.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Варна

приятели х

офф хора имам егати му и проблема!ше кажете че съм много зле, но ако се опитате да се поставите на мое място ше видите че не е много лесно!
    та значи проблема е, че не искам да си хващам гадже за много дълго време щото ме става един вид срам, че нямам много приятели.имам ма все момчета, а е тъпо да се разкарвам с приятелите ми момчета и той!моите гаджета винаги ме запознават с техните, пък аз.....! та кажете момчета за вас това проблем ли е????

Врагове Y
    Решение на задачата:
    Човеците от скука се чудят какви проблеми да си създават!!!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Врагове Y
    Решение на задачата:
    Не можеш да си представиш колко си прав !

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Врагове Y
    Решение на задачата:
    ее мноо сте гадни бе баси!
    Let The BEAT Control Your Body

^^
    Мда,ама си е така. Това,което момичето пита е без всякакво значение ! (според мен)

ili sym mnoo typa ili nqma6 problem 6toto ne go vijdam...

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    i az ne go vijdam,spored men taq tema nqma nikuv smisal i vuv razdela liubov i mila malko si opravi pravopisa(sled to4ka sledva glavna bukva)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

khan_kuber
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    ami qvno si ne mnogo, no vse pak tupa....
    Estestveno 4e ima problem...
    Ot strana na mom4etata e mnogo rqdko te da poglednat na edno momi4e samo kato na priqtel. Zamislete se i 6te namerite re6enieto.

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не е проблем, дори и не разбрах за какво се притесняваш.Нали са ти приятели, какво те пука?

Град
    на плажа =)
    Ima edna mn vqrna pogovorka deto mi q pi6e6e na bikinite Don't Worry .. be stupid!!

Re: приятели х

Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    офф хора имам егати му и проблема!ше кажете че съм много зле, но ако се опитате да се поставите на мое място ше видите че не е много лесно!
    та значи проблема е, че не искам да си хващам гадже за много дълго време щото ме става един вид срам, че нямам много приятели.имам ма все момчета, а е тъпо да се разкарвам с приятелите ми момчета и той!моите гаджета винаги ме запознават с техните, пък аз.....! та кажете момчета за вас това проблем ли е????
    И аз имам сущия проблем(приятелите ми са момчета повечетио, да не кажа почти всички)
    Твъедо ние
    (според мен )

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Ае, мацка, я се успокой . Да ти имам проблемите на тебе . Не би трябвало да се притеснява666 от приятелите си. А това, 4е ходи666 с мом4ета за кратко време, не смятам, 4е е заради твоите фр. от мижки пол
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Определено нямаш проблеми и се чудиш с кво да ни занимаваш
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи.

Голям фен
    mi i az ne vijdam koi znae kakav problem,no taka mislq az.hvani si priqtel i ako ima tvoite interesi zna4i ima i interesite na priqtelite ti,poneje vie ste edna kompaniq i si pasvate po nqkav na4in.prosto mom4eto 6et se integrira leka poleka.a tova 4e si ima6 priqteli smao mom4eta ne e tolkova stra6no.takmo 6te si imat ob6ti temi i t.n.ako tolkova te pritesnqva v na4aloto 6te izliza6 1 den s gadjeto na drugiq s priqtelite.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Ти на тва ако проблем му викаш, то тия отчаяните в тоя форум начи тряя да са в АДА. Релаксирай, тва твойто не са проблеми, а бели кахъри. и тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си