- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- visoka sam 163 i teja 44kg
nqkoy moje li da mi kaje s kakav sport da se zahvana za da stana 40kg
Няма смисъл да отслабваш добре си си с килограмите,но ако толкова държиш опитай с тичане или фитнес![]()
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
ti kandidat anoreksi4ka li si be![]()
![]()
![]()
mn`ste mi stranni 4esnoo.. ako hvanete momi4e na ulicata visoko 170 s teglo 30 kg sig shte vi kaje 4e e debelo
![]()
на тебе ти трябва да надебелееш а не да одслабнешПървоначално написано от melito_94
![]()
mnogo blagodarq za savetite.6te opitam tova s ti4aneto.i 6tom kazvate 4e nqmam nujda az pak 6te si bqgam no ne s cel da otslabna a da si zapazq pone tezi kilogrami.mersi pak mn ste lubezni![]()
И да ги свалиш тея 4кг да не мислиш,че някак ще си проличи? 4кг са нищо,няма да има никакви видими белези,че си отслабнала,само кантара ще отчете промяната.Иначе-бягай си,нищо лошо,спорта е здраве
znam 4e nqma da si proli4i ama az ey taka-da se 4ustvam po leka i po vav forma.6tot ako svalq 10kg sigurno 6a umra 6tot sam praila dieti i mn mi sa vii svqt
добре е 4е сама си го знаеш и не прави диети защото наистина и според мен трябва да дигаш кг не да сваляшПървоначално написано от melito_94
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ami dieti nqma da pravq nikogaaa pove4e i ne smqtam da napalnqvam 6tot ne sam 4ak klyo6tava no 6te si zapazq tezi kilogrami s ti4ane pluvane ska4ane-ob6to vzeto sas sport
Аз съм висока точно колкото теб и тежа също толкова. Лично аз се чувствам много добре, но никога не е излишно да потичаш, покараш колело, играеш волейбол или нещо друго, което ти доставя удоволствие.![]()
ami da i az sam na sa6toto mnenie.sporta e zdrave kakto be6e kazal nqkoy predi malko
prepory4vam ti sporta:qj pove4koooo
Така е...Първоначално написано от [B
Не мога да ви разбера бе хора...аз съм 160 висока и тежа 47 кг. и даже ми се струва, че съм малко слаба, а вие искате да станете по- леки от мен...
![]()
Просто без коментар!![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
ne ti triabva da otslabva6![]()
Няма смисал ...Първоначално написано от melito_94
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".