.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    vajna tema.....za men :)
    Guest

vajna tema......za men:)

iskam da popitam kak se iz4islqva ovulaciqta ili nai riskovite dni? drugiq mi vpraos e kak reagiraha va6te kato razbraha 4e vodite polov jivot?i nai banalniq no moje bi nai interesen....za koito se pi6at mn statii no nikoga ne moje da sa na 100% iz4erpatelnit kakvo va6e deistvie se vazbujda nai mn partniora vi?
    pp sorry za latinicata,i molq vi bez ebavvki...vajno mi e i interesno de

За разбирането-майка ме пита,всички други се базикаха а вуичо понеже е най-печен ми чете лекция

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ЕЕмиииииииииии нормално реагираха. Викат там...да внимаваашш..такива работи..
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    ovolaciqta se iz4islqva 14 dni sled posledniq ti cikal

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ovolaciqta se iz4islqva 14 dni sled posledniq ti cikal
    14 дни след началото на последната менструация най-общо казано.

Овулацията настъпва 14 дни, изчислявано от деня на менструацията. При нередовен цикъл е доста трудно да се изчисли със сигурност.
    Относно родителите ми- Беше им пределно ясно, когато им казах, че отивам да спя при приятеля ми. После съм говорила с тях и нямаше никакви проблеми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    http://surecheck.info/clogin.php

Ето ти едно календарче, да си изчисляваш кога ти е овулацията.

Относно родителите ми : не съм им споделяла, на майка ми и беше ясно, че спя с приятеля си. Така де, и тя е била на моите години. Нищо не ми е говорила, нищо не ме е съветвала. Аз за секс си говоря със сестра ми и гаджето и.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми как да реагират съвсем нормално Никой нищто не ми е казвал
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    1. За овулацията няма да се повтарям, те казаха горе нещата
    2. Аз на нашите не бях казала и нямах и намерение да казвам. Но се случи така, че майка ми откри презервативите в шкафчето и предполагам се осети. Но нищо не каза. После ме видя да чета книги, свързани със секса и изпраска коментар : "Чети,чети .. и на него трябва да му е хубаво все пак". Пък и като знае, че момчето живее само в квартира и аз му ходя на гости като си е тук, едва ли не се е осетила. Но иначе не остана много доволна. Не ми се е карала, но каза на бащата ми, за което съм й безкрайно обидена и сърдита. И ме гавреше пред братовчед ми, който поне малко ме защити, но това не помогна. Та с нашите нещата не се получиха добре. Добре, че поне за другите ми глупости нищо не знаят.
    Пък и майка нз кво трябва да се ядосва, след като самата тя, виждайки снимките на момчето ми е казвала " Лелеле.. как да му устоиш на това тяло".
    Но това е то, опитва се жената да бъде модерна и да се прави на либерна, но си остава голяма консерва. Малко ме е яд, че така се получават нещата. Понякога мога да си говоря с нея на тази тема, друг път въобще.. и ми е кофти.
    Но все тая ..
    3. Колкото до момчето ми от какво се възбужда... ми от много неща. Зависи къде сме, какво правим .. аз не мога да ти дам рецепта за това как го съблазнявам и как си искам секса от него или той как си го иска от мен. То просто се получава едно преплитане на телата, едни страстни погледи и магииииииии .. ляляля ..
    Но съм забелязала, че никога не може да устои на това да танцуваме, аз да съм с гръб към него,така че дупето ми да му се опира сещаш се къде.. и просто да се получава аз да се търкам в него ..
    И такива ми ти работи общо взето ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    София
    Не съм им казвала. А и те скоро разбраха. Постъпих адски тъпо като си сложих наша обща снимка за уолпейпър, на която сме легнали и сме снимани само до раменете, но си личи, че сме голи. Та..усетиха се. Последва дълга лекция да съм внимавала какво правя и за вбъдеще - с кого го правя. Накрая и двамата ми дадоха пари да си купя презервативи

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    е на 19 години съм,предполагам,че много отдавна сами са се досетили.още повече,че майка ми ми купуваше противозачатъчните хапчета,докато ходих още на даскало.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си