.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ujasssss
    Guest

kakvo da i kaja za da se po4uvstva po-dobre,ujas prosto

ne znam kakvo to4no da pravq.tolkova e tejka taq situaciq osobeno za nai-dobrata mi priqtelka.ba6ta i umira....lekarite mu davat max 10 12 4asa.tq mi e nai=dobrata priqtelka i trqbva po nqkakuv na4in da q uspokoq ,no i za men su6to e mnogo trudno vsi4ko tova..kajete kakvo gore dolu da i kaja...za da i pomogna po nqkakuv na4in

Град
    на плажа =)
    o gospodi...

Мега фен Аватара на koalka
    Това е ужасно, ако е истина.По-добре бъди с нея и я подкрепяй в трудния момент...Помогни й да бъде силна

Знае666 ли, една приятелска прегръдка е много успокоява666та. Каквото и да й каже666, не вярвам да й стане по-добре. Просто й дай рамо, на което да може да се опре и да попла4е....
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    на плажа =)
    sorii za reakciqta mi ama ... vah tva e mn gadno e ... naprao nqaam dumi.. badi s neq podkrpqi q i i dikaji 4e moje da raz4ita na teb

Голям фен
    tr da bade6 postoqnno do neq i da i pokaje6 4e moje da raz4ita na teb i 4e nqma da te natovari po nikakav na4in,ako si popla4e na tvoeto ramo.izpadala sam v podobna situaciq mn e tejko.za men sa6to be6e ujasno,no tq mi be6e kato sestra i bqh postoqnno do neq.kazah i 4e mn q obi4am i 4e 6te bada postoqnno do neq,kogato ima nujda.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Виж всички мнения по горе
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Дам мисля че трябва да останеш с нея само ако има нужда защото понякога човек в такава ситуация иска да остане на саме
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи.

Ъхххххх много съжалявам за твоята приятелка. Ой ой ой тва е най-ужасното нещо, което може да се случи на един човек. Да гледа как някой близък умира, а той/тя да не може да направи нищо по въпроса.

Кажи и че ще и бъдеш винаги упора, че ще я подкрепяш винаги, че мое да разчита на теб за всичко. Недей да я успокояваш, защото покой скоро няма да намери, каквото и да правиш, каквото и да казваш

R.I.P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си