Здравейте момичета ! Искам да споделя с вас как успях да се преборя с целулита и теглото.За нас жените това е един много голям проблем и знам,че всички ние се бориме с него по един или друг начин.Писах на много жени как успях да се отърва от него,но реших да споделя публично,понеже не мога вече да отговоря на всички.Аз бях доста дебеличка,с много целулит,нямах самочувствие и много ми тежеше.Постоянно бях на диети,хапчета,но после всичко се връщаше,даже и отгоре.Моя приятелка ми каза за процедури за отслабване и там свалих 18 кг и махнах целулита.Не стана за 2-3 пъти,но постепено свалях и накрая успях.Сега се чувствам щастлива,защото това ми промени живота.Знам,че благодарение на мойта приятелка и липолизата се промених и съм им благодарна,тези неща остават завинаги.Според мен ние жените ако си помагаме и разменяме опити,ще успеем! Подкрепата и помощтта са много важно нещо в живота ни и моето мнение е,че трябва да си помагаме,а не да криеме успехите си и да не помогнем на някой ,който има нужда.Ако моята приятелка не ми беше споделила и аз нямаше да се променя.Ако някой има нужда или се интересува нека ми пише и ще дам тел; и сайт за липолизата.Успех !