- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-странното име на човек което сте чували е.....
Пишете ! \/
Лимонко Портокалов....дава ли са го по БТВ Репортерите май![]()
има една гозпожа в 15то даскало... Тетрадкаи на Тетрадката й пише - Тетрадка на Тетрадка
![]()
![]()
тфа също сериозно
![]()
Учителката ми по трудово се казва Ягодка Ягоридкова...откачалка![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Пиперко,Балтон,Господин![]()
Сериозно има такива имена!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Смехотерапиябяха казали по новините миналата година,че някакво семейство си било кръстило момиченцето така..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да,помня..баси ненормалниците..ако бях на мястото на тва дете бих ги заколялаПървоначално написано от Lorraine
...все пак казвайте имена на хора,които познавате...а не които сте чували/не говоря за лорейн/...аз само Господин познавам
Всевлод Вячислав Старшов![]()
еми аз познавам Халед Джамал Салман (супер готин пичСамо името му не е БГ), Самиха (супер мацка е тя
, Ветка (така се казва даскалката ми по математика), Ефрусина, не съм сигурна дали се пишеше ЕфрУсина или ЕфрОсина, соррка за което
ама май с У беше, хмммм.. Роберто (Ама тва си е нормално италиански име), в класа си имам Гергана ГУЦИНА и т.н.
Динко![]()
![]()
беше ми мн смешно като ми казаха, че било често срещано в Бургас
иначе се запознах с някъв, на когото викаха Анти (Антоан се казваше), мн ме нарадва![]()
![]()
![]()
в моя клас има Роман, който мн ебавки беше отнесъл в подготво![]()
![]()
![]()
и аз се казвам Светлина, за което обикновено си повтарям името по 100 пъти![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
един се казваше Доброслав![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ако не сте чували.. Морфа![]()
Мм.. една авторка на помагала се казваше Конка Кучева.![]()
А иначе и Скафандър ми се вижда супер странно име.
Телефонка и Гардеробка![]()
Това са РЕАЛНИ, български имена![]()
Анна-Русалия, Ячо, Сенатор.
Aхаха. Направо родителите са ги забили в земята още от деца.![]()
-Лисо бре! Къде е Зайо?
-Отиде при Зелка и Марулка!
-Иди и му кажи ,че Лъв, Шаро, Мечо, Прилеп и Врабчо искат да си поговорят с него, заради Гугутка, сестрата на Гълъбина относно Тоалетка.
-Добе ,но сега сме с Маса и Вино и Стая трябва да търсим пък и Цаца ще ни чака със Стафидка при Мрянка до Дренка и Дюля.
-Еми тогава кажи на Сульо и Пульо да отидат заедно с Паунка и Орел.
-Добре ! Пък ти да кажеш на Сайдерова да ни чакат със Дар ,Вино и Цаца при Нивата.
Мухахах мн яки детски приказки могат да се получат.
Сега по темата , най- шокиращите имена които съм чувал са: Сандък, Зюмбюла, Крупка и Сапунка ... поне за тези се сещам.![]()
mii za takiva koito poznavam- Kapka,Melani(normalno amerikansko ime,no v Balgariq mi zvu4i stranno) amm Elina i mai e tva
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Невелин и Макронез![]()
![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Дарвин Иванов, преподавател по химия в Медицинския Университет в София и неговия син, Менделей Дарвинов Иванов![]()
то е чуждоезично,но се запознах с един такъв тип - американец,тук,в България,на морето
след като си каза името,пък и под въздесйтвие на алкохола,се смях 5 минути като луд в бара,при което накарах оня рижко да се изчерви
Келог
![]()
В детската градина имах едно другарче, което се казваше Алтимир
Чочо
Вътьо Вътев
Билка
Канарка