- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tq si trugna
здравейте аз сам на 15 и мн ми е гадно че момичето което ОБИЧАМ страшно мн си тругна изван бг и няколко дни немоа да здаржа и рева мое да звучи тъпо но наистина чуствам се самотен и нз дали щте намера момиче като неа![]()
кфо искаш да поплача с тебе![]()
![]()
![]()
![]()
или да ти дам тела на някое к*рве да не си толкус самотен
Ша перифразирам........ който търси намира, който ни търси ни намира
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
споко бе тъжния.. така е в живота... една врата се отваря друга се затваря... но ние прекалено дълго гледаме към затворената и не забелязваме другата отворената за нас, за тва не се самосъжалявай а погледни кви възможности имаш пред себе си, а те мисля, че са доста по интересни от едно момиче... цял живот те чака! гледай напред и горе главатаайде и пожелавам ти да си намериш някое свестно момиче, въпреки че, в тия времена малко трудничко
![]()
дЮд... не се отчайвайна 15 си...
Почвай по-често да излизаш с приятели и се помъчи да я изтръгнеш от главата си... навярно и тя вече това е направила!
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН
![]()
Еми, гадно е така, но с времето може би нещата ще станат по-лесни за теб.
s vremeto 6te q zabravi6![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Няма ли да си идва? В коя държава е, това е от голямо значение!
Има ли някакъв шанс скоро да си идва или и това е невъзможно? Ако ситуацията е неизбежна, трябва да я забравиш, няма какво да се самоизмъчваш. Има много свестни момичета и тук, просто трябва да отвориш очите...и сърцето си за тях.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
e hora vie mi otvorihte o4ite blagodarq vi mn 6e prodalja napret i6te se opitvam da q zabrava
Аве така ли се прави ве? Обичаш някво момиче, тя отива в др. държава и ти вече започваш да я забравяш? Аз кво да кажа, че 6 месеца не съм си виждал мацето!? И да я бях зарезал 6 000 пъти до сега, ако бях такъв, като теб. Тежко е, сички не ни даваха още от самото начало и 1 месец, а кфо стана? Доказваме им всеки ден, че връзката ни има бъдеще, още малко остана... Има скайп, има телефони, интернет и кви ли още не неща за комуникация...Ма си на 15 разбирам те! Аз съм 6 год. по-голям и просто мислим по различен начин. Хайде успех с отварянето на очите,и с новите мацки все пак ш'ти трябва.
единственото решение е да намери6 някоя която да ти влияе по съ6тия на4ин и да я забрави6
Съгласна съм!А пък хора идват и си отиват всеки ден, това че нея я няма до теб, не означава че живота е свършил. Вярно че ти е гадно, но това е живота, ще отшуми!Първоначално написано от koalka
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
а така синкоПървоначално написано от tajen
![]()
смело напред![]()
ми и ти отиди в чужбина и бъдете там двамата щастливи![]()
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
тя си тръгна![]()
abe ti bez4uvstvena li si we.4oveka mu e gadno a ti mu govori6 glupostiПървоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
![]()
the love is cry
the love is die
Ти кат си толко отворена ш'те видя кво ш'те правиш като дойдеш до тва положение. От ся ти казвам, не се дръж зле с хората, защото някой ден вс. ще се върне на твоята глава. И перфразирането ти даже не е точно, даже е грешно.Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Пич, ще се опраиш, не се коси. Остави се на ежедневието да те погълне, запълвай си максимално времето, може и да успееш. Тя за колко време е там? Месец, 2, 3, година ??? Всичко зависи и от това , и от това колко се обичате и държите един на друг.
m da az mn q obi4am i sa sajelqvam 4e nei obr6tah tolkova vnimanie kolkoto tq na mene principno se zanimavam s rap i sa praa pesen za nea nadqvam se da si doide kakto mi obe6ta slet 10 mesecaПървоначално написано от BAYO
![]()
Super, че правиш песничка за нея, гледай да не стане като някой кавър на "За нея" или някоя от другите по - известни. Вложи свои собствени чувства в нея, нека бъде уникална. А ти как се чувстваш сега? По - леко ли ти е?Липсата преодоляваш ли я?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Приятел,ако я обичаш я чакай за да не съжаляваш после.Аз не дочаках моето момче за което и до днес съжалявам защото още го обичам.Разбира се трябва да си сигурен и в нейните чувства,дали тя заслужава и дали иска да я чакаш.Нищо не губиш от всичко това,но можеш да съхраниш една любов.Успех!!!
Точно така е!Първоначално написано от Maia_064029