- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли постъпих
Амиии значи проблема е следният .. с приятелката ми сме вече заедно почти два месеца. Всичко беше просто прекрасно в началото. Последните дни се виждахме доста рядко като винаги когато аз исках да излезем тя намираше някакви оправдания че трябвало рано да се прибере и че щяла да излиза с компанията и и после трябвало да се прибира. От начало го приямах но все да ми става тъпо че цяла ваканция сме се видели два пъти а сигурно всеки ден е с нейната компаниика. Аз имах такива предположения и съсвсем скоро се оказаха истина. Един ден се видяхме съвсем за малко и тя ми каза че трябвало днес рано да се прибира ... на другия ден мой приятел ми каза че я е видял в едно кафе задно с компанията и. ... Последва сериозен разговор в който тя каза "и какво от това да ги заеба ли?" ... просто нямам думи .. казах и ами мен ли раши да заебеш .. и тя "ако исках да те заеба щеше да го разбереш' ...... какво повече от това .. и после ми каза че не съм и имал доверие щом съм се съмнявал в нея, а за и имах пълно доверие но тя ме накара да се разколебая в нея. И според нея аз съм виновния защото съм нямал вяра в нея .... за какво доверие говорим като тя ме е излъгъла, а най-лошото е сигурно не е било веднъж ......
Казах и че така не може да продължава и когато стане наясно на кого държи може да се получи нещо ... с една дума скъсахме ...
Страшно много си я обичкам и мн ме болиобаче не мога да карам така.
Дори да си бях затворил очите, как да и вярвам вече?
Не я искам просто за да се води че имам приятелка а искам много повече но без да си вярваме и да го оправдаваме ... нз как би станало. Веднъж загубиш ли доверието на някога е мн трудно да го върнеш ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Виж човече , прав си доверието се връща мноог бавно и е трудно.Мисля ,че имаш правото ...ти не и забраняваш да излиза но пък тя прекалява.Чувстваш се като втора дупка на кавала...и леко предаден нали?Може би обаче нещо да и липсва ...примерно да не си и интересен толкова (което не ти го пожелавам) .Ако я обичаш много поговорете сериозно и я питай защо не иска да се виждате за по-дълго време и какви са причините.Ако вземе да не ти дава ясни отговори..или да отклонява отговорите си към други теми (което всеки виновен обича да прави) значи крие нещо.Имам един познат който неговата ей така уж му казва ,че го обича и т.н. а през цялото време е криела ,че му е изневерила и му каза ,че не го иска повече накрая.Това момичетата са доста мистериозни понякога и доста хитри.Успех
да наистина ако загубиш дожерието на някой много трудно може да си го върнеш,наистина тя ни би трябвало да излиза с приятилете си и да не ги забрабя само защото си им приятел,но и теб не трябва да забрява,защото все пак сте заедно според мен си постъпил добре дал си и време,в което тя ти е покозо,че си на заден план(мн грубо звучи,ама сори)въпреки,че сега те боли след време всичко ще мине
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Ще мине ама ако не държи на нея много и ако не я обича достатъчно.....иначе е много трудно
О, Боже
И защо, ако смея да попитам, не излизаш заедно с нейната компания ?
Нищо не ти пречи.
А и за 1 месец не ми се вярва чак пък толкова голяма любов да сте завързали. И друго нещо - никога не казвай на момиче да избира между теб и приятелите си. Това е много груба грешка. Много ясно, че ще избере тях.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
направи това което един истински мъж би направил заеби я но не я зарязвай надхитри курвата хакни се в компанията и 4рез нейните приятели и най ве4е приятелки
Само тъпите путки правят така, а не истинските мъже.Първоначално написано от vvs_go
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Защо сте скъсали?Не е имало основателна причина.Тя просто е искала да излиза и с приятелите си.Излизайте всички, какво ви пречи?Така може да съчетавате и двете неща.
Да![]()
Според мен си постъпил правилно. Ти си мъж и не трябва да овърташ. Когато видиш че изстива към теб и че започва да се прави на интересна - остави я. Ако те има за нещо ще ти се обади.Първоначално написано от The Interceptor
taka e suglasen sum...Първоначално написано от Digital
no imam lo6i novini.... ti moje mnogo da siq "obi4a6" no tq spored men ne te ebava... ne i puka za teb, hodi s teb zaradi nakakkva tupa pri4ina koqto i tq sigurno neznae.... sujalqvam pi4...
pravilno si postupil...
"da napusne6 poinoto pole na vreme e na4in da pobedi6"
ami pravilno si postupil....
lo6oto e 4e ti durji6 na neq, a tq ne te ebeva....
gore glavata pobedata e tvoq...
samo nedei da se vru6ta6 prineq, kogato doide na praga ti otnovo. Tova 6te stane vqravai mi!
Tq 6te se opita da se vurne pri teb s opravdane 4e stignala do konsensus, no znai 4e tq vsu6nost otvru6ta na udara... horata gi pravqt tezi ne6ta i obiknovenno e nesuznatelno.
"da napusne6 boinoto pole na vreme e na4in da pobedi6"
i spored men si postupil pravilno, no e trqbvalo o6te v samoto na4alo da se prisuedin kum neinata kompaniq. Poneje otdavna si nqmam svoq kompaniq 6tot mnogo hora me preebaha ostanah samo s 2 frenda koito pokrai mene se prislam4iha kum kompaniqta na moita i sega si4ki sme zaedno i vinagi tq kato izliza s neinata kompaniq az sum s neq, a otdelno si izlizame nie nqkoi put samo 2mata, daje ne vednuj gi e mentila tqh 4e nqma da izliza a izliza samo s mene. Kofti si postupil o6te ot na4aloto ama karai, ve4e ne stava nomera, zaebi q i si nameri druga
abe koalka ti 4uva6 li se? kak da e nqmalo osnovatelna pri4ina.Momi4eto go e razigravalo,dokato toi e iskal da e s neq!! kak bi trqbvalo da postupi-da sedi i da q 4aka kogato i e kef da izlqzat li???
Malkata laja vodi do golqmo nedoverie ...
Govori s neq pak kvoto stane. Ne pazi ne6tata zad garba si.
I s mene taka stana kofti e ...![]()
Ama az ne ibaam ve4e ... tq gubi ne ti ...
Dont eorry![]()
be HAPPY
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Мнооооооооооого си прав!Първоначално написано от desperate
От цялата ситуация не можах да разбера 1 нещо; защо не излизаш заедно с нея и нейната компания? Не те ли харесват? Далече ли живеете? Какво стаа в същност?