- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da razbera ???
Zdraveite na vsi4ki , ot dylgo vreme 4eta istorii tuk i sega re6ih da vi spodelq i moqta , puk dano napi6ete po nqkoe mnenie ili syvet4e
Zna4i ot skoro si imam priqtel , koito za sega se dyrji mnogo dobre s men- vzima si me ot nas , izprashta si me , syobrazqva se s men i takam. No problemyt e che mnogo me e strah da se otpusna i da mu se doverq i da mu imam doverie 4e e s men zashtoto me haresva , a ne a\zashtoto iska neshto dr(seks). Ot poslednite si nqkolko vryzki s mom4eta , mnogo sa me naranqvali i sega sqka6 se strahuvam da se vliuq istinski i da se doverq na sega6niq si priqtel , imam nqkvo gadno pre4ustvie i tova si e. Az mnogo haresvam i dyrja na sega6niq si priqtel . Stra6no mnogo mi e zabavno i dobre s nego , no kak da razbera dali naistina e s men , zashtoto me haresva ili ne se prestruva ? ;(![]()
Най-добре по принцип може да се прецени по начина, по който се отнася с теб.Но все пак не е лошо да му споделиш какво те притеснява и най-важното-да му кажеш, че той няма вина за това, а просто заради другите момчета имаш такива притеснения.Говори с него и ако не е с теб заради секса, а наистина има чувства, ще те разбере.
``koalka`` е права
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Този страх се е появил като защитна реакция от миналите ти връзки. Само внимавай, да не стане така, че той да бъде причината за края на сегашната ти връзка! Очевидно момчето се държи добре, довери му се. Не всички момчета са идиоти, които искат да разбият сърцето ти. Надявам се, че си попаднала на един от точните пичове. Успех ти желая!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
[quote="sherry"][b]Този страх се е появил като защитна реакция от миналите ти връзки. Само внимавай, да не стане така, че той да бъде причината за края на сегашната ти връзка! Очевидно момчето се държи добре, довери му се. Не всички момчета са идиоти, които искат да разбият сърцето ти. Надявам се, че си попаднала на един от точните пичове. Успех ти желая![/bsyglasna sym napylno...moqt deviz e:"ako padna iskam da znam 4e az sym sko4ila a ne 4e nqkoi me e butnal"v slu4aq tova trqbva da e i tvoqt deviz USPEH![]()
Bojeee za kakvo si tragnala da se srtahuva6 ... 6te po4aka6 v razli4nite situacii toi sam 6te ti dokaje dali moje6 da raz4ita6 na nego![]()
Риск печели - риск губи! Чула си го... аз лично мисля, че риска е една от безценните тръпки на живота. Така, че действай наистина няма да е зле да му кажеш какво мислиш и чувстваш![]()
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
ами прати ми ваша снимка и ще ти кажа
мн мн ги надушвам несериозниците като мен хахаха
не бе аз не съм несериозник
базикам се
даже само негова снимка пак ще свърши работа
/стига да не е от първи клас/
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Моята приятелка имаше същия проблем. Горе долу изчистихме нещата но поне едно 20%-30% си го има. Гадното е, че предишните и връзки и бяха съсипали нервната система иии й е трудно да се отпусне дори и пред мене. НАЧИ моят съвет е, да "поразгледаш" т.е. да наблюдаваш и да слушаш как се държи с теб, и как говори с теб сегашния ти приятел. Знам, че е изключително трудно да му се довериш, че те е страх, да не те излъже като предните ти връзки, но и ти тряя да го разбереш. Може пък наистина да държи на теб и да иска, да ти е добре с него. Просто тряя да го усетиш тоя момент, иначе няма как по друг начин.
Toi se dyrji za sega dobre , zabelaqzala sym che pomni vsi4ko , koeto sym mu kazvala , mil e , nejen.. no pri mislulta che moje da se prestruva..napravo izpadam v ujas .... do sega dori ne e stavali vypros za seks....nz , dano da e iskren s men , a ne kato predishnite mi gadjetaDaite nqkakvi syveti ili neshto , ..da go postavq v nqkakva situaciq ili de da znam..za da razbera iskren li e ...