.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Neli``
    Guest

Tynka,rqdka mazna kosa

Офф
    имам много тънка,рядка коса и много често се омазнява..
    Всеки ден я мия!Знам,че не е хубаво,но не мога да трагна с мазна коса..всеки месец се постригвам..
    Някой има ли същия проблем и ако има какво използва,и помага ли му..

Град
    somewhere over the rainbow...
    може би не ползва6 то4ния 6ампоан купи си някакъв билков а и +това е нормално през пубертета

Фен
    Град
    Varna
    има един много хубав за мазна коса на нивея една приятелка със същия проблем го ползва
    Only God can Judge me... Be the Best!

Kupuvai si balsam4eta ili si pravi maski za obem i protiv omaznqvane. 4uvala sum 4e ima i razni babini maski no az ne znam takiva
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Guest
    ami za sgustqvane i burz raztej na kosata izpolzvai hininova voda (ima mn temi za neq) i si pravi doma6ni maski i nqkakuf 6ampoan balsam ala bala i 6te se opravi NE Q MII 4ESTO ! ! !

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    За всеки проблем си има решение.
    1. Отиваш при фризьор - не говоря за баба Пенка от съседния блок, която за 5 лв подстригва целия квартал, а при професионалист. Той ще ти каже какви продукти са най-подходяши за твоя проблем - маски, кристали, лосьони,шампоани ( в тази връзка забрави за "марки" като Wash and GO, Head and ... и тнн)
    2. Не я мий всеки ден - омазнява се бързо и защото я миеш често - съсипваш я.
    3. За обем - ако я изправяш долните слоеве на косата в корените ги минаваш с къдравата приставка на пресата, а останалата далжина с тази за изправяне, така в корените имаш обем; лекото топиране също е вариант, но наблягам на ЛЕКО, защото силното е демоде и грозно.
    4. Ако имаш достаъчно средства можеш да я удължиш и сгъстиш .

Град
    I Am Bleeding Somewhere Cold
    Дам не трябва да 1 миеш всеки ден наистина се уврежда и се омазнява повече. За заздравяване на косата специални маски и шампоани наистина ще е най добре да попиташ някой професионалист. А и наистина тва е съвсем нормално през пубертета.
    В моя свят объркан от бяла светлина,
    вслушвам се аз в бялата тишина
    спокойствието ме обгръща,
    и белият ми свят пак ме прегръща.

Мазна коса

Ако имате мазна коса, трябва да избягвате всичко, което изсушава космената покривка на главата - прилепнали вълнени или кожени шапки, дори шалове, обилно стилизиране. Трябва да подстрижете по - късо косата си и да употребявате шампоани на билкова основа. Добре действат и шампоаните "Бебе", които е добре през седмица да се редуват с използваните специализирани за мазна коса шампоани. Подходящи са и стимулиращите кръвообращението средства, съдържащи камфор, ментол, сок от брезови кори, от цвета на лавандула. Маски с безцветна къна дават също добри резултати. Добре би било да се обърне внимание и на здравословното състояние, тъй като причините за бързото омазняване на косата могат да се търсят и в стомашно - чревните заболявания, нарушенията в обмяната на веществата, липсата на витамините А, Д, Е и F, на нервни депресии. Добре е поне за известно време да преминем на бедна на сол, мазнини и въглехидрати храна, без пикантни и възбуждащи подправки
    sSSsSS

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ще ти се омазнява, като я миеш всеки ден, я. Иначе подкрепям мнението за съвет с фризьор - той ще ти даде най-добрите съвети.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тема от 2007
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Оф,да ви се невиди,защо всеки път се намира някой,който да изкара тема от 100 години...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си