.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

visoka sam 163 i teja 44kg

nqkoy moje li da mi kaje s kakav sport da se zahvana za da stana 40kg

Град
    някъде в пространството
    Няма смисъл да отслабваш добре си си с килограмите,но ако толкова държиш опитай с тичане или фитнес

Град
    OUT OF SPACE
    zapi6i se na pluvane!!!!!!!!!!

ti kandidat anoreksi4ka li si be mn`ste mi stranni 4esnoo.. ako hvanete momi4e na ulicata visoko 170 s teglo 30 kg sig shte vi kaje 4e e debelo

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    40kg за твоя ръст даже 44кг са малко, а ти искаш 40... не ти трябва да отслабваш!Иначе тичането става.. но просто не ти трябва...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Re: visoka sam 163 i teja 44kg

Цитирай Първоначално написано от melito_94
    на тебе ти трябва да надебелееш а не да одслабнеш

mnogo blagodarq za savetite.6te opitam tova s ti4aneto.i 6tom kazvate 4e nqmam nujda az pak 6te si bqgam no ne s cel da otslabna a da si zapazq pone tezi kilogrami.mersi pak mn ste lubezni

Guest
    И да ги свалиш тея 4кг да не мислиш,че някак ще си проличи? 4кг са нищо,няма да има никакви видими белези,че си отслабнала,само кантара ще отчете промяната.Иначе-бягай си,нищо лошо,спорта е здраве

znam 4e nqma da si proli4i ama az ey taka-da se 4ustvam po leka i po vav forma.6tot ako svalq 10kg sigurno 6a umra 6tot sam praila dieti i mn mi sa vii svqt

Голям фен Аватара на tainstvenata
    znam 4e nqma da si proli4i ama az ey taka-da se 4ustvam po leka i po vav forma.6tot ako svalq 10kg sigurno 6a umra 6tot sam praila dieti i mn mi sa vii svqt
    добре е 4е сама си го знаеш и не прави диети защото наистина и според мен трябва да дигаш кг не да сваляш
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

ami dieti nqma da pravq nikogaaa pove4e i ne smqtam da napalnqvam 6tot ne sam 4ak klyo6tava no 6te si zapazq tezi kilogrami s ti4ane pluvane ska4ane-ob6to vzeto sas sport

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Аз съм висока точно колкото теб и тежа също толкова. Лично аз се чувствам много добре, но никога не е излишно да потичаш, покараш колело, играеш волейбол или нещо друго, което ти доставя удоволствие.

ami da i az sam na sa6toto mnenie.sporta e zdrave kakto be6e kazal nqkoy predi malko

prepory4vam ti sporta:qj pove4koooo

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]ti kandidat anoreksi4ka li si be mn`ste mi stranni 4esnoo.. ako hvanete momi4e na ulicata visoko 170 s teglo 30 kg sig shte vi kaje 4e e debelo
    Така е...
    Не мога да ви разбера бе хора... аз съм 160 висока и тежа 47 кг. и даже ми се струва, че съм малко слаба, а вие искате да станете по- леки от мен...
    Просто без коментар!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Mai puskate tezi temi samo nqkoi da vi pogudeli4ka samo4uvstvieto kolko ste slabi li ??? Ili kolko lo6o e da si po debel ot 40 kg i da si 170 li ? Takiva kato vas samo doprinasqt za taq maniq po tegloto.... pfuuu
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

ne ti triabva da otslabva6

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма

Re: visoka sam 163 i teja 44kg

Няма смисал ...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си