- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to boli?
s moq priqtel sme go pravili ve4e 6ili 7 pati,no pri nqkoi pozi boli vse o6te.primerno kato sum otgore nqkoi pat i sum po izpravena.na zadna sa6to boli dosta kato pozasili.za6to takana nego tova sa lubimite mu pozi.nqkoi da znae ne6to kato 'trik'?ili pone kajete dokoga 6te boli?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Така се получава, защото при тези пози проникването е най-дълбоко. Сега още те боли, защото от скоро правиш секс, но след малко повечко практика всичко ще се оправи и няма да изпитваш тази болка, а напротив- ще ти е много приятно.
ще свикниш не се притесняваиПървоначално написано от gazarka
се пак си нова в бранша
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми нормално е да те боли, все пак отскоро правиш секс...с повече практика ще спре да те боли![]()
Супер нормално си е да боли. И мен понякога не ми е приятно като кара по-бързо на задна. Не ме боли, но не ми е и кеф, защото усещам някво странно дразнене.
С времето ще свикнеш .. пък и то тая болка е сладка болка. Ако не е много силна де. Ако е прекалено силна, просто сменете позите. Има и други, при които проникването не е толкова дълбоко и пак можеш лесно да получиш оргазъм.
Само не мога да си обясня защо като си отгоре те боли .. тва ми е много странно, може би защото никога не съм го изпитала ..
ама мен не ме и боляло де .. баси голяма щастливка трябва да съм явно.![]()
дам и аз съм на това мнение и при мен бе6е такаПървоначално написано от Sexapilna_kukla
даже понякога когато и сега правя секс в тези пози и отласъците са мн силни отново изпитвам дискомфорт ... и болка.. но се дължи и на това 4е съм по дребна и самия ми отвор е по тясен.. (поне така каза гинеколожката), то зависи и от приятеля ти.. но хайде да не задълбо4аваме..
Фокси, я земи си намери по-интересно занимание от това да спамиш.
Повръща ми се от такива като теб
По темата: Спокс девойче, ще ти мине. Давай още. Като станат 60-70 пъти тогава сподели да видим![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
mi detence neznam za teb ama qvno ti nikoga ne si hodila na ginekolog...specialno za wseki edin ot instrumentite si imat po 3 vida v zavisimost ot dyljinata na vaginalniq otwor...kakto i tova dali matkata ti e oburnata ili ne... abe 6to ne vzemesh da pitash predi da se pravish na intersna...Първоначално написано от foxy-to
аии радвай се сега оправих го..Първоначално написано от foxy-to
всеки може просто да се сети от текста за какво става дума ..сега не ми се пише и под4ертава в 4ервенко за някои по-.... несъобразителни .
Mалка си, ето заради това те боли. Хахахах.
И има трикове. Ама айде сети се сама. Като си тръгнала да се ебеш.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Нормално е да те боли.Аз вече 7 месеца правя секс, а още ме боли понякога.![]()
цензура няма ли да сложиш?Първоначално написано от bungle
![]()
няма да си казвам коментара щото вече всички го повториха и то по няколко пъти (пък и аз съм девствена, кво ще разправям глупости без да съм пробвала![]()
) Христос Воскресе! да ти минава бързо болката...
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
na 16 sum,i mislq 4e vuzrasta e normalna.ne sum nqkva pikla i na akul ako iska6 da znae6Първоначално написано от bungle
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Оти си тесна ма! Требе ти практика!Първоначално написано от gazarka