4uvstvam se adski ogor4ena ve4e omrazna mi da sam sama zaslujavam 6tastie no priqteli nqmam ili prosto imam gre6ni ili prekaleno naivni predstavi za priqtelstvoto - fakta 4e ne moga da si namerq priqteli,koito da mi sa verni,kakvo vi govori? Samo sku4aq,v u-6te ne6tata nikak ne sedqt dobre,izvan nego sa6tata rabota,prinudena sam da sedq v nas i da tapeq. A vremeto si te4e,az gubq ot sladostta na jivota,use6tam go,jiveq kato pensionerka Ne moga pove4e taka i se 4udq kakvo da promenq,za da promenq i na4ina si na jivot. Vse ot nqkade trqbva da zapo4na,no ne znam ot kade i kak. Nz za6to no po praznicite se sduhvam adski,razbiram ,4e nikoi ne darji na men,stava mi o6te po-tejko ;( Nqmam kompaniq i nikoga ne sam imala,ima hora,koito se darjat otvratitelno s men,no se opitvam da gi prenebregvam,za6toto te prosto si izkarvat kompleksite otgore mi i to e sigurno taka,za6toto sam po-naivna i mila i tova se vijda. Iskam da namerq nai-nakrq svoite hora,tezi,s koito da se 4uvstvam sebe si i da spodeqlm momentite na radost i taga i taka natatak. No tova use6tane e zavladqlo du6ata mi i kak da izlqza ot taq dupka ne znam ?? Nqkoi moje li da mi kaje kakvo spored nego moje da se napravi,za6toto sam mnogo pottisnata ot vsi4ko tova,stana mi prekaleno mnogo !