- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кризата на 6тия месец
има ли го този феномен?
Всичко е прекрасно,докато един случаен ден не започнете да се карате за глупости,да излзяте от равновесие,защото той/тя не се съобразява с вас..какво мислите,преодолимо ли е,моментно състояние ли е или истинската проява на характерите?
Да отбележа,че се познаваме от много време,но просто на моменти откачам...момиче съм(и не става въпрос за ПМС)
normalno e,spokoino 6te minete tozi period.prosto vseki apt kogato ti idva da go ovika6 si pomisli kak 6te ti e bez nego.pone pri men pomaga
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Еми определено е характер аз секи ден се карам с моита но винаги на 10тата минута се оправя ме защото се обича МЕ !Първоначално написано от Анонимко
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Истинска проява на характерите е.
И не е задължително да е 6-тия месец. При нас започна от 4-ти. И продължи до шестия, някъде. Ноооо всичко минава. Това е. Или се напасвате, или всеки тръгва по своя път.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
аа,тая тема аз я пуснах,ама нз що излезе като гост..все едно де
та много се дърпаме на моменти,даже преди малко се скарахме доста прилично![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ПМС е предменструален синдром..ама тва е друга бираПървоначално написано от hforce
![]()
Emi az kakvo da ti kaja ... S vsi4ki e stavalo taka kogato vrazkata prodalji pove4e i kato se opoznaete po dobre i osaznavate razli4iqta si. 4esto se slu4va i da si omraznete no nai veroqtno e ot mnogo naprejenie da si go izkarvate edin na drug![]()
ще се опраите спох ни и на центъра се караме пред хората ама да не ти пукаПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Много ясно, аз какви сеири правя.![]()
Връзка без караници... те такова нещо няма. Или ако има то това е една измама.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да де...'Истинската любов не протича гладко'..ама ние от 6 години се познаваме,от 3 години се редуваме,а заедно,а не,я пак хаххаххаПървоначално написано от bungle
и ми стана интересно,винаги,като наближиме към ще и се почват едни разправии...ужасТ
![]()
e da proqva na harakterite e.kogato se opoznaete zapo4vate da vijdate razli4iqta i nedostatacite na drugiq.ponqkoga moje da te izvadi ot ravnovesie,no tozi period minava.bez takiva momenti ne moje.vsi4ki se karat i to predimno za gluposti.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
gluposti
то да е само на 6 месец хахах ужас мн пове4е са..
Аз пък си помисих, че имаш предвид МПС ама си объркала буквитеПървоначално написано от ABSOLUT`me
е аз имам книжка бе..че и ПТП няма да объркам с КПП АндреевоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ооо кви 6 месеца, ква година бе, та то то тфа си го има постоянно![]()
отна4ало винаги вси4ко е розаво оба4е после се разкриват 4ерните карти....за жалост
Аз съм чувала подобна простотия ама за 8мия месец. Както и да е. Като минат няколко месеца, като му се наситиш един вид и като поулегнат чувствата и минат на по-сериозно ниво, в един момент осъзнаваш, че той е, ако не най-близкият ти човек, то поне един от най-близките. А е много вероятно като ти е криво да си го изкараш на най-близките хора, без да се замисляш особено, защото знаеш, че те те обичат и няма да ти се разсърдят много.
Нормално е като сте заедно от много време да дойде и момента за каране на глупости.Това са 6 месеца,може би сте си омръзнали,виждайте се по-рядко.Или сте много дребнави и двамата.Има 2 варианта 1-или ще се оправите 2-или ще скъсате....Златната среда е най-добра,но едва ли ще я стигнете,ако продължавате така.Може би сте на светлинни години от нея![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Може и да има такъв феномен.При нас е имало момент, в който сме се карали много, но не си спомням точно кой месец е.