.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: za6to boli?

Супер фен
    Град
    sofiq

za6to boli?

s moq priqtel sme go pravili ve4e 6ili 7 pati,no pri nqkoi pozi boli vse o6te.primerno kato sum otgore nqkoi pat i sum po izpravena.na zadna sa6to boli dosta kato pozasili.za6to taka na nego tova sa lubimite mu pozi.nqkoi da znae ne6to kato 'trik'?ili pone kajete dokoga 6te boli?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Така се получава, защото при тези пози проникването е най-дълбоко. Сега още те боли, защото от скоро правиш секс, но след малко повечко практика всичко ще се оправи и няма да изпитваш тази болка, а напротив- ще ти е много приятно.

Re: za6to boli?

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    s moq priqtel sme go pravili ve4e 6ili 7 pati,no pri nqkoi pozi boli vse o6te.primerno kato sum otgore nqkoi pat i sum po izpravena.na zadna sa6to boli dosta kato pozasili.za6to taka na nego tova sa lubimite mu pozi.nqkoi da znae ne6to kato 'trik'?ili pone kajete dokoga 6te boli?
    ще свикниш не се притесняваи се пак си нова в бранша
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми нормално е да те боли, все пак отскоро правиш секс...с повече практика ще спре да те боли

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Супер нормално си е да боли. И мен понякога не ми е приятно като кара по-бързо на задна. Не ме боли, но не ми е и кеф, защото усещам някво странно дразнене.
    С времето ще свикнеш .. пък и то тая болка е сладка болка. Ако не е много силна де. Ако е прекалено силна, просто сменете позите. Има и други, при които проникването не е толкова дълбоко и пак можеш лесно да получиш оргазъм.
    Само не мога да си обясня защо като си отгоре те боли .. тва ми е много странно, може би защото никога не съм го изпитала ..
    ама мен не ме и боляло де .. баси голяма щастливка трябва да съм явно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Така се получава, защото при тези пози проникването е най-дълбоко. Сега още те боли, защото от скоро правиш секс, но след малко повечко практика всичко ще се оправи и няма да изпитваш тази болка, а напротив- ще ти е много приятно.
    дам и аз съм на това мнение и при мен бе6е така
    даже понякога когато и сега правя секс в тези пози и отласъците са мн силни отново изпитвам дискомфорт ... и болка.. но се дължи и на това 4е съм по дребна и самия ми отвор е по тясен.. (поне така каза гинеколожката), то зависи и от приятеля ти.. но хайде да не задълбо4аваме..

Град
    varna
    Kitana q pak mi kaji na kav lekar si hodila, i mi obqsni kakvo lekuva 6toto az za ginkolojka ne sam 4uvala do sega......

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Фокси, я земи си намери по-интересно занимание от това да спамиш.
    Повръща ми се от такива като теб
    По темата: Спокс девойче, ще ти мине. Давай още. Като станат 60-70 пъти тогава сподели да видим
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

qd
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Kitana q pak mi kaji na kav lekar si hodila, i mi obqsni kakvo lekuva 6toto az za ginkolojka ne sam 4uvala do sega......
    mi detence neznam za teb ama qvno ti nikoga ne si hodila na ginekolog...specialno za wseki edin ot instrumentite si imat po 3 vida v zavisimost ot dyljinata na vaginalniq otwor...kakto i tova dali matkata ti e oburnata ili ne... abe 6to ne vzemesh da pitash predi da se pravish na intersna...

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    аии радвай се сега оправих го..
    всеки може просто да се сети от текста за какво става дума ..сега не ми се пише и под4ертава в 4ервенко за някои по-.... несъобразителни .

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Mалка си, ето заради това те боли. Хахахах.
    И има трикове. Ама айде сети се сама. Като си тръгнала да се ебеш.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да те боли.Аз вече 7 месеца правя секс, а още ме боли понякога.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    цензура няма ли да сложиш?
    няма да си казвам коментара щото вече всички го повториха и то по няколко пъти (пък и аз съм девствена, кво ще разправям глупости без да съм пробвала ) Христос Воскресе! да ти минава бързо болката...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    na 16 sum,i mislq 4e vuzrasta e normalna.ne sum nqkva pikla i na akul ako iska6 da znae6

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Re: za6to boli?

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    Оти си тесна ма! Требе ти практика!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си