добри и истински приятели са майка ми и баща ми...

Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    напротив, истински приятели има, поне аз мога да го твърдя със сигурност

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    Съгласна съм,че по-добри приятели от майка ти ибащаа ти няма,но има наистина ИСТИНСКИ приятели и без да са от смейеството.Аз например си имам една мнооооооооого добра приятелка.Неразделни сме от 2-3 години и мога да ви кажа,че тя наистина е истинска приятелка.Толкова много неща сме правили една за друга,винаги се изслушваме и знам ,че аз мога да й кажа всичко ,което мисля,както и тя на мен.Карали сме се много пъти ,но мисля,че точно караниците са ни довели до това, което сме .Плюс това винаги се подкрепяме и се радваме една за друга просто е невероятно и аз се радвам,че я срещнах.И както всички други момичета излизаме,забавляваме се,ходим по магазините и т.н Мога още много да ви говоря за нас двете ,така че наистина твърдя ,че има истински приятели.Просто трябва да ги намериш.Аз преди да я срещта нямах истиснка приятелка и ми беше много гадно,но съдбата не ме подмина
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

nqma osobeno zna4enie kakuv e .. prosto vajnoto e da ti pomaga i da te razbira i nikoga da ne te predava!

Ми нз за мен един приятел най-вече трябва да те изслушва ( моите фр не го правят) ...също така трябва да можеш да си сигурен в него...да не е някво плямпало...и т.н.

кметицата:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    Съгласна съм,че по-добри приятели от майка ти ибащаа ти няма,но има наистина ИСТИНСКИ приятели и без да са от смейеството.Аз например си имам една мнооооооооого добра приятелка.Неразделни сме от 2-3 години и мога да ви кажа,че тя наистина е истинска приятелка.Толкова много неща сме правили една за друга,винаги се изслушваме и знам ,че аз мога да й кажа всичко ,което мисля,както и тя на мен.Карали сме се много пъти ,но мисля,че точно караниците са ни довели до това, което сме .Плюс това винаги се подкрепяме и се радваме една за друга просто е невероятно и аз се радвам,че я срещнах.И както всички други момичета излизаме,забавляваме се,ходим по магазините и т.н Мога още много да ви говоря за нас двете ,така че наистина твърдя ,че има истински приятели.Просто трябва да ги намериш.Аз преди да я срещта нямах истиснка приятелка и ми беше много гадно,но съдбата не ме подмина
    Сорка, ама какво са 2-3 години?!
    За мен лично не е много, защото с моята "най-добра приятелка" се познаваме от 13 год. и първите 3-4 наистина бяха като приятелството във филмите-тайни, общи щуротии и там квото ти дойде на акъла... Да ама да те светна, хората се променят и ако сега си на 14 да речем, имате общи интереси, тайни, допълвате се като характер и т.н. бъди сигурна, че това много скоро ще се промени. Ще се промени, защото ти и твоите интереси ще се променят, както и тя и нейните. Ти ще си намериш нови "приятели" или по-точно компания, както и тя. И какво следва? Bye-bye тайни!
    + това сега сигурна ли си, че тайните ви са тайни наистина? Както казва мой познат "Не забравяй, че и най-добрата ти приятелка си има най-добра приятелка!". Никога не го забжравих и не съжалявам. Много мои познати обаче са го забравяли и после горчиво са съжалявали.
    За финал искам да кажа, както казах в предния пост приятелите са само в семейството и моя единствен приятел е моя 1-ВИ БРАТОВЧЕД! Той е по-голям от мен и винаги ми дава съвети, а аз му се доверявам, защото моята кръв няма да ме предаде!

Всеки си има свои критерии, но може би общите са: да можеш да разчиташ на него, да можеш да му се довериш и т.н.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Мега фен
    Приятел за мен е човек, когото обичам и който ме обича. Не е длъжен да търпи всяка моя депресия...ще ме изслушва, разбира се, но не може веднага и постоянно да го прави.

И едно уточнение - човек не си избира роднините, може родителите му да са лоши хора /има и такива/ и дори да не го обичат, затова имаме нужда от приятели.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от кметицата:)
    защото моята кръв няма да ме предаде!
    а откъде си сигурна , че твоята кръв няма да те предаде ? никога не можеш да си сигурна
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си