.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    the Savage Garden

относно бюста

здравейте и извинявайте ако има такава или подобна тема, но не съм разглеждала още целия форум!
    Значи искам да ви попитам има ли начин да се намали размера на бюста при момичетата и по какъв начин?
    Аз съм на 15г, тежа 49кг и съм висока 162см, но обиколката на бюста ми е 86 см, което според мен е повече от нормалното... Накъдето и да се обърна виждам момичета(които освен че са по-слаби от мен и това ме влудява) с малък бюст. Майка ми е запозната с този ми...проблем и единственото което направи е да ми купи крем за стягане от Ейвън. Е, ползвам го от седмица и нещо, но...мисля че няма ефект.
    Та, кажете ми с гимнастика ли да се занимавам...с някакви други мазила ли или въобще има ли начин да се намали бюста?

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Ако отслабнеш цялостно и бюста ще ти се намали,но според мен няма смисал.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    хахаха ти не си наред!За кво ти е тази кирия,като повече от половината жени на Земята си мечтаят за по-голям бюст....я се стегни (ти,не бюста) и свикни с мисълта че мн момчета ще те зяпат там....не е чак толкова лошо

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    втф?!?

гръдната ти е 86, бюстът ти не би трябвало да е голям

колко ти е подгръдната 70?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

стига,беее гордей се с него.. как може да искаш по малък като всички 100% ти завиждат...
    Life sux but just keep smiling

Супер фен
    Е ти пък лелее повечето момичета искат по-голям бюст,а ти искаш малък .Правилно ти казаха,че ако отслабнеш бюста ти ще намалее но според мен дори трябва да качиш.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    the Savage Garden
    не само вие ми казвате това...но аз съм на различни диети и без това...
    но просто искам да са ми по-малки...какво да направя
    подгръдната ми нз коло е, а и за жалост нямам сантиметърче наблизо...
    и все пак благодаря ви за съветите

Голям фен

Re: относно бюста

Цитирай Първоначално написано от dazzle
    здравейте и извинявайте ако има такава или подобна тема, но не съм разглеждала още целия форум!
    Значи искам да ви попитам има ли начин да се намали размера на бюста при момичетата и по какъв начин?
    Аз съм на 15г, тежа 49кг и съм висока 162см, но обиколката на бюста ми е 86 см, което според мен е повече от нормалното... Накъдето и да се обърна виждам момичета(които освен че са по-слаби от мен и това ме влудява) с малък бюст. Майка ми е запозната с този ми...проблем и единственото което направи е да ми купи крем за стягане от Ейвън. Е, ползвам го от седмица и нещо, но...мисля че няма ефект.
    Та, кажете ми с гимнастика ли да се занимавам...с някакви други мазила ли или въобще има ли начин да се намали бюста?

Мацко,какви са тези глупости,бе?Ти си 49кг и искаш да си още по-слаба?Стига с тези диети!На 15 години си-имаш още много да се развиваш!
    Относно бюста..това трябва да ти е най-малкият проблем.И аз съм с голям бюст,ама пък съвсем пък това не ме комплексира.Даже напротив.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    86 бюст не може да е толкова голям...според мен има някаква грешка в изписването Аз отслабнах със 7-8кг и съответно и гърдите ми се "стопиха".Никога не съм имала голям бюст и вероятно няма да имам (просто няма от кой да съм го взела,като и от двете страни са плоскии ).Ако достигна 86см ще съм тоооолкова щастлива,но пълно щастие няма :P Не се комплексирай за глупости,защото в случая си втълпяваш търсиш проблем там,където го няма
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    там където залязва слънцето
    Хахха не се комплексирай от това че бюста ти е по-голям,това не е чак толкова лошо,даже напротив-колко момичета си мечтаят за по-голям бюст!Не търси проблем в нещо което си е напълно нормално и даже е хубаво и не придавай чак такова голямо значение на погледите на околните!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Голям фен
    Да ти имам проблема :P ако имаш виснали гърди това е проблем и трябва да се възползваш от стягащия продукт който е купила майка ти но не намирам нищо лошо в това да имаш по-големи гърди

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    LoL, аз искам да ми се увеличи гръдната обиколко, а ти искаш да се намали.. ми дай малко бюст на мен де, така и двете ще сме доволни
    както и д е, по темата.. мисля, че нячина е да отслабнеш, но в никакъв случай недей да гладъваш, това е адски вредно! Другия начин е по оперативен път, мисля.. но едва ли си заслужава, а и си малка за такива операции

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    един приятел ми каза,че тези които тичат, нямат големи цици.
    няма любов

Град
    the Savage Garden
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    ами нз, може и да е така...
    благодаря отново на всички, но все пак ще ми е доста трудно да избегна тази мисъл...не ги харесвам тези гърди и това е...
    Allthatshewant, не са увиснали, а просто лично аз ги намирам за по-големички...
    и пак мерси мн за съдействието

{{{ElEk7rA}}}
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dazzle
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    ами нз, може и да е така...
    благодаря отново на всички, но все пак ще ми е доста трудно да избегна тази мисъл...не ги харесвам тези гърди и това е...
    Allthatshewant, не са увиснали, а просто лично аз ги намирам за по-големички...
    и пак мерси мн за съдействието
    spokoino be mila az s1m 47kg i s1m visoka 167 i gr1dnata mi e 95 no 4esno da si priznaq si haresvam biusta. nqma smis1l da si namalq6 tvoq za6toto v edin sl1n4ev den moje i da s1jalqva6, p1k i zamisli se 4e naistina mn hora ti zavijdat i pove4eto mom4eta sa podvlastni na ideqta " da ima6 kakvo da pipne6" \/

Град
    някъде в пространството
    Za da ti se smali trqbva da otslabne6 po cqloto tqlo a moje i s operaciq no ne mislq 4e e 4ak tolkova nalojitelno pak i e skapo

Град
    the Savage Garden
    ооо не, до операция и да искам(а аз не искам поне до 18год.) няма да се стигне...
    но до отславбване ще се стигне...скоро явно

Голям фен
    86cm i vika6 4e e golqmo????ko me naprai ti..... moita e 88-89cm i si mislq 4e mi sa adski malki a ti mi vika6 4e 86 e mnogo
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Сф
    тц тц лудо дете ако тфа 86 е вярно...ами добре си бе моми4е! аз съм с подгръдна 71 и гръдна 90 и изобщо не мисля че бюста ми е голям,даже напротив,напълно нормален е! а и се пак си е предимство не не мисля че трябва да ставаш поредното хърбаво момиченце със едва забележим бюст айде успех мила :P

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    86 бюст не може да е толкова голям...според мен има някаква грешка в изписването Аз отслабнах със 7-8кг и съответно и гърдите ми се "стопиха".Никога не съм имала голям бюст и вероятно няма да имам (просто няма от кой да съм го взела,като и от двете страни са плоскии ).Ако достигна 86см ще съм тоооолкова щастлива,но пълно щастие няма :P Не се комплексирай за глупости,защото в случая си втълпяваш търсиш проблем там,където го няма
    Може,може.Мойта беШЕ 84,подгръдна 70 ,обаче съм 155 см, и 43 кг.Циците ми изглеждаха напомпани,че чак се комплексирах като авторката.Носех сутиени,които не ме правеха цицореста (уви,без резултат) и за капак някакви непознати момчета ме запитаха "това всичкото силикон ли е?" В крайна сметка малко след това леко отслабнах,пак качвах и най-накрая бюста ми се стопи .
    До Авторката: Няма да се притесняваш мойто момиче,всичко ще си дойде на място след 2,3 годинки.След време даже и ще се затъжиш за хубавия си бюст.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    the Savage Garden
    благодаря ви много на всички! ще ме накарате да се почувствам наистина добре и няма да се...комплексирам толкова...пак ви благодаря! :P

Guest
    i az sum taka....na 15 sum i sum sus sushtite merki i kilogrami...i az sushto mnogo iskam po maluk biust ne mi haresva i me e strah che shte raste oshte i oshte i oshte..........mai shte si stoim tui....

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az sum taka....na 15 sum i sum sus sushtite merki i kilogrami...i az sushto mnogo iskam po maluk biust ne mi haresva i me e strah che shte raste oshte i oshte i oshte..........mai shte si stoim tui....
    Не е болка за умиране,повярвайте.След някоя друга година ще му се кефите даже.Сега им е времето да растат.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

ToNi_YaHoO
    Guest
    слушай ся моито мнение Ми аз също имам една приятелка с бюст малко повече от твоя.на твойто мнение съм че не ти харесват гърдите,защото и на нея малко и е кофти.Все пак ти си на 15 и ...... имаш още доста да се развиваш.Но вярно е че много момичета ти завиждат,защото не всеки има твоя "късмет" да има голям бюст.Но пък си остави гърдите така,защото ще мине време и вече няма да те интересува дали имаш голям или малък бюст.

Guest
    така....и аз да се изкажа мацко,аз всичко бих дала да имам големи гърди,....моята гръдна обиколка е 77см и тежа 38кг... и съм мн нещастна от това... така че според мен недей ама въобще да си смаляваш бюста ами го остави да си се развива естествено...все пак си само на 15год!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си