- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hora daite mi savet pls
mi zna4i poznavam se s tva mom4e ot nqkolko meseca i toi mn pati mi e kazval 4e me haresva ta dori i ima 4ustva kam men a az prosto go razigravax nqkolko meseca koeto e mn gadno ot moq strana no sam go pravila ne saznatelno sega toi e s dr momi4e i kato gi vidq zaedno mi stava adski kofti ... nz kvo da pravq nz dali go haresvam za da tragna s nego ;( a dori se ebavaxme s nego 4e az 6e sam kumata i toi kaza citiram "gledai smao da ne stane taka 4e mladojenca 6te otkradne i 6te izbqga s kumata" strax me e 4e ako stane ne6to mejdu nas 6e zagubq priqtelstvoto mu a toi naistina me kefi dori i samo kato takavkajete mi kakvo da pravq qko sam obarkana
Po-dobre deistavi pak da stava kvoto 6te ,za6toto ina4e osle 6te sajelqva6 4e ne si tragnala s nego :P
kaji mu si4ko i mu obqsni kak se 4uvstvash,ostavi go toi da reshi ama ti mu kaji si4ko
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Boje sa6tata istoriq q ima i pri mene samo deno vaprosnoto mom4e se o6te si nqma gadje dokato pri tebe mom4eto e tragnalo s nqkva...i taka nie se o6te sme na "priatelski na4ela" i ni6to pove4e moje bi,za6toto vse o6te ne sam mu kazala 4e otno6enieto mi kam nego se e promenilo .Mi to kvo da ti kaja mislq 4e trqbva da mu kaje6 kak stoqt ne6tata s 4uvstvata ti pak da vidim kvo 6te stane.Deto se kazva ili si4ko ili ni6to!!!!!uspeh
mersi hora naistina mnnz dneska cql den go 4akam da vleze v skype moje bi 6tqx da mu kaja no nego o6te go nqma ;( 6te mislq kakvo iskam 6toto lo6oto e 4e na mene qko barzo mi omrazva nqkoe mom4e ako naistina ne sam vlubena v nego koeto do sega se e slu4valo 2 pati ;( a i dr koeto me kara da go napravq e 4e taq s koqto xodi v4era q vidqx s o6te edin i se po4ustvax adski gadno zaradi nego no ne smeq da mu kaja za da ne stane taka 4e iskam da gi skaram ....
според мен си помисли колко го харесваш и ако не го харесваш наистина много си останете приятели що той те кефи като човек,защото може би вашата връзка ще развали отношенията ви в бъдеще, може и да го ревнуваш,з-то той сега не ти обръща толкова много внимание
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
moje i tva da e nz za tva i ne iskam da izbarzvam
Еми щом сте приятели какво пречи да говориш открито пред него и да му признаеш чувствата си ?Пък и едно добро приятелство може да прерасне в щастлива връзка
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Куши Дур!Първоначално написано от mmmm
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
spokoino i az sum se 4uvstvala kato teb....na nas momi4etata malko ni trqbva...kogato edno mom4e ni haresva,a nie ne mu obru6tame koi znae kakvo golqmo vnimanie..toi ponqkoi put se bori i produljava da te haresva,no v pove4eto slu4ai se otdrupva i togava nie razbirame 4e iskame toq 4ovek o6te i o6te da ni haresva,makar i da ne izpitvame ni6to kum nego....i kato go vidi6 4e ve4e haresva druga i ti stava tupo,za6toto do skoro e haresval teb...obqsnimo e....nie momi4etata obi4ame da ni haresvat,a nie prosto da si igraem s 4uvstvata na mom4etata
щом е с друга значи вече те е забравил
но пък можеш да му бъдеш много ама много добра приятелка
и евентуално след време ама много време поне 6-7 месеца може и повече
е
аз поне съм така
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Говори с него. Просто дори и да не се полу4ат не666тата, 666те знае666, 4е си направила опит. Успех!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Според мен, ако говориш с него, той няма да е особено ентосиазиран. Ти си го разигравала доста време и сега, ако очакваш, той все още да ти тича по опашката, в грешка си. Човек, когато е наранен първосигнално прави неща, за които може и после да съжалява, но в случая, според мен,ще се опита да ти го върне, за това, за дето си го разигравала така.Тва мисля![]()
виж мацко ти не го харесваш със сигорност ти просто ревнуваш 4е ве4е не харесва теб а друга..това е напално нормално по4ти при вси4ки е така...не се хващай с него...по добре го задръж като приятел...
Напълно съм съгласна ! Ама все пак опитай--ако стане -стане ,ако не-не !Първоначално написано от BAYO
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Da!Първоначално написано от kat4enceto
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
e vsa6nost ve4e go napravixno mu kazax 4e sam qko oburkana i nz kvo iskam za tva ne iskam da izbarzvam 6toto go cenq mn kato priqtel i edinstvenoto koeto toi mi kaza e "nz ne moga da te nakarm na sila no ako re6i6 ne6to samo kaji"
Добре е, че си ни послушала. Определено не е минало много зле като гледам,с оглед отговора на момчето. Ясно е, че той е склонен да чака, но не се знае колко. Според тебе след цялата тая история, можеш ли да запазиш приятелството си с него? Мисля, че тогава, хубавата приказка ш'те вземе да се изпаравя. Мое мнение.Първоначално написано от mmmm
nz....dano vs mine dobre i ako ne dr si ostanem fr no me e strax da ne se vpusna v momentno 4ustvo i da zapo4na da flirtuvam s nego 6toto toi 6e otg na flirta mi![]()
Естествено, че ще ти отговори, нали все пак те харесва. А ти от къде знаеш, че това твое чувство е моментно? И от кво те е страх най-вече се запитваме тука?Първоначално написано от mmmm
mi taka si mislq nz...strax me e da ne sgafa ne6to i posle 6e stane kofti
От какво те е страх бе моме? Кфо ще сгафиш? Ааа искаш да кажеш, че е възможно да се отнесеш несериозно след кратък период от време с него ли? Или погрешно съм разбрал?Първоначално написано от mmmm
\Първоначално написано от koalka
/ Точно така.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!